srijeda, 30.09.2009.

Sarah kod frizera

Sarah snimljena kako napušta frizerski salon Serge Normant nakon kojega je krenula u mali šoping po takoznavnoj (mesnoj industriji) u New Yorku. Plava kosa joj super stoji, a i outfit je sjajan.

- 01:05 - Komentari (0) - Isprintaj - #

utorak, 29.09.2009.

Sarah Jessica na koncertu

Sarah Jessica Parker pojavila se kao gošća na koncertu pjevačice i glumice Barbare Streisand. Naime slavna pjevačica je održala nastup i pritom promovirala svoj novi jazz album koji je došla podržati i Sarah.





- 23:30 - Komentari (0) - Isprintaj - #

subota, 26.09.2009.

Koliko to sve košta

Konačno sam se domogao cijena pa eto gledajte i divite se.



- 23:04 - Komentari (0) - Isprintaj - #

In stars magazine



- 20:40 - Komentari (0) - Isprintaj - #

Hello magazine UK



- 20:32 - Komentari (0) - Isprintaj - #

petak, 25.09.2009.

Liza Minnelli u filmu

Još jedno poznato lice će gostovati u novom nastavku filma Sex and the City 2, do sada je poznato kako bi se Liza trebala pojaviti na vjenčanju Stanforda i Anthonya. Uskoro više informacija.

- 14:30 - Komentari (0) - Isprintaj - #

Samantha se udaje

Došao je i taj dan kada će seksualno nezasitna Samantha stati pred oltar s još nepoznatim mladencem. Ovim putem vam donosim ekskluzivne fotografije sa seta.



- 14:28 - Komentari (2) - Isprintaj - #

subota, 19.09.2009.

Sarah u zelenom

Posljednja fotografija Sarah Jessice Parker snimljena ispred jednog hotela gdje je vjerojatno snimala scenu za film. Zeleno-plava kombinacija joj super stoji. Uskoro još novosti i fotki.







- 22:26 - Komentari (0) - Isprintaj - #

Jesen u gradu

Sarah izlazi iz stana odjevena od glave do pete u jesenskom looku, na nogama ima popularne ugg-sice. Nastavak snimanja se nastavlja idući tjedan. Važno je spomenuti kako se mnoge scene snimaju unutar objekta tako da nitko osim ekipe filma ne može doći do fotografija i zanimljivosti vezanih uz film.





- 22:24 - Komentari (0) - Isprintaj - #

Grazia magazine UK

- 14:57 - Komentari (0) - Isprintaj - #

U restoranu

Prva fotografija snimljena kamerom jednog paparazza. Na ovakve kadrove naučeni smo još iz serije ali scenu i sami razgovor morat ćemo pričekati do izlaska filma koji je najavljen za proljeće 2010. godine.

- 10:34 - Komentari (0) - Isprintaj - #

petak, 18.09.2009.

Zvjezdice i grad

Sarah Jessica u slatkoj haljini punoj zvjezdica šeće ulicama Manhattana. Izgleda predobro u četrdeset i četvrtoj godini i što je najvaznije stoji čvrsto na zemlji što se može reći za malo koga u svijetu showbiznisa.







- 21:21 - Komentari (0) - Isprintaj - #

utorak, 15.09.2009.

Zdrav život

Nije dovoljno brinuti samo o izgledu nego i o fizičkoj kondiciji. Sarah Jessica Parker i Kristin Davis su svjesne toga i zato su se u međusobnom društvu posvetile fizičkim vježbama i šetnji koje im pomažu da ostanu u formi i izdrže naporna snimanja za film koja su pred njima.



- 00:44 - Komentari (0) - Isprintaj - #

Party u gradu

Povodom kampanje Fashion Nights Out, Sarah Jessica Parker, Bette Midler i Barbara Walters nastupile su na malom glazbeno scenskom spektaklu namjenjenom motiviranju građana New Yorka i šire da krenu u kupnju i odječe i obuče s namjerom da poprave ionako lošu financijsku situaciju u zemlji. Event se odvijao u trgovini slavnog dizajnera Oscara de la Rente koji je ujedno veliki prijatelj Sarah Jessice Parker koja obožava njegove kreacije.







- 00:40 - Komentari (0) - Isprintaj - #

Tmurno jutro u gradu

Sarah izlazi sa sinom iz zgrade i prati ga vjerojatno u školu u obližnjoj ulici.

- 00:37 - Komentari (0) - Isprintaj - #

Prvi dan škole

Sarah Jessica Parker vodi sina Jamesa prvi dan u školu dok je u međuvremenu njezin muž Matthew Broderick na poslovnom putu u francuskoj na kojem će gostovati na American Film Festivalu koji se održava ovih dana. Sarah ima par dana predaha od snimanja koji koristi za druženje sa sinom i kćerima koje je posvojila od surogat majke ranije ove godine.



- 00:30 - Komentari (0) - Isprintaj - #

nedjelja, 13.09.2009.

Magazin Glorija



- 21:31 - Komentari (0) - Isprintaj - #

Magazin Extra



- 21:23 - Komentari (0) - Isprintaj - #

Magazin Story

- 21:17 - Komentari (0) - Isprintaj - #

Britanske novine Metro

Britanski dnevni list Metro u izdanju (11.9.2009) objavio je sliku Sarah Jessice Parker odjevene kao Madonna, look iz 1980-ih. Mislim da po stilu Sarah puno odskakuje od Madonne.

