studeni, 2006 >
P U S Č P S N
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30      

Veljača 2008 (1)
Siječanj 2008 (1)
Prosinac 2007 (1)
Studeni 2007 (2)
Rujan 2007 (2)
Kolovoz 2007 (2)
Srpanj 2007 (2)
Lipanj 2007 (3)
Svibanj 2007 (6)
Travanj 2007 (6)
Ožujak 2007 (2)
Veljača 2007 (5)
Siječanj 2007 (6)
Prosinac 2006 (9)
Studeni 2006 (19)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv


Komentari On/Off

LINOVI

www.google.com
www.blog.hr
www.crazyprofile.com

OVE BLOGOVE NAJCESCE POSJECUJEM:
crni labud2
pepin blog :-)
majin blog
naše najbolje rukometašice
bracin blog(obavezno posjetite)
sjena sna/
OPIS BLOGA

blog ko blog...malo cu pricat o sebi svom zivotu,mukama i naukama, frendovima frendicama itd..
ugl. nadam se da ce vam se svidjet i da cete mi ostavlajt komentare.. i unaprijed se ispricavam zbog gramatickih gresaka :-) pozz

RIJESI OVAJ TEST I POGLEDAJ KOLIKO ME DOBRO POZNAJES?!?!

moj test...rijesi ga


totalna rasprodaja!!!!
na posebnoj ponudi su:



PETRA CURUC:
jedna mlada djevojka velikih ambicija(zeli biti smetkarka) u cemu joj zelimo veliku srecu..ima jarko smede oci boje govna(ispricavam se) i smede kose koja joj na vijetru leluja rasnoseci njenu perut i smrad....nema naviku se kupat ili tusurat jer kao sto ona kaze: ''Voda smrdi!''
ne voli koristiti sprejeve i parfeme jer miris tijela njenog je njoj najbolji...iako mi mozemo zakljuciti nesto drugo...ona se bavi rukometom u slobono vrijeme koji joj super ide...
igra u 1. ligi za mentalno zaostalo djecu s posebnim potrebama gdje je najbolja igracica...
svojila je mnogo medalja i nada se uspjehu u tom sprtu...
mi joj drzimo fige i zelimo sve najbolje!!!

MAJA JURATOVAC:
mlada djevojka takoder velikih ambicija...zeli postati poznata plesacica....za sada joj dobro ide..vjezba doma pred ogledalom,a nastupa ponekad na korzu..(to je ona pred konzumom sa kutijom ispred sebe,ubacite joj nest sitnog) ne ide bas na natjecanja jer je to prefancy za nju...oni su svi umisljeni za nju...i prelosi....nadamo se da ce uspijet u svojim naumima..njaveca je streberica u razredu i profesori joj poklanjaju ocijene..ali ona tvrdi da to nije istina..no ugl...

MOLIMO VAS DA PRI PROBI ROBE PAZITE NA NJENU PRIMJENU! UNAPRIJED HVALA..thumbupthumbupthumbup


















































































































































četvrtak, 23.11.2006.

23.11.2006.

oho...eto kao sto sam rekla kad budem imala barem 20 komentara napisat cu novi post...pa moram ispunit ono sto sam rekla, iako ne znam o cemu da pisem...greedyheadbang e da....strajk... kak je lijepo malo bit na odmoru od te skole i samo gledat tv i odmarat se...jel da??a sam nek oni strajkaju,nek se malo odmore od nas....ali zabavno je bilo samo prvi dan sad mi je vec pomalo dosano jer pada kisa i nikud ne idem osim u sobu, wc i boravak coolcool :-)
ma stravicno mi je dosadno,ubijam se od dosade,jedino mi j enavecer zabavnije jer sam na chatu (btw. pozdrav svima s chata:maja,martina,pepa,lela,puda,keres,valuh,vlasic..itd)

eh da....ugl to je to od mene..sam vi meni ostavljajte komantare jer cu pisat samo kad se nakupi oko 20 komentara...
pozz svima.pusa

|Komentiraj 3| Printaj| #|

utorak, 21.11.2006.

