STRANKA HRVATSKOG ZAJEDNIŠTVA - SHZ

13.10.2013., nedjelja


Ćirilica je proba da se vidi koliko su uništili Hrvate
STRANKA HRVATSKOG ZAJEDNIŠTVA

PRIOPĆENJE ZA JAVNOST


Ćirilica je proba da se vidi koliko su uništili Hrvate



Za jednu zajednicu, čovjeku – jezik je mjerilo vitalnosti, jezik je rad duha. Kada se jednom narodu zabrani upotreba vlastitog jezika i nametanjem stranog okupacija je na djelu, a stanje za potencijalnu žrtvu alarmantno. Ako se potencijalnom okupatoru dozvoli samo korak dalje moguća je propast jednog naroda. Zatiranje jezika jednom narodu je stvarni pritisak na duh istog – nema jezika – nema naroda – nema života.

Kao što je poznato Hrvatima, Garašanin i Karadžić tendirali su širiti srpske granice i pomoću štokavskog govora pomičući ih do crte Virovitica - Karlobag. Što je Milošević konkretno, vojnom silom pokušao realizirati, a što nakon neuspjeha Srbi sa svojim mentorom SPC i bezdušnim hrvatskim janjičarima žele realizirati i danas, ne odustaju.
Hrvatski okupatori do sada u Hrvatskoj služili su se svojim manjinama kao izviđačima preko kojih su, kao i preko „produženih ruku“ iz hrvatskoga naroda, osvajali i porobljavali Hrvatsku.

Nakon velikosrpske agresije i masovnih zločina nad hrvatskim narodom, srpske vođe u Hrvatskoj, odjednom traže za cijelu srpsku nacionalnu manjinu uvođenje njima stranog jezika i pisma iz Republike Srbije? Dakle, Hrvati se moraju služiti srpskim jezikom, po kojem su se u prošlom ratu između Hrvatske i Srbije određivale granice Virovitica – Karlobag, jer su Srbi pomoću Garašanina i Karadžića tako i predvidjeli dok su stvarali neke globalne sfere. Ovo s ćirilicom je proba da se vidi koliko su uništili Hrvate, da im se pokaže koliko je pod zaštitom hrvatskih institucija.

Zagreb-Zadar, 13.listopada 2013. godine


STRANKA HRVATSKOG ZAJEDNIŠTVA

- 14:39 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Bez prerada.