STRANKA HRVATSKOG ZAJEDNIŠTVA - SHZ

22.09.2011., četvrtak


OPĆA NESPOSOBNOST ZA RAD
STRANKA HRVATSKOG ZAJEDNIŠTVA
PODRUŽNICA STANKOVCI

PRIOPĆENJE ZA JAVNOST


OPĆA NESPOSOBNOST ZA RAD

Općinski načelnik


Prema ovlaštenim vještacima Hrvatskog zavoda za mirovinsko osiguranje načelnik općine Stankovci je opće nesposoban za rad. S tom općom nesposobnošću prima mirovinu od 8.400,00 kuna.

Žitelji općine Stankovci obraćaju se Stranci hrvatskog zajedništva i postavljaju pitanje da li sadašnji načelnik općine Stankovci kao opće nesposoban za rad može obavljati funkciju načelnika općine te druge dužnosti: predsjednik Upravnog vijeća Javne ustanove za upravljanje zaštićenim dijelovima prirode na području Zadarske županije, član Upravnog vijeća Javne ustanove park prirode Vransko jezero, član Stegovnog suda Hrvatskog košarkaškog saveza i predsjednik je Dobrovoljnog vatrogasnog društva Stankovci.

Za trajanja naše samostalnosti dobio je i stan na dar u Zadru te kao opće nesposoban za rad dobio je koncesiju na državno zemljište od 7,5 hektara i obrađuje 2000 komada maslina. Dobio je od države i 291.707,00 kuna bespovratnih sredstava poticaja (za 2008. i 2009. godinu). Preko općine Stankovci dobio je i sadnice maslina.

Zbog nezadovoljavajućih moralnih kvaliteta sadašnjeg načelnika, isti je srozao sam ugled načelnika kao izvršnog tijela općine prema Zakonu o lokalnoj i područnoj (regionalnoj) samoupravi te su ispunjeni uvjeti da mu se zabrani daljnje zastupanje općine Stankovci.



Poslano

1. Predsjedniku Hrvatske
2. Vladi Republike Hrvatske
3. Ministarstvu uprave RH
4. USKOK-u




U Stankovcima, 22. rujna 2011. godine




STRANKA HRVATSKOG ZAJEDNIŠTVA
PODRUŽNICA STANKOVCI

- 15:09 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Bez prerada.