Komentari

shumarka.blog.hr

Dodaj komentar (12)

Marketing


  • marac

    postoji jedna drevna keltska legenda....o covjeku koji navodno zivi u planinama,ima golem falus prpun potencijala...pivo mu nije strano...i jako je mistican.....jedna je osoba prezivjela okrsaj s njim.....i to zato jer je pokazao trunku milosti....zove se.....Farac the Mrajer... navodno svojim zrtvama dere kozu i od njih radi male slatke bunde za svaku sezonu...ovo je jedna prica---> upoznao je jednu djevu...i bajna je djeva bila!imala je oci poput bisera,kosa joj je odisala cvijecem jproljetnog jutra....rumeni obrazi naglasavali su ionako vec predivno lice...Farac the Mrajer je poludio za njom......ubrzo je iskoristio svoje mačo ulete i njih su dvoje dobili čopor djece--->djeca su pokupila sve najbolje osobine..imali su Farcovu snagu,razboritost,lukavost,mudrost,bistar um,jebozovnost i hrabrost...od bajne djeve naslijedili su kosu poput daska zime i udara sunca ljetne veceri..... Farac the Mrajer i bajna djeva zivjeli su sretno u dvorcu sve dok jednog dana sve nije krenulo nizbrdo...Djeva je rekla Farcu da ovo nije sto ona zeli...ona sanja o karijeri pjevacice....rekla je da zeli postati Hrvatski Idol,nasla bajnog princa eunuha i odjahala u sumrak put hrvatske....Kada je Farac to cuo zajahao je svojeg pastuha te dosao u daleku nomadsku zemlju Hrvatsku,nasao bajnu djevu,odrezao njoj i jebenom eunuhu glave svojom golemom sabljom i vratio se u domovinu.....tamo su ga cekala uplakana djeca koju jednostavno nije mogao sam odgajati...pa je i njima odrezao glave i napravio si krasnu ogrlicu od njihovih lubanja.....od kostiju iz njihove kraljesnice napravio je ogradu oko svog dvorca....ta je ograda i danas nadahnuce mnogim arhitektima......prica kaze da se ubio padnuvsi na svoj vlastiti falus ali da njegov duh jos luta dvorcem...dvorcem ocaja i propasti....dvorcem u koji niko ne ulazi...nikad hahaha kaj si ti peta gimnazija?od tamo znam brdo ljudi...al onak brdo...od njihovih glava radim si ogrlice...hehehehe........dobar post,napiso bi malo detaljnije al idem van tak da mi se neda.aj pis aut,poz

    avatar

    08.04.2006. (18:08)    -   -   -   -  

  • marac

    e i jedno pitanje i odgovori kad nadjes malo svog dragocjenog vremena---->jesu vama na upisima svi onak bili ljubazni,dobrodusni,sa osmjesima na licima i uhu ugodnim pozdravima:"Dobar dan mladicu/djevojko!Evo samo potpisi ovdje....."i onda onak evil smijanje,ok bez ovog zadnjeg dijela....jesu?

    avatar

    10.04.2006. (00:07)    -   -   -   -  

  • shumarka.blog.hr

    Marče, pa khm ovako. Divno si ti to prokužio da je moje vrijeme dragocjeno ali ipak vrijedno trošenja na blogške drugove. a šta se tiče tvog upita..ne, meni su došli ovako nekako:''Djevojko, pregledali smo rezultate tvojih krvnih i ostalih pretraga (koje su naravno morale biti priložene uz svjedodžbe), imaš malo prenisko željezo, previsoki puls, preniski tlak, što bi nam moglo zadavati malko problema. Za tlak nema veze, mi ćemo ti ga povisiti, ali s tim tvojim jadnim željezom teško da ćeš izdržati višednevna nespavanja zbog količine sati koje ćeš morati provesti učeći. Također, tvoj puls, djevojko, nam ukazuje na to da ćeš vjerojatno doživjeti pokoji moždani udar iz tjedna u tjedan od količine informacija koje ćeš primiti. Ipak, djevojko, imaš lijepu boju krvi kojom ćeš pisati testove, stoga dobrodošla, molimte potpiši se.''tako nekako.Ich bin der mazohist, jaaa... :)

