STRANKA HRVATSKOG ZAJEDNIŠTVA - SHZ

31.12.2013., utorak


Nikica Gabrić kao prvak zagrebačkog Lions kluba i njegov Nacionalni forum nije ništa drugo ni posebno različito od SDP-a, Laburista i ostalih skoro lijevo padajućih stranaka
Nikica Gabrić kao prvak zagrebačkog Lions kluba i njegov Nacionalni forum nije ništa drugo ni posebno različito od SDP-a, Laburista i ostalih skoro lijevo padajućih stranaka

http://www.dnevno.hr/vijesti/komentari/110369-nikica-gabric-jest-ljevicar-ma-sto-on-govorio-a-bio-je-i-predsjednik-socijalisticke-omladine-hrvatske-dakle-komunist.html



GABRIĆU JE GLAVI PROGRAM BORAVAK STRANIH UMIROVLJENIKA, A NE PROIZVODNJA

U dijelu programa gabrićevog Nacionalnog foruma treba izdvojiti jedan segment plana koji europska masonerija provodi već nekoliko godina u pojedinim zemljama Mediterana. To je gradnja umirovljeničkih domova po obali u kojima bi kako kaže Gabrić boravilo milijun umirovljenika iz Njemačke i samo zimi ostavilo nekoliko milijarda eura prihoda. Zaboravio je da destinacija gdje borave turisti treće dobi, biva zauvijek izgubljena za svaku drugu strukturu turista, a to se zorno vidi na primjeru otoka Korčule koji brže od svih hrvatskih otoka stagnira u broju noćenja upravo iz razloga što je godinama bio raj gerijatrijskom turizmu.

Nikica Gabrić jest ljevičar, ma što on govorio, a bio je i predsjednik Socijalističke omladine Hrvatske, dakle - komunist!

Zna premijer Milanović da se ne treba puno brinuti za izborni marketing pred predstojeće izbore budući sve infrastrukturne probleme rješava uvježbana elita Lionsa, Rotaryanaca, gongova i ostalih baba, a marketinški posao permanentno odrađuju vrli mediji, kako tiskani, tako i elektronski na čelu sa partijskom strukturom javne televizije.

Dajući zadnji intervju u ovoj godini režimskom Jutarnjem listu, premijer Zoran Milanović je pokušao baciti zadnje zrno razdora među desnu opciju, hvaleći Željku Markić pred Karamarkom, pokušavajući tako pojačati disperziju pred nadolezeći cunami s desna koji mu prijeti širenjem HDZ-ove koalicije prema sličnim strankama, a ponajviše privlačenjem braniteljskih udruga koje među svojim redovima okupljaju pristaše desnih stranaka. Milanović je shvatio da mu ni buđenje elitističke lijevice pod palicom uglednog liječnika oftamologa, Nikice Gabrića inače prvaka zagrebačkog Lions kluba neće pomoći na idućim izborima, pa pred ulazak u predizbornu godinu biračima šalje signale opuštene i ležerne prepotencije. Zna premijer Milanović da se ne treba puno brinuti za izborni marketing pred predstojeće izbore budući sve infrastrukturne probleme rješava uvježbana elita Lionsa, Rotaryanaca, gongova i ostalih baba, a marketinški posao permanentno odrađuju vrli mediji, kako tiskani, tako i elektronski na čelu sa partijskom strukturom javne televizije. Nacionalni forum nije ništa drugo ni posebno različito od SDP-a, Laburista i ostalih skoro lijevo padajućih stranaka.

Masonski dirigenti Europske unije točno su odredili tajming dugo najavljivane Gabrićeve stranke koja je na političku pozornicu nastupila poslije stišavanja referenduma građanske udruge U ime obitelji. Tajming je pomno izabran ali članstvo koje je pristupilo Gabriću ukazuje da je cijela inicijativa oko Nacionalnog foruma rutinska rabota poduzeta upravo kada lijevica na javnoj sceni doživljava poraz za porazom pa ekspoziture masonskih radionica unutar Lions i Rotary klubova dobiše znak za buđenje Gabrićevih lijevih spavača. Njihovim guranjem u sve medije pokušavaju uspostaviti nekakvu političku kreaturu skrbeći za iskompromitiranu i posrnulu lijevicu tijekom katastrofalne dvogodišnje vladavine „u ništa". Nikica Gabrić jest lijevičar ma što on govorio i znamo da je bio predsjednik Socijalističke omladine Hrvatske i saborski zastupnik od 1996 do 1990 godine - dakle komunista. Samo privlačenje lijevičarskog i bezidejnog dueta Kosor Kregar ukazuje kakvo uzemljenje ima Nacionalni forum, kojem nedavne naručene ankete sluganskog Jutarnjeg lista dodjeliše treće mjesto ispred Ružinog HSP-a i potonulog HNS-a.

