STRANKA HRVATSKOG ZAJEDNIŠTVA - SHZ

22.07.2014., utorak


PSI KOJI SE POKUŠAVAJU PARITI S GUSKAMA
STRANKA HRVATSKOG ZAJEDNIŠTVA
PODRUŽNICA ZADAR

PRIOPĆENJE ZA JAVNOST


PSI KOJI SE POKUŠAVAJU PARITI S GUSKAMA



Nakon prošlih lokalnih izbora na zadarsku političku scenu je ušla HSP Ante Starčević, kao naslonjač, kojemu je jedini cilj uhljebljenje svojih članova. Ta politička grupacija postaje negacija hrvatske pravaške politike. Kako zamisliti stranku, koja nosi ime Oca domovine, a zalaže se za preimenovanje ulica u gradu Zadru s hrvatskog na strani – talijanski jezik.
Tu je još incidentni kontraverzni Marko Pupić Bakrač, gradski vijećnik, koji se navodno bori protiv korupcije. Ali to radi po scenariju onih protiv kojih se navodno bori. To sigurno neće i ne može biti nikakvih rezultata.
Dakle sve su to psi, koji se pokušavaju pariti s guskama! Stara kineska mudrost govori da su oni koji pokušavaju i žele raditi besmislene poslove psi, koji se pokušavaju pariti s guskama. Sama logika nam kaže da takvo parenje nije moguće, pa prema tome ono ne može dati nikakvih rezultata. Moram priznati da je u hrvatskoj politici takvih pokušaja jako mnogo i zato se hrvatska politika nalazi na najnižim granama. Rezultat toga je duboka kriza



Vice Profaca
Zadarski list, 22. 07. 2014. godine u tekstu pod naslovom Štetočine ili psi koji se pokušavaju pariti s guskama



U Zadru, 22. srpnja 2014. godine



STRANKA HRVATSKOG ZAJEDNIŠTVA
PODRUŽNICA ZADAR

- 11:15 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Bez prerada.