< ožujak, 2009 >
P U S Č P S N
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31          

Travanj 2009 (1)
Ožujak 2009 (2)
Veljača 2009 (4)
Siječanj 2009 (4)
Prosinac 2008 (3)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

By:mackovicka

Opis bloga

najsvježije informacije iz svijeta poznatih i slavnih,tračevi,skandali....i još neke stvari

Linkovi

Dnevnik.hr
Video news portal Nove TV

Blog.hr
Blog servis

Forum.hr
Monitor.hr

ponedjeljak, 02.03.2009.

vec pocele razmijerice

Ante Simonu potjerao kući


Sitne razmirice između bračnog para Gotovčevih već su se ustalile kao pravilo na Farmi, međutim jedna je eskalirala u pravu svađu u kojoj su pale teške riječi i, između ostalog, Simonin uzvik Anti: 'Već mi je dosta tvojih prijetnji'.
Žestoka svađa Gotovčevih
Ante i Simona se svađaju pred Marinom

Samozadovoljna Antina izjava upućena Simoni: 'Sa mnom imaš dobitak na lotu na svaki način' bio je okidač za Simonu koja je ogorčeno kometirala: 'Imam ja je…. dobitak!'. Zatim mu je predbacila da je maločas vidjela iz vrta kako pjeva Tanji: 'Tanja dođi, guzio bih te na slami'.

Ante se ni u jednom trenutku nije pokušao opravdati, već je postupio po onoj staroj napad je najbolja obrana. Sebi je u brk govorio: 'Ona će si sj….. sve. Sa mnom je imala sve u životu.' To je Simonu navelo da vikne kako joj je već dosta tih njegovih prijetnji.

U žiži rasprave našla se i Marina s kojom je Simona pripremala povrće za ručak, te je pokušala svojim komentarima ublažiti situaciju.

Ne obazirući se previše na Marinu, Ante je Simoni kazao da joj je Farma prilika da se malo sredi. Predbacio joj je da, dok joj on radi hitove za pjesme, ona radi hitove za naslovnice. Svoj je udio u svađi završio rečenicom: 'Ajd bježi doma!'.

Uzrujana Simona pak je Marini i Petri (koja im se u međuvremenu pridružila), rekla da će zatražiti od prve dualistice Marije neka je izabere za drugog dualistu, no djevojke su je odgovorile od te nakane.

Umirujući se dalje tračanjem supruga djevojkama, Simona je svojim ponašanjem dala naslutiti da je neugodan razgovor među supružnicima njihova svakodnevna rutina. No, nastavila se curama jadati o problemima u braku, ističući Antino slabo održavanje osobne higijene kao najveći problem.

Iskusna Marina je Simonicu utješila riječima: 'To je dinamika vaše veze. Bilo bi vam dosadno kada se ne biste svađali. A kada biste se prestali svađati, vi biste prestali biti zajedno.'.



| Reci nešto pametno… (0) | …printaj ako hoćeš… | # |

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.