    avatar

    11.04.2006. (23:06)    -   -   -   -  

  • Phoenix

    Ponoć je...kao i svakoga jutra,i ovoga se mlada seljanka Malodojka odlučila uputiti do njive u blizini prekrasne,olfaktivno nadahnjujuće septičke jame koja je kod njih bila nazvana 'Kokara'.Za nju je ta septička jama bila izrazito privlačna,i uvijek kad bi došla do nje prstom bi uzela malo njezinog 'cokoladnog'bogatstva i pošteno se masirala po svome pupku.Nakon aroma terapije uspaljena bi odlazila do strca po imenu Visijajce koji življaše u maloj kućici pokraj male šume.sva uzbuđena došla bi u njegovu kuću i toliko se zarosila da bi vlaga zraka porasla tako jako da su se svi prozori potpuno zamaglili...Visijajce je imao problema sa plučima zbog toga,ali ona ga je svaki puta iscijelila svojim magicnim kurjim očima koje je,začudo,imala po cijelom tijelu.Ona bi prerezala kurje oko,a Visijajce bi to polako sisao i tako dobivao potrebnu transfuziju.Dakako najbolje bi prosao u vrijeme njezina ciklusa,kada bi dobio toliko krvi da mu je stari hemeroid na zatinjku nabubrio i cesto eksplodirao,uzeci sa sobom i dio mozga,kojeg ionako vise nije imao...Da se vratimo u nezapočetu fabulu:Jednoga dana Malodojka nije imala niti ciklus,a niti kurje oci,jer je dosla u njihovo selo pedikerka Krasturina koja je sve kurje oci krvnicki iščupala.Visijaje pogođen time nastrano je izvadio dildo pokojne mu zene zvane Sjednina i poceo ju svom snagom udarati.Pokušala se braniti,ali ta plava svijetlost kojom je dildo nevino sijao,i njegova glatka povrsina slamali su srce Malodojke koja je polako isčežnjavala.Iako je dildo nakon nekog vremena promijenio boju iz plavog u,dakako,crveno,Malodojka jednostavno nije mogla...I tako malo pomalo ona je umirala,a Visijajce je samo ponavljao:Prokleta zdjelica koja te okotila,ides mi na bubreg!!!'...Umrla je...a on ju je primio za kosu i odvukao do Kokare gdje je običavala ići...Nitko nije ni slutio što se se dogoditi,ali sudbina im je pičke oprala,i iznenadila:Malodojka je bolovala od krastoidnog menstrualitisa i smrad kokare natopljen tom virusnom bolešću poubijao je velik dio,ne samo okolnog,nego i svijetskog stanovništva,a Visijajce je radi toga čina bio ostrugan kamenom koji je Malodojka uvijek nosila za sreću...i to je prava priča o kugi u srednjem vijeku.......

    avatar

    13.04.2006. (00:10)    -   -   -   -  

  • '

    IGRA: Za ovu je igru vazno da ne varas Znam da zvuci glupo ali ne bih je prosljedivala da se i ja nisam iznenadila Na kraju igre ces se dobro nasmijati, naravno samo ako neces varati. Dakle ne gledaj sto pise unaprijed, vec polako red po red. Mozda ces se malo zbuniti kada budes usred igre ali samo ostani cool i nastavi dalje,iako ces mozda biti pod pritiskom ((kada trebas zapisati imena to obavezno moraju biti osobe koje poznajes)) Igra ce te stajati 3 minute zato se koncentriraj i odgovaraj na pitanja refleksivno i s osjecajem. Osoba koja mi je poslala tu igru tvrdi da su joj se zelje ispunile samo nakon 10 minuta. Sada uzmi list papira i nesto za pisati i polako red po red inace ces pokvariti igru. nemoj prerano pogledavati igru unaprijed jer ces je pokvariti 1.napisi u stupac brojeve od 1 do 11 & gt;. 2.ispred brojeva 1 i 2 napisi bilo koji broj ;>. 3.ipsr ed brojeva 3 i 7 napisi imena osoba suprotnog spola Nemoj varati i gledati igru unaprijed &g t;>>4.is pred brojeva 4, 5 i 6 napisi neka imena( npr clanova obitelji, pri jatel je.) ; 5. napisi 4 naslova pjesama ispred brojeva 8, 9, 10 i 11 & gt; 6. i sad pozeli ne?to. sad slijedi objasnjenje. 1. ovu igru moras poslati broju osoba koji je jednak broju koji si napisao iza broja 2 2. osoba iza broja 3 je osoba koju volis 3. osoba iza broja 7 je osoba koja ti je draga ali nesto vise od prijateljstva jednostavno nije moguce. 4. na broju 4 je osoba s kojom si jako povezan 5. na broju 5 je osoba koju jako dobro poznaje? 6. osoba na broju 6 je tvoj sreconosa (luckystar) 7. pjesma n broju 8 se odnosi na osobu na broju 3 8. pjesma pod brojem 9 se odnosi na osobu pod brojem 7 9. pjesma pod brojem 10 te najbolje opisuje 10.pjesma pod brojem 11 najbolje opisuje tvoje osjecaje, tvoja razmisljanja o zivotu Posalji u slijedecih nekoliko minuta ovu igru desetak osoba i tvoja ce se zelja ispuniti, ako to ne ucinis dogodit ce se upravo suprotno, 10 ce te godina pratiti peh. Dakle kopiraj, salji, i uzivaj..

