mrtvozornik:

Ženska. S obje sise i prilično simetričnom facom. Obje noge i ruke bez prevelikih anomalija. Obrazi kao krafne pa ih poželiš pipkat i govorit kako je slatka..Ili joj predložit liposukciju lica.

Image Hosted by ImageShack.us

Kratkovidna umjereno. Pije mlijeko Dukat i oblači različite čarape. Psi su zakon. Voli igrat 'Čovječe na ljuti se' i biti zelena. U 6. krugu Danteova pakla. Vrlo senzitivna poput Paloma maramica. Intenzivno vesela iako često i ne. Ponestalo joj je željeza u krvi pa ga tali i pije na slamku. Boji se kukaca ali se pravi hrabra. Mjesečari. Noću ustane u sjedeći položaj i priča. Riblji grad je najdraži joj crtić. Jede Kinderjaje ali vrlo rijetko. Voli Dylan Doga jako, mada Nick Praskaton ima karirano odijelo. Izvađenih je mandula i ubrzano priča.


mail:metamorphi@hotmail.com


Image Hosted by ImageShack.us




hladetine:

Kur'afterdea - najsektija sekta koja ikad sektaše.

dr.Kadžija - plodovi mentalne masturbacije.

psyclop - mudobradi goblin i djevojčica s jednim okom.

Čarli - euforično čeljade grandžerske orjentacije ulijevo

Fraulein Kenny - wannabe Rammstein groupie. :)

alek - vrlo dražesna prijateljica sa zelenim štramplama.

Zubata sunčica - urnebesna crvena djevojka sa fotografijom.

Paranoic - egoističan. gotovo brutalno samodopadljiv.

edenbeast - najzabavniji blog. blog blogovski. najblogovskiji.

maneken - 5 pravila o dobrom šminkanju donosi vam dečko u trendu!

popeye - nepristojan. voli zelenu boju pa valjda i špinat voli.

vikend - priče. čudne ponekad. s maštovitim imenima. lijepe.

shumarka.blog.hr

08.04.2006., subota

Zimzelena, ali kurvetina ipo.

...
Kamičko se zakotrljao prašnjavim nogostupom. Bijaše to malen žohar, gotovo veličine oveće vjeverice. Imao je oči boje kestena i malo deblje nožice jer je volio jesti poriluk sa špekom. Tako kotrljajući se, zapne za Muharka, svojeg gay prijatelja koji je koristio Max Faktor za veći volumen trepavica. Kotrljahu se oni tako dok Kamičko ne zatrudni. Anti-baby pilule za samotamnjenje.


Parla del Konte je jutrom žvakala svoj mesni doručak. Okus krvave ovčetine ispunjavao ju je srećom. Ispreplitanje sline i žilavih mesnih komada te sama pomisao na četveronožno hodalo bijele boje koje tako ljupko mekeće, tjeralo je njezine temperamentne sjekutiće da taru još snažnije. Nije voljela perje. Oboljela je od ptičje gripe i umrla.


Kamčatka, djevojka riđe plave kose smijala se gotovo uvijek. Ipak, ponajviše kad je dobila Raka. Bio je crven, i išao u nazad. Toliko ga je voljela da ga je počela pokazivati prijateljima. Jučer je imala plavu kratku majcu i Raka u zaleđu. Nosila ga je uvijek sa sobom, čak i na plažu. Roditelji nisu znali za njezinog Raka, pa joj nisu mogli zabraniti da ga ima. Često su joj branili takve stvari. Očekivano, umrla je od Raka.


Postojala je jednom negdje unutar uš židovka. Zvala se Gorgona. Nikada je nisu pronašli, ali je postojala. Zbog nacionalne solidarnosti nikada tijekom svog boravka u Auschwitzu nije hodala židovskim tjemenom. Ipak, jednog je nacista u ponedjeljak zasvrbila glava. Ubrzo nakon ponedjeljka je umro. Gorgona je bila prijenosnik.


Seven Miganović, sedmi od devet, nagnuo se preko kreveta ne bi li dohvatio srednji po debljini od 3 crna biča što stoje na fotelji pored kreveta. Žustrim pokretom izbjegao je udarac. Kombinacijom okreta za 180 i skoka u dalj, doveo se u povoljan položaj za zamah. Opalio je svom snagom. Djevojka u crnom kožnom odijelu izgubila je glavu. Bič je imao oštricu pri vrhu, a Seven je gađao njezinu stražnjicu.
...

eek

Vaš je zadatak ispričati priču, kratku, s obavezno barem jednim mrtvim ili trudnim do kraja priče.



- 15:12 - Komentari (12) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

< travanj, 2006 >
P U S Č P S N
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv


Image Hosted by ImageShack.us

ovaj blog:

Lijep. Vrlo dražestan. Neispunjen. Još. Vrlo individualno neosjećajan, možda i srcedrapajuće osjetljiv. Egoističan ne, samodopadljiv možda mrvu. Kritičan vrlo, mnogo nimalo poetičan. Politički katkada nedostižan, pravno gledajući, jeftino potkupljiv. Zaveden komentarima, nepristran u presuđivanju. Srdačan s poluvrijeđajućim tonom.

Image Hosted by ImageShack.us

crtopsesija:

happy tree friends (crtić)
salad fingers (crtić)
stripovi

Image Hosted by ImageShack.us

rijecnikovo ugnjetavanje:

močvara = velika površina tla pod stajaćom vodom i pod vegetacijom koja uspijeva na takvu tlu.

tvornica = veće proizvodno poduzeće s mehaniziranim procesom proizvodnje i podjelom rada u tom procesu.

svaštara = bilježnica s raznim bilješkama.

peta = sanatorium, krematorium, inferno.


blog.hr
imageshack


kauboji iz pakla:

wila
mimozica
ruzhica
jiiielena
svrshki
nina