Dan crna gora - Zaprešić

ponedjeljak , 21.01.2019.

DAN NEZAVISNOSTI U CRNOJ GORI Đukanović: Nikad više pod Mojkovcem kao 1916, a nipošto pod Dubrovnikom 1991.










Dating Site: Dan crna gora






Odbranili ste nezavisnost bez žrtava. Deseta godišnjica obnove nezavisnosti obeležava se sportskim takmičenjima, muzičkim koncertima, izložbama suvenira s nacionalnim obležjima i drugim manifestacijama. Pokazali ste da imate i ove kvalitete.



dan crna gora

Ja verujem da ovo iskustvo može biti važan deo temelja i platforme na kojima ćemo dalje strpljivo i mudro razvijati međusobno poverenje i graditi društveni konsenzus, rekao je Đukanović. On je dodao da je obnavljanjem nacionalnosti ispravljana velika nepravde koja je Crnoj Gori naneta 1918.



dan crna gora

DAN NEZAVISNOSTI U CRNOJ GORI Đukanović: Nikad više pod Mojkovcem kao 1916, a nipošto pod Dubrovnikom 1991. - Povodom Dana nezavisnosti, u Nikšiću, Podgorici i Baru organizovane su izložbe suvenira sa motivima iz Crne Gore, koje su izradili učenici osnovnih i srednjih škola.



dan crna gora



60 MINUTA SA IRIS, Dan planina
Takvu državnu startegiju temeljimo na najboljoj crnogorskoj tradiciji. Prema njegovim rečima, upravo je 21. On je istakao da je 21. Kako je rekao o veličini države ne govori prostor, kao što i o veličini naroda ne govori broj. One su nasleđene, održavane i podsticane decenijama. Ispunjeni smo ponosom i zadovoljstvom zbog načina na koji smo 21. Rezultati kojima se danas ponosimo ne bi bili mogući bez odgovornog prihvatanja referendumskog ishoda od strane svih njegovih učesnika. Ova nezavisnost je moguća zato što su Crnogorci zapamtili svoju lepu, a nekad i tragičnu istoriju - rekao je Tusk. Crna Gora slavi deceniju nezavisnosti. Temelji moderne države su, navodi on, duboko ukorenjeni u slavnoj mojkovačkoj epopeji, u antifašističkom, evropski jedinstvenom Trinaestojulskom ustanku 1941.

[Crno jaje veza i brak|Ne dodirni crni okvir|Youtube zana dodirni mi kolena]






Oznake: dan, NEZAVISNOSTI, u, Crnoj, Gori, Đukanović, nikad, više, POD, Mojkovcem, kao, 1916, a, nipošto, Dubrovnikom, 1991

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.