STRANKA HRVATSKOG ZAJEDNIŠTVA - SHZ

12.09.2011., ponedjeljak


ČLAN UPRAVE HRVATSKIH ŠUMA DAO NOVAC U CRNI FOND
STRANKA HRVATSKOG ZAJEDNIŠTVA

PRIOPĆENJE ZA JAVNOST


ČLAN UPRAVE HRVATSKIH ŠUMA DAO NOVAC U CRNI FOND

DANA 12. RUJNA 2011. GODINE JUTARNJI LIST OBJAVIO JE ČLANAK POD NASLOVOM :

ZAPISI BLAGAJNICE HDZ-A
'Novac za plaćanje na crno donosili su mi Maček i Jarnjak'


Među donacijama koje je primila te pospremila u crni fond Pavošević je navela još iznos od 30 do 40 tisuća eura od člana Uprave Hrvatskih šuma, Longina.

http://www.tportal.hr/vijesti/hrvatska/147804/Novac-za-placanje-na-crno-donosili-su-mi-Macek-i-Jarnjak.html

DOSTAVLJAMO HRVATSKOJ JAVNOSTI OBJAVLJENI TEKST STRANKE HRVATSKOG ZAJEDNIŠTVA


ŠUMSKO ZEMLJIŠTE

Nakon što su inozemni instituti zbog svojih strateških interesa preko bankarskog sustava, a naročito preko «Hypo Alpe Adria Bank» u Zadarskoj županiji preuzeli sva bivša društvena poduzeća, hotele, marine, izvore vode, poljoprivredna zemljišta i dr. Ne samo da su postali većinski vlasnici navedenih nekretnina, već su ugasili sva proizvodna poduzeća, te ne otvorivši niti jedno radno mjesto u proizvodnji, što će u budućnosti imati nesagledive posljedice za hrvatsko gospodarstvo. Navedenu banku u Zadar dovele su osobe sklone organiziranom kriminalu s ciljem da preuzmu i unište hrvatsko gospodarstvo, što su i učinili.

Stanovnici grada Zadra sve se više obraćaju Stranci hrvatskog zajedništva te izjavljuju da inozemni instituti na zadarskom području po istoj šabloni preuzimaju i hrvatsko šumsko zemljište uz more preko osoba sklonih raznim oblicima organiziranog kriminala, a koje im omogućavaju pojedine kadrovirane osobe sa zadarskog područja u Hrvatskim šumama.

Stranka hrvatskog zajedništva raspolaže s dokumentacijom gdje je poduzeće Hrvatske šume d.o.o. Zagreb, Uprava šuma podružnica Split, Šumarija Zadar, dalo u zakup atraktivno šumsko zemljište (k.č. 130/18 k.o. Diklo) uz more na području gradskog naselja Diklo – Kožino kod Zadra u površini od 94. 381 m2 (devedeset četiri tisuće tristo osamdeset jedan metar kvadratni), osobama sklonim organiziranom kriminalu. Ne samo što je navedeno šumsko zemljište dato u zakup gore navedenim osobama, međutim, isto nije privedeno namjeni, kako je predviđeno ugovorom o zakupu.

Ministarstvo regionalnog razvoja, šumarstva i vodnoga gospodarstva, koje obavlja upravni nadzor te Šumarska inspekcija i Državni inspektorat, koji obavljaju inspekcijski nadzor nisu opravdali svoju zakonsku funkciju zbog nezakonitih radnji oko davanja u zakup i namjene šumskog zemljišta na k.č. 130/18 k.o. Diklo kod Zadra.

Zagreb – Zadar 12. rujna 2011. godine


STRANKA HRVATSKOG ZAJEDNIŠTVA






- 21:06 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Bez prerada.