STRANKA HRVATSKOG ZAJEDNIŠTVA - SHZ

01.01.2013., utorak


OSLOBODIMO SE ROPSTVA KOJE NAM SE I DALJE PRIPREMA
OSLOBODIMO SE ROPSTVA KOJE NAM SE I DALJE PRIPREMA

http://www.dragovoljac.com/index.php?option=com_content&view=article&id=16827:oslobodimo-se-ropstva-koje-nam-se-i-dalje-priprema&catid=9:politika-i-drutvo&Itemid=11



Sve su naše vlade korumpirane

Stranka hrvatskoga zajedništva oštro se protivi najavljenoj odluci Vlade Republike Hrvatske o prodaji Hrvatskih autocesta.

Prodamo li autoceste strancima možemo očekivati povećanje cestarina i prometa državnim i lokalnim cestama.Prodaja podrazumijeva i niži standard održavanja, što znači i manju sigurnost na autocesti.

Cijena autoceste koju drže stranci je puno veća, kao što je to u slučaju autoceste Zagreb – Macelj zbog čega i dolazi do premještanja prometa s autoceste na državne i lokalne ceste koje onda postaju zakrčene i više se uništavaju, a što također onda mora sanirati država i time se povećava broj prometnih nesreća.

Hrvatski narod i građani već su opterećeni zaduživanjem kredita za autoceste, sanacije banaka i dr. od strane dosadašnjih hrvatskih vlada. Hrvatski sabor ni narod nisu odobrili zaduživanje u inozemstvu te je dosadašni dug apsolutno nelegitiman, što znači da je vlast sebi uzurpirala pravo zaduživanja bez odobrenja Hrvatskoga sabora, odnosno hrvatskog naroda.

Imali smo najkorumpiranije vlade koje Europa ne pamti u zadnjih dvadeset godina, koje su okaljale obraz svakoga poštenog Hrvata u zemlji i svijetu te je svaki Hrvat koji izlazi van svoje države radi suradnje s partnerima gospodarstvenicima i koji želi dovesti investitore u zemlju etiketiran i omalovažavan kao kriminalac jer nas poistovjećuju s vodstvom države.

Zar Vas nije sramota da građanin Hrvatske mora tužiti državu Hrvatsku kako bi spriječio nacionalno rastakanje države i njezinih dobara? Ima li osobe u lijepoj našoj koja vjeruje da ova Vlada sa svojim djelima i načinom rada želi dobro Hrvatskoj i njenim građanima? Koliko je stalo do Hrvatske vidjelo se ovih dana kada je došlo do svađe oko izglasavanja državnog proračuna u Hrvatskom saboru. HDZ je napustio sjednicu, a vladajući su ostali. Koja je razlika između njih? Jednako propadamo i tako već dvadeset godina jedni ostaju, a drugi napuštaju sjednicu.

Nedavno je visoka hrvatska delegacija boravila u Kataru zbog ulaganja u Hrvatsku te se Ministarstvo gospodarstva žali da im iz Katara nitko ne odgovara za navedene projekte. Tko će im odgovarati, kad je nakon posjeta hrvatski ministar gospodarstva osuđen i smjenjen? Tko želi imati posla s takvom Vladom koja nije pozvala ni glavne stručnjake za projekte, kao što je dr. sc. Ivan Miloš, a zbog čega im izaslanstvo Katara i ne odgovara.

Tko to još može misliti da narodu netko želi dobro u ovoj državi, a da ga se ne tjera na prosjački štap? Što je još najgore, ne realiziraju se projekti koji su stvarani desetak i više godina s europskim i svjetskim zemljama te s našim najeminentnijim stručnjacima koji su svoj rad i životno iskustvo uključili u te projekte, a koji mogu hrvatskom narodu i državi donijeti novi razvoj i povećanje BDP-a na zavidnu razinu. Oslobodimo se ropstva koje nam se i dalje priprema.



Željko Vinski, ing. građ., predsjednik SHZ-a, Zagreb – Zadar
- 15:37 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Bez prerada.