četvrtak, 29.05.2008.

Without selfcontol

Loše sam.
Za pola sata idem na parti za maturante, a ja sam naduvena od 200g čokolade koju sam strpala u sebe...1300 kcal za 10 minuta. Ali ne , ne idem ka wc-u. Ne želim više ni da čujem za miu.Dovoljno sam patila sa njom.

Obućiću se, naravno u crno, jer mi do trendi boja večeras nije. Blam me je da me ljudi vide ovakvu. Debelu. Još večeras ću se stideti sebe. Sutra je novi dan. Sutra krećem ozbiljno sa dijetom.
Nema više emocionalnog popunjavanja hranom. I da- da li mislite da će ovo jednom prestati ?

- 21:25 - Komentari (7) - Isprintaj - #

nedjelja, 25.05.2008.

E drage moje... Sad da napišem nešto about myself.

Do moje 13-e godine sam bila mršava, svi su pričali kako sam dobro gradjena etc.Ali... jednog divnog dana su nas merili u školi na sistematskom i rekli mi da imam 50 kg. Za mene je to bio šok. Počela sam da budem opsednuta dijetama.

Baš u to vreme sam odgledala neki film sa 2 drugarice, jedna ana, jedna mia, kako pomažu jedna drugu, i teraju se da povraćaju i i da se zgladnjuju. Prvi put sam videla šta je to, i počela i ja da povraćam, ali nažalost nisam gubila kg.

Posle nekog vremena sam odlučila da budem na vodi što duže. I uspela sam-za 14 dana na vodi sam sa 58 pala na 50 kg( pre 2 god.)

I od tada variram sa kilažom.Zadnji put sam smršala letos sa ovom dijetom na kojoj sam sad- za mesec dana 8 kg, i kilažu od 52 kg sam održavala do februara ove godine uz pomoć mie,ali mi je mama saznala (zbog ranica na ruci)i napravila dramu, tovila me kao svinju, i tako sam došla do 60 kg.

Na dijetu sam krenula u četvrtak- i do danas sam skinula 1 kg-sad imam 59.
Planiram da do kraja školske godine- 22. juna ( 4 nedelje) skinem 7 kg i održavam ih pravilnom ishranom, bez mie. Samo želim da se izvučem iz ovog začaranog kruga.

Planiram i da budem na mesečevoj, samo me zanima -da li se gubi voda, ili masne naslage?

Ova slika mi stoji na desktopu od maja prošle godine, jer mi je najveći thispo. pusaaaa


thinspo

- 23:12 - Komentari (13) - Isprintaj - #

hallo friends...

Prvi put skupljam snagu da otvorim svoj blog. Pratim skoro sve ana blogove vec 2 godine, otkad sam cula za DiT.
Do sada sam komunicirala sa leptiricama preko foruma.

Potrebna mi je podrska , kao i svima vama. U svetu bulimije sam vec 3 godine, od 8.razreda. Nekad me ostavi na miru,ali kratko. Ne zelim biti ana, ni mia. Samo zelim biti srecna, samo zelim da prestanem da razmisljam o kcal, kg, izgledu...Zelim smrsati na normalan nacin.


Potrebna mi je vasa pomoc.pusa

- 18:31 - Komentari (6) - Isprintaj - #

Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.