Horoskop: muškarac Škorpija - Stranica za upoznavanje

petak , 21.12.2018.

Ljubavni horoskop : Muškarac Škorpija










Click here: Horoskop: muškarac Škorpija






Pluton je, dakle, simbol misterije, skrivenosti, ali magnetizma, privlačnosti, seksualnosti. To može biti žena, posao, slava, uspjeh ili nešto drugo. Jedino što njoj može smetati je njegova materijalistička strana i ukoliko mu se bude mešala u posao a Škorpija voli sve da zna Bik će biti vrlo surov i ovde može doći do prvih sukoba. Naime, u ovakvoj ljubavnoj astro kombinaciji ove ličnosti se pre ili kasnije suočavaju sa nekim kontradiktornim i konfuznim osećanjima.



Horoskop: muškarac Škorpija

Ona je egzotična i puna pozitivnog magnetizma; duboka kao more i u zavisnosti od raspoloženja jednako mirna ili jednako temperamentna. Pun mesec za: 9. Ženu škorpiju nije jednostavno zavesti, iako ona flertuje sa lakoćom. Muškarac rođen u znaku Škorpije je osoba koja se trudi da bude sveprisutna i svestrana.



Horoskop: muškarac Škorpija

Horoskop Škorpija - Po pravilu su veliki govornici, čija je komunikacija jedna značajna prednost koja može da ih istakne uvek i u svakoj situaciji.



Horoskop: muškarac Škorpija

Ljubavni horoskop : Muškarac Škorpija Insistira na pokazivanju ljubavi i strasti kod svoje partnerke. Umeju da organizuju svet baš onako kako to njima odgovara. Često su religiozni i skloni misticizmu. Imaju izraženu crtu dominacije i autoritativnosti a ujedno su i veliki pobunjenici protiv različitih režima. Ništa ga ne može iznenaditi i uvek se dočekaju na noge koristeci svoju snalažljivost. Umeju fenomenalno da lažu i obožavaju da manipulišu drugima. Surovo iskreni i komplimente daju samo ako su sigurni da su zasluženi. Ne ocekujte laskanje i podilaženje. Dobri su i posveceni prijatelji. Spremni da požrtvovano pomognu onima za koje misle da to i zaslužuju. Teško se prilagođavaju partnerkama i uvek će radije raspravljati nego popustiti. Ljubavni horoskop Aktuelno Ukoliko želite aktuelne informacije o ovom znaku i podatke o naklonosti zvezda u toku ovoga dana, ljubavni horoskop vam predlaže da konsultujete naš. Za preciznije i detaljnije informacije stoji vam na raspolaganju naš i horoskop. A ako ste pak u potrazi za dugoročnim prognozama i dešifrovanjem zvezdanih misterija upućujemo vas na naš kao najdetaljnije i najpreciznije odrađen koji ima za cilj da vas nepogrešivo informiše o onome što vam predstoji u tekućoj godini.



ŠKORPIJA: Sve što (NE)znate o ovome znaku
Ništa ga ne može iznenaditi i uvek se dočekaju na noge koristeci svoju snalažljivost. Neko ko će znati da je zagrli pred spavanje i kaže joj par lepih reči, jer ona samo to i traži. Posao — u svakom poslu kojim se bave, ženske osobe ove astralne kombinacije kardinalnog znaka i ascendenta, principijelne su i uvek vrlo odlučne, trezveno razmišljaju i jako su dobro fokusirane na zadatke koje treba da izvrše, ali je jedan od čestih problema nesposobnost da se lako, ili pak bilo kako prilagode novonastalim promenema, zahtevima ili tuđim naređenjima. Vole da kontrolišu ljude i događaje i ne vole budu kontrolisani. I one to zaista mogu biti. Ponekad ne mare preterano za svoje međusobne potrebe i želje što dovodi do veće neusklađenosti i do učestalog narušavanja ravnoteže i sklada njihove ljubavne veze. Nema svrhe da pokušavate da im promijenite stav, jer su nepopustljivi. Ukoliko agresivno i brzo pokušavate da mu se približite, navešćete ga da posumnja u vašu iskrenost.

[Dubrovnik oglasi|Qualcomm 70:;NG05B 4>3>2>@ > ?@8>1@5B5=88 NXP. Broadcom >3>@G5=|Sex sa starijima]






Oznake: Magična, Škorpija

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.