- 15:35 - Komentari (0) - Isprintaj - #

Life & Style

Carrie na naslovnici američkog tjednika Life & Style.

- 00:50 - Komentari (0) - Isprintaj - #

subota, 12.09.2009.

Video sa seta filma

- 20:27 - Komentari (0) - Isprintaj - #

Miley Cyrus u gradu?

Sudeći prema pisanju američkog tjednika Life & Style mlada pjevačica Miley Cyrus bi mogla zaigrati u filmu Sex and the City. Informacija još nije potvrđena ali prema njenom rasporedu koji možete vidjeti na slici trebala bi se pojaviti na setu 16.10.2009.

- 14:34 - Komentari (1) - Isprintaj - #

četvrtak, 10.09.2009.

Miranda u žurbi

Prva scena na kojoj je solo Miranda Hobes koju igra Cynthia Nixon. Miranda u žurbi hoda s
teškim knjigama i iz vrečice joj vire štikle, a na nogama ima tenisice .Bravo tko kaže da udobno nije i ljepo. Dobro se uklopilo u poslovni outfit. Da se podsjetimo Miranda je u vezi s konobarom Steveom Bradyem i s njim ima sina Bradya. Nadamo se da će njih dvoje uskoro pred oltar.

- 17:33 - Komentari (1) - Isprintaj - #

Za koga se ovako odjenula?

Kim Cattrall koja u seriji igra ulogu seksualno nezasitne Samanthe Jones je snimljena kako se priprema za snimanje solo scene. Strpljivo pozira fotografima i slika se s policajcima obućena u totalno čudne kombinacije. Baš me zanima kamo će ovako odjevena. Moramo priznati kako izgleda odlično za ženu koja je prešla 50 godina.



- 17:23 - Komentari (2) - Isprintaj - #

Sarah Jessica Parker i Kristin Davis

Po prvi put vidimo Carrie i Charlote kao šeću ulicama New Yorka. Ovaj outfit koji vidite na Carrie je najbliži do sada onome kakvoga je nosila u seriji. Jos jedan dokaz kako se ama baš SVE može kombinirati i da izgleda predobro. Jedino što je još potrebno je hrabrost koja Sarah Jessici nije nikad falila. Charlote u klasičnoj sportskoj varijanti.








- 16:05 - Komentari (2) - Isprintaj - #

srijeda, 09.09.2009.

Ponovno zajedno

Prva fotografija sve četiri cure snimljena je jučer za vrijeme snimanja jedne scene. Djevojke su nakon snimljene scene strpljivo pozirale fotografima i fanovima. Između ostalog, na ovome blogu imat ćete uvid u pojavljivanje Sarah Jessice Parker u magazinima i ostalim medijima.

- 19:16 - Komentari (1) - Isprintaj - #

Carrie is back

Američki tjednik Us Weekly među prvima je objavio novosti u vezi snimanja filma Sex i Grad. Magazin između ostalog donosi nikad viđene fotografije sa seta i još mnogo toga.

- 19:09 - Komentari (0) - Isprintaj - #

utorak, 08.09.2009.

Victoria Beckham u Sexu i Gradu

Sudeći prema natpisima u Daily mailu Victoria Beckham bi mogla zaigrati u filmu Sex and the City. Doznajemo kako pohađa tečajeve gume kako bi mogla zaigrati moguću ulogu. Međutim Victoria je već jednom odbila zaigrati u prvom dijelu filma jer je u isto vrijeme bila na oproštajnoj turneji sa skupinom Spice Girls. Nadamo se da ćemo vidjeti Vicky u novom nastavku filma.

- 18:48 - Komentari (0) - Isprintaj - #

Kamo Carrie žuri?

Sarah Jessica Parker na slobodan dan od snimanja filma uhvaćena kako trči ulicama Manhattana.

- 18:44 - Komentari (0) - Isprintaj - #

ponedjeljak, 07.09.2009.

Nastavak snimanja

Nastavak snimanja odvija se ispred stana Carrie Bradshaw (Sarah Jessica Parker) na kojoj možete vidjeti odličan dnevni outfit za koji je zaslužna Patricia Field koja radi kao stilistica za sve likove u filmu. Još jedna stvar koja je važna je ta da je Particia od početka same serije zadužena za kompletan outfit koji ste do sada vidjeli na glumicama. Patricia je u privatnom životu lezbijka sto je malo poznato širem gledateljstvu. Na sceni se uz Sarah Jessicu Parker pojavljuje i Cynthia Nixon poznatija kao Miranda Hobes i njezin sin Brady. I kao posljednja scena snimljena je Carrie kako izlazi iz stana obučena u Diorovu ultra kratku mini haljinu s velikim izrezom na ledima u kojoj izgleda sjajno. Uskoro više novosti.




- 00:01 - Komentari (0) - Isprintaj - #

nedjelja, 06.09.2009.

Snimanje drugog dijela filma

Na radost svih obožavatelja počelo je snimanje drugog dijela filma Sex and the City. Snima se na Manhattanu kao što je bilo i za očekivati. Nedavno su kružile glasine kako bi se snimanje moglo odvijati jednim dijelom i u Dubaiu. Ovim putem vam donosim prve ekskluzivne fotografije sa seta. U skoroj budućnosti očekujte još pojedinosti sa snimanja.


- 21:50 - Komentari (1) - Isprintaj - #

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>