nedjelja, 18.10.2009.

Sarah Jessica Parker u Maroccu

Sarah Jessica Parker i njezin sin James jučer predvečer su krenuli prema zračnoj luci u New Yorku iz koje lete za Marocco. Set filma se seli tamo tako da Sarah vodi svoga sina, predpostavljam da su blizanke ostale s dadiljom na Manhattanu. Nastavak filma i ekskluzivne fotografije se očekuju uskoro.

- 23:57 - Komentari (0) - Isprintaj - #

Sarah Jessica Parker na setu (part two)

Napokon da se i Mr. Big pojavio na setu uz Carrie Bradshaw svoju odabranicu. Šuška se da bi Carrie mogla ostati trudna i mislim da bi bilo ljepo da Carrie and Mr. Big stanu pred oltar s obzirom da su završili u prvom dijelu filma samo pred matičarem.



- 23:15 - Komentari (0) - Isprintaj - #

Sarah Jessica Parker

Sarah Jessica Parker dolazi na set filma



- 23:06 - Komentari (0) - Isprintaj - #

subota, 17.10.2009.

Miley Cyrus

Nakon kratkog čekanja na setu filma Sex and the City se pojavila i mlađahna glumica Miley Cyrus. Koliko doznajemo mlada glumica se pojavljuje samo na red carpetu uz Samanthu Jones bez ikakvog teksta u sceni. Okupljeni fanovi su komentirali da nosi istu haljinu kao i Hannah Montana.



- 17:36 - Komentari (0) - Isprintaj - #

Penelope Cruz u filmu

Prije nekoliko dana na Internetu su počele kružiti glasine da će se u filmu Sex and the City 2 pojaviti i španjolska glumica Penelope Cruz. Ta informacija još nije službeno potvrđena no čak i najpoznatiji svjetski news portali pišu o toj vijesti.

- 17:32 - Komentari (0) - Isprintaj - #

petak, 16.10.2009.

Novi miris

Upravo je izašao novi miris Sarah Jessice Parker pod imenim "SJP NYC". Svestrana Sarah uz snimanje filma Sex and the City našla je vremena i za izdati novi parfem, ovo joj je četvrti po redu. Evo i kronološki redosljed kako su izlazili: Lovely, Covet, The Lovely collection i najnoviji SJP NYC. S nestrpljenjem očekujemo da će se uskoro pojaviti u našim parfumerijama.



- 21:36 - Komentari (0) - Isprintaj - #

Did you hear about Morgans?

Ovim putem vam donosim ekskluzivnu fotku za plakat filma "Did you hear abouth Morgans?". Film je već počeo igrati u kinima diljem Amerike i nadamo se da ce uskoro stići u Hrvatska kina. U filmu se, uz glavnu glumicu Sarah Jessicu Parker, pojavljuje i njezin filmski partner Hugh Grant. Međutim ovo nije prva zajednička uloga dvoje glumaca. Nadamo se da ovaj film nikoga neće ostaviti ravnodušnog.



- 21:25 - Komentari (0) - Isprintaj - #

utorak, 13.10.2009.

Nastavak snimanja

Snimanje filma Sex and the City se nastavlja. Ovim putem vam donosim najnovije fotke cura koje stižu na set filma u svojoj odjeći.







- 23:44 - Komentari (0) - Isprintaj - #

nedjelja, 11.10.2009.

Zima u velikoj jabuci

Stigla je zima u New York, tome svedoči fotografija na kojoj Sarah Jessica Parker izlazi iz svojeg stana na Manhattanu odjevena u toplu zimsku odjeću. Snimanje filma je nakratko odgođeno iz nepoznatog razloga, nadamo se da će se cure uskoro opet vratiti na set filma Sex and the City 2.

- 22:58 - Komentari (0) - Isprintaj - #

utorak, 06.10.2009.

Carrie is back

Prve fotke Sarah Jessice Parker snimljene jučer na ulicama Manhattana nakon dva tjedna pauze od snimanja nastavka filma. Trenutno su samo te fotografije procurile na net, uskoro još novosti i fotki. Zasad uživajte u ovima.





- 22:03 - Komentari (0) - Isprintaj - #

Sarah Jessica Parker na naslovnici SHE magazina UK

- 00:45 - Komentari (0) - Isprintaj - #

nedjelja, 04.10.2009.

Majčinske dužnosti

Prije par tjedana za Sarah Jessicu Parker sve se svodilo na dizajnerske cipele, odjeću i torbice. Sada se sve svodi na majčinstvo. Po slikama se vidi da u stvarnom životu Sarah Jessice Parker ego Carrie se nigdje ne može vidjeti. Sarah je početkom ove godine dobila blizance Marion Loretta Elwell i Tabitha Hodge zahvaljujuči surogat ženi koja je rodila djevojčice slavnim roditeljima. Jasno se vidi da se šestogodišnji sin James ne osjeća ni malo zapostavljeno uz nove sestre. Izvor blizak Sarah kaže da djecu čuva dadilja i da Sarah koristi svaku priliku da ode sa snimanja da vidi kako su djevojčice.



- 18:59 - Komentari (0) - Isprintaj - #

Ekskluzivne fotografije!

Zvijezde novog filma "Did you hear abouth Morgans" Sarah Jessica Parker i Hugh Grant prošli tjedan dali su interwiew za magazin Entertainment Weekly. Ove fotografije snimljenje su ekskluzivno za magazin kao promo za film koji će se uskoro pojaviti u kinima. Nadam se da će uskoro doći i u naša kina i da će nas ova romantična komedija oduševiti.





- 17:27 - Komentari (0) - Isprintaj - #

petak, 02.10.2009.

Sarah Jessica Parker na naslovnici Entertainment Weekly magazina

- 18:56 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>