21.11.2006.

ejjj..... opet vam se javljam malo.. sad citam svoje prijasnje postove i skuzila sam da ima puuuuno gresaka.. ispricavam se zbog toga..thumbupcoolcoolmouthwash i vidom da mi UOPCE ne ostavljate komentare... i u duhu ovog strajka i ja proglasam STRAJK dok ne sakupim barem 20 komentara, a ako se to ne dogodi onda brisem blog...
pozzz svima s chata,pepi,leli,maji ,martini,bozi,pudi,peshi,luciji i dr. curama s treninga,tonki....itd ugl pozz sve...poseban pozdrav vedranu..
pusa!!!

|Komentiraj 22| Printaj| #|

nedjelja, 19.11.2006.

19.11.2006


evo za one koji vjeruju u horoskop, i za one koji ne vjeruju---

TJEDNI HORSKOP

OVAN:
Slobodni Ovnovi, ne prepuštajte sve slučaju, već izađite nekamo gdje bi mogli upoznati osobu suprotnog spola, jer ne zaboravite – zvijezde su vam danas naklonjene. Što se tiče zdravlja, mogući su problemi sa probavom, a također i sa kostima nogu i ruku, ali ništa od toga neće biti alarmantno.


BIK:
Ako ćete tijekom dana postupati nepromišljeno, posljedice bi mogle biti onakve kakvima ih sigurno ne biste poželjeli. U krugu obitelji, a to će vrijediti i za vašeg bračnog druga odnosno simpatiju, moglo bi vrlo lako doći čak i do većeg nesporazuma, i to najviše vašom krivnjom.

BLIZANCI:
Iskoristite vikend da napunite baterije za nastupajući radni tjedan, jer trebat će vam dosta energije za zadatke koji vas očekuju. Nezadovoljstvo u bračnoj vezi bit će kratkotrajno te izazvano riječima bračnog partnera, zato ne reagirajte brzopleto kako ne biste izazvali burnu raspravu.

RAK:
Ako ste i imali nekih nesporazuma u vašem ljubavnom životu, tim će problemima doći kraj. Bit će ugodnih iznenađenja, a u to ćete se imati prilike uvjeriti u odnosu sa vašim partnerom. Slobodni bi Rakovi vikend trebali iskoristiti za ugodna druženja, jer su šanse da nađu svoju simpatiju izuzetno povoljne.

LAV:
Otiđite na izlet sa prijateljima, idite tamo gdje će biti dosta ljudi, jer danas će vaš šarm osobama suprotnog spola biti neodoljiv. Financijska situacija neće biti najsjajnija, no neka vas to ne sprječava u uživanjima kojih će zasigurno biti. Moguć je susret s osobom iz prošlosti, s kojom ste proživjeli nezaboravne trenutke.

DJEVICA:
Moguć je nesporazum sa ljubavnim partnerom koji će vas pomalo deprimirati, ali znati ćete iskoristiti svoje unutarnje snage i time pobijediti negativne emocije. Možda će vam se činiti, općenito gledajući, da događaji neće voditi do nekih posebno povoljnih situacija, ali neće biti baš tako.

VAGA:

Nejasna situacija u svezi posla kojeg obavljaju, mnoge će Vage ostaviti u nedoumici što da naprave, međutim najbolje bi bilo da vikend iskoristite za odmor, a situacija će se riješiti sama po sebi, kao što je to često i slučaj. U sferi zdravlja moguće su manje želučane smetnje. Ne dozvolite jednoj osobi da o vama širi neistine.

ŠKORPION:
Ako je u vašoj obitelji i postojala neka nejasna ili zategnuta situacija, vi ćete je danas riješiti na zadovoljstvo svih članova porodice, a isto će vrijediti i u odnosu sa vašim ljubavnim partnerom ukoliko ga imate. Vaša praktičnost danas će doći do punog izražaja, jer sve što ćete poduzeti biti će učinjeno na najbolji mogući način.