No nije problem u Gabrićevim članovima stranke, koliko u dijelu programa iz kojeg treba izdvojiti jedan segment plana koji europska masonerija provodi već nekoliko godina u pojedinim zemljama Mediterana. To je gradnja umirovljeničkih domova po obali u kojima bi kako kaže Gabrić boravilo milijun umirovljenika iz Njemačke i samo zimi ostavilo nekoliko milijarda eura prihoda. Zaboravio je da destinacija gdje borave turisti treće dobi, biva zauvijek izgubljena za svaku drugu strukturu turista, a to se zorno vidi na primjeru otoka Korčule koji brže od svih hrvatskih otoka stagnira u broju noćenja upravo iz razloga što je godinama bio raj gerijatrijskom turizmu.

Pojava ovakve nove lijevice na hrvatskoj političkoj pozornici svakako nije slučajna, pa floskula nismo desni ni lijevi zvuči kao parafraza one srpske tko nas bre zavadi kojom bi se u vremenu kada Hrvatska mora donijeti Zakon o lustraciji, željelo prebrisati stare grijehe protagonista komunističke diktature i njihovih očeva i mentora komunizma. Slovom toga Zakona ako se izglasa, doktor Nikica Gabrić i brojni drugi zasigurno ne bi smjeli participirati u političkom životu Hrvatske.

Desni oporbeni blok za sada ne pokazuje znakove predizborne groznice kao što vidimo nervozu unutar etabliranih lijevih i prikrivenih lijevih, kojima ovaj stupanj političke polarizacije ocrtava trag stopala u dubokom snijegu. Tako birači neće nasjesti na obmane Bandićevog stožera koji koristi najskuplja lijevičarska maskirna odjela šireći podružnice diljem „Biračke naše" pripremajući svojim stvoriteljima (populističkim metodama ljubavi za Tita i Tuđmana) kvalitetnu zadnju crtu obrane. On ima drugačiju i najopasniju zadaću relativiziranja desnog korpusa birača privlačeći ih na sve tri razine od lokalne do predsjedničke za Pantovčak. Ali raznim lažnjacima bandićima, gabrićima, vidoševićima i sličnima polako nestaje goriva u ovom vremenu prijetnji i netolerancije prema desnim strujanjima potpomognutih sveukupnom medijskom blokadom poput one u Titovoj Jugoslaviji.

Sjećamo se Isusovih riječi iz Novog zavjeta kada poziva vjernike da se ne dijele na Petrove, Pavlove i druge vjernike jer jedna je majka Crkva, kao što naši desni birači ne smiju nasjesti masonskim podvalama raznih podjela i disperzije glasova kako se ne bi ponovila prijašnja iskustva kada je Sanader marketinškim trikovima i medijskom blokadom izbacio HSP iz saborskih klupa. Hrvatska desnica bi uz pobjedu na parlamentarnim izborima trebala definirati ozbiljnog predsjedničkog kandidata odbacujući kandidaturu NATO-ve Pepeljuge Kolinde Grabar-Kitarović, birajući kandidata iz vlastitih redova narodu bliskog čovjeka koji će odbaciti Titov Pantovčak iz protokola moderne hrvatske države, te odabrati skromniji i prihvatljiviji način vladanja s pozicije predsjednika Hrvatske.

HDZ-u kao najvećoj stranci predstoji najveći teret odgovornosti i odricanja distancirajući se od Dalić-Miloševićeve neoliberalne struje, uvažavajući više „pučku" viziju Gorana Marića, dokazanog domoljuba unutar turbulentnog HDZ-a. Tomislav Karamarko će stupiti na vrh raspršene desnice kada sjedne za stol sa svima čelnicima desnih opcija od Kujundžića do Miljka, preko Hrasta do braniteljskih udruga, nudeći im otvorenu i slobodnu suradnju bez obzira na veličinu stranke, jamčeći im zastupljenost u Vladi i drugim tijelima državne vlasti. Tako se ponaša Milanović prema HNS-u koji po izbornim rezultatima ne može prijeći niti izborni prag a neproporcionalno tome obilato biva zastupljen u Vladi i drugim državnim službama.

Takvim pristupom izlaze na površinu neizmjerno vrijedni kvalitetni novi političari čijim smo besprijekornim sposobnostima svjedočiti za trajanja referenduma U ime obitelji, ali nove političare treba uzdignuti mijenjajući dosadašnje islužene, jer oni suprotnoj opciji svojom novom i nekompromitiranom pojavom zatvaraju mogućnost objektivne kritike, a upregnute režimske medije bacaju u očaj. Krilatica uzdigni Hrvatsku, a ne sebe i svoju stranku biti će pobjednička formula na idućim parlamentarnim izborima u zasigurnom najtežem razdoblju koje čeka Hrvatsku od njenog osamostaljenja.

- 20:00 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Bez prerada.