srijeda, 02.05.2007. ♥

♥ IRENA I JA U OBILASKU DUĆANA

Kako u ponedjeljak nismo imali školu (živio Praznik rada-dan nerada!!!), a doma stvarno nismo imale ništa za raditi odlučile smo prošetat dućanima. Nažalost to nije uključivalo naš najdraži hobi- shopping, naravno, al nadoknadit ćemo mi to čim stignu plaće...naughty Prvi na redu bio je Esprit, iako nam se roba i nije baš svidjela, prilično dugo smo se zadržale unutra, pogađate, razlog su dečki naravno... Dva fenomenalno obučena dečka stajala su naslonjena na stupove prekoputa blagajne, izgledali su doslovno kao lutke u izlogu, mljac, tako da Irena nije ni primjetila razliku, već je došla do jednog i pokušala ga primat za majcu...kad je trepnuo shvatila je da je živ te se zaderala Anjaaaa!!!, a ja sam je čula do drugog kraja dućana,headbang. Pa ako ste u ponedjeljak oko pet bili u Espritu kod Frankopanske, a vi ste jedan plavi i jedan crni dečko i neka cura vas je pokušala ispipat, molimo vas da ostavite broj mobitela pa možemo i na kavu...mala napomena za plavog dečka od Irene je da makne crnu torbicu jer mu ne paše uz smeđi sat i reman te naravno da imaju isti stav dok stoje, nut.
Kao što možete vidjeti iz dolje priloženih slika, napunile smo garderobu u TOP SHOP-u i bacile se na isprobavanje najnovijih krpica. Nadamse da nećete dobiti komplekse (kao ja) kad vidite kak Irenči izgleda, hehe, al ona je samo Adnanova, no.
Poslije smo se našle s Mateom i Matijom te smo otišle do Jeđuta...samo da usput napomenem, od tada ponovo slavim svoju slobodu na ljubavnom planu, doduše još nisam sasvim sigurna da je on to shvatio, al kako Irena i Adnan kažu: Nada umire poljednja!

Image Hosted by ImageShack.us Image Hosted by ImageShack.us Image Hosted by ImageShack.us Image Hosted by ImageShack.us Image Hosted by ImageShack.us Image Hosted by ImageShack.us Image Hosted by ImageShack.us Image Hosted by ImageShack.us Image Hosted by ImageShack.us Image Hosted by ImageShack.us

♥ 13:33 ♥ komentari (3) ♥ printIRENA I JA U OBILASKU DUĆANA

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Bez prerada.