Objavljeno: nedjelja, 21.01.2007.

Bila sam u petak u Krapinskim toplicama, pila sam kavu s Petrom. Pričale smo, zezale se, ugl bilo je super. Još da mene nije jedna osoba naljutila, ali Petra je cura koja sve riješi...
Dogovorile smo se da idemo zajedno van kad se vrati doma, naravno prvo avigor a onda srce. To će biti izlazak. Jedva čekam.
Pričala mi je o tome kako će na maturalac u Pariz ali zapravo uopće nije bitno gdje se ide, samo da se zabavi s društvom.
Dijana se još nije probudila iz kome. Izgleda puno svježije, očima parti što se dogadja oko nje. Svi čekamo da se probudiš Dijana !!!

Veliko hvala novinarima esp. Elizabeti koja je napravila super priču koja je bila prikazana na VG REPORT-u u četvrtak popodne i repriza je bila u subotu u podne. Tema reportaže su bili ležeći policajci koji su postavljeni u Kolodvorskoj ulici.
" Iako je roditeljima najvažnije da djevojke ozdrave i ponovno zažive u punom smislu mladenačkog života, što nema cijene, troškovi liječenja su izuzetno skupi. Na nagovor mnogobrojnih prijatelja, poznanika, novinara i gospodarstvenika ovih je dana u Zagrebačkoj banci otvoren žiro račun: Petra Pervan, 2360000-3113652038. (Elizabeta Stipetić) "
Petra zna da su bile na telki i čeka da sve to vidi...


RVG pa pogledajte video prilog...
Evo sad nekoliko slikica...

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

- 12:32 - Komentari... (19) - Print Komentari... - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.