STRIJELAC:
Slobodni Strijelci, ukoliko danas ne budete ostali u kući, već odlučite izaći na neko vama zanimljivo mjesto, imat ćete velike šanse upoznati osobu suprotnog spola koja će na vas ostaviti snažan utisak, i za koju ćete se po svoj prilici emotivno vezati. Osjećaji će biti obostrani, tako da je na pomolu ljubavna veza.

JARAC:
Zvijezde upozoravaju na opasnost financijskog neuspjeha. Budite vrlo pažljivi ako vam netko ponudi neki posao odnosno poslovnu suradnju, dobro promislite prije nego pristanete, i radije donesite odluku idućeg radnog tjedna. Bilo bi najbolje da, ukoliko ga imate, porazgovarate sa svojim partnerom o vašim planovima.

VODENJAK:
Oni Vodenjaci koje zanima njihov budući status obzirom na brak, mogu računati da će u njega ući brže nego bi to i mogli pomisliti, jer uslijedit će vrlo pozitivan razvoj situacije. Ako će vaše osjećajne težnje prilikom sklapanja bračne zajednice biti zdrave, možete biti sigurni da će vaš brak biti jedan od onih koji će vas potpuno zadovoljiti.

RIBE:
Razvoju ljubavne situacije pomagati će sretne okolnosti, a to će se odnositi i na slobodne Ribe. U svakom slučaju, pred vama je rješenje većine vaših problema, a u te okvire ulazi i vaš posao. Budite mirni, vaše će se nade u nastupajućem radnom tjednu sigurno ispuniti. U sferi zdravlja mogući su manji problemi sa tlakom.





|Komentiraj 2| Printaj| #|

petak, 17.11.2006.

17.11.2006.

|Komentiraj 3| Printaj| #|

srijeda, 15.11.2006.


Ti

Jutrom budim se,
U očima mi tvoje ime piše.
Jutrom budim se,
A srce mi zbog tebe diše.
Ime tvoje u srcu mi je urezano
Vjeruj mi nitko ga nikad nebude izbrisao.
Treba mi tvoj pogled kojim me miluješ,
Treba mi tvoj dodir kojim me dodiruješ,
Trebaš mi ti,
Jer bez tebe nemam razloga živjeti.
Jednosatavno ljubit moram te.
Bez tebe sve ništa je.

|Komentiraj 1| Printaj| #|

Ko zna

ko zna,
ah, nitko, nitko nista ne zna.
Krhko je znanje...
Mozda je pao trak istine u me, a mozda su sanje.
Jos bi nam mogla desiti se ljubav.
Desiti - velim,
Ali ja ne znam da li da je zelim, ili ne zelim

|Komentiraj 1| Printaj| #|

15.11.2006.

ej ljudi.... nisam vec dugo pisala jer nisam imala vremena.. ucila sam..headbangheadbang jel to mozete vjerovat?' JA NE !!!!headbang STRAVA... ali ipak sam u sub isla u grad i umrla jer sam pazila na vedraa koji se napio i trazio mice ispod auta..(sorry morala sam ovo reckisskiss) inace,SVE U SVEMU, bilo mi je super.
ALI...ne bi to bio moj zivot kad se nebi neko sranje dogodilo..u petak je roditeljski i jedva cekad da moji dodu doma poslje... bit ce svega...
normalno..jer ja ko i uvijek u ovom jadnom svijetu najebam,ja vam stvarno nemam srece.... mene uvijek prati neka nesreca kao da sam prokleta... stravaburninmadburninmadali ja uvijek mislim pozitivni pa ce valjd i ovo proc dobro i ,VALJDA, cu ostat ziva u petak.. hahazujo
ajd pozz svima... pussa

|Komentiraj 1| Printaj| #|

petak, 10.11.2006.

10.11.2006.

ojj ljudi.. sad si ja bas razmisljam malo,po naslovu ovog bloga ispada da sam ja tak umisljena da boli, a zapravo nisam...ja sam samo obicna cura koju jebe skola i ocjene....ko i sve druge vjerujem...rolleyesnut
i eto ne znam vise sta da pisem pa pisem gluposti... ko i sto pricam gluposti..
ajd necu vise pisat gluposti..pusa svima.kisskisspozzdeadwave
i ostavite mi nest komentara..zujozujonut

|Komentiraj 6| Printaj| #|

srijeda, 08.11.2006.

8.11.2006.

eh da.... eto nisam vam jucer pisala pa cu se danas malkoc raspisat,
koliko budem mogla... ono sto sam napisala da je tjedan tek poceo i da kaznu jos stigne dobit dobro sam napisala...thumbup i ja vec na pocetku uspjela zardit kaznu....a jebi ga...headbangheadbangheadbangpuknucuburninmadmaddobila dvije jedinice i eto mi kazne. headbangheadbangtak da sad u subotu ne smijem u grad. (nadam se da cete prezivjet bez menerolleyessmijeh) a jos cu ih ja pokusat nagovorit,al ne znam da
cu uspijet... no ugl...
to me bas jebe u mozek,oprostite na izrazu, al kad god dobijem dobru ocijenu oni ne kazu ni super,ni bravo, al glavno da mi sve zabrane cim dobijem neku losu ocjenu....uzasnoludheadbangmadburninmad
i to mi jako ide na zivce...bas me zanima kak je njima islo u skli,oni sigurno nisu nikad dobili jedan,oni su bili svetci...mad ne kuzim kak oni mene uopce ne razumiju i ne kuzi da mi ta kazna nece nist pomoc jer od 19.00 do 1.00 sigurno necu ucit....nego cu ih samo zivcirat i sam cemo
se svadat...puknucupuknucumadmadmadblablablabla
danas sam jos imala neki nastup u skoli i tak..ma na kraju je cak i dobro ispalo,iako sam ja vjerena da sam nest sjebala,oprostite na izrazu...
ajd sad sam vam se malo izjadala iako ima toga jos al mi se ne da toliko pisat pa...a valjd cu nac nest zabavno u sub...
pozdrav svima i velika pusa vedranu....kisskisswave

|Komentiraj 0| Printaj| #|

nedjelja, 05.11.2006.

koma....

nedjelja je,i ko i svaka druga dosadna.... moram ucit a ne da mi se,svadam se sa starom... uzas..blablaheadbangheadbang
cim progovori digne mi tlak na 180....puknucu i onda uslijedi svada,i kad to starom dopizdi on se uplete i zatim slijedi kazna za mene.....burninmad sad jos nemam nikakvu kaznu, ALI tjedan tek sutra pocinje...jos ju stignem zaradit. i

kak ste mi vi inace??? ja sam okcool, al opet malo sjebano...jebe me ljubav,mislim sve je ok al ipak nije.... a kod koga je sve super-nema takve osobe na svijetu. jel da?

pusa svimakisswave

|Komentiraj 3| Printaj| #|

subota, 04.11.2006.

Klecim ispred slike tvoje, suze kvase lice moje. Sklopljenih ruku te molim: oprosti mi jer te volim...

Lijepo je znati da postojis u mom zivotu. Nije bitno ni koliko, ni otkad, a ni zasto. Lijepo je otvoriti oci i jednostavno znati da si blizu.

Ljubav je kao dupin sto se obasjan mjesecinom kupa u toplini tvojih ociju. Zato ih nikada nemoj sklopiti, jer kazu da dupini umiru u tami.

Ljubav je mala ptica i zivotna varalica, put mladosti, dah radosti, cvjetic ludi, sreca ljudi, nesto lijepo a sasvim slijepo!!!

Na pijesku napisah tvoje ime ali ga obrisa vjetar