    avatar

    16.04.2006. (15:24)    -   -   -   -  

  • Eva

    Bog poslao Duha Svetog da pomogne Mariji da zacne. Ona je zace i rodi sina kojeg nazove Isus. Njen zarucnik, Josip, primi Isusa kao da je njegov vlastiti sin. Isus bijase divno dijete. Kada je malo porastao, propovijedao je ljubav. Tvrdio je da je Sin Bozji. Hodao je po vodi, igrao se hranom. Jedan od najboljih prijatelja izda ga, i Isus umre pribijen na kriz u teskim mukama.

    avatar

    18.04.2006. (23:47)    -   -   -   -  

  • metamorfoza cistozire.........

    evoti priča......pročitaj novi post :D

    avatar

    22.04.2006. (15:33)    -   -   -   -  

  • infrared

    Krapljačo glupa. Popljuvala si Kožarića jebem te maloumnu. Idi u kut i kazni se. Možeš reći da ne razumiješ što je radio, ali ne možeš pljuvati po nekome tko je konstantno radio cijeli život, pogledaj dalje od svog nosa. Raspitaj se malo zašto su ga pohvalili, kretenušo. Nauči se pameti. U KUT I KAZNI SE (2)!!!

    avatar

    23.04.2006. (00:55)    -   -   -   -  

  • shumarka.blog.hr

    @phoenix- zakon. @'- spam @against me- a nevalja priča jer si zaboravila da uskrsne na kraju. to onda znači da je hepi end, a to nije bio zadatak ;) @jelenne- koment na kur'afterdei, ništ od muffina @interred- retardirana maloumna lignjo s mozgom veličine zrna kave i očima prekrivenim mrenom, sa sposobnošću razumijevanja tuđih interpretacija razine mrtvog hrčka, prije nego ostaviš komentar pročitaj faking post!!! JASNO JE NAGLAŠENO PLJUVANJE PO LIKOVNIM KRITIČARIMA A NE PO KOŽARIĆU!citiram:''Stoga ne želim reći da Ivan Kožarić nije zasluženo dobio status umjetnika jer je zaista imao nekih dobrih radova tijekom života, već želim osuditi kritičare koji apriori hvale izložbu samo da bi se uvlačili u guzicu'' a to da je izložba besmislena, to je istina. on bi trebao ismijavati umjetnost koja se po meni ne treba ismijavati, a to šta kožarić ismijava i ovako ne smatram umjetnošću pa je cjela izložba besmislena.i goni se s mog bloga svinjo.

    avatar

    23.04.2006. (12:15)    -   -   -   -  

  • asd

    No Send Backs! TAG UR IT!! This is so scary. Send this to 15 people in the next 143 mins. When you are done press F6 and your crushes name will appear on the screen in big letters. This is scary cuz it works!! if you break the chain you will have problems with relationships for the next 5 years JUST COPY AND PASTE NO FORWARDS xx ->21.04.2006

    avatar

    23.04.2006. (21:31)    -   -   -   -  

  • metamorfoza cistozire.........

    GAD DEM >_

    avatar

    24.04.2006. (21:15)    -   -   -   -  

  • metamorfoza cistozire.........

    GAD DEM >_

    avatar

    24.04.2006. (21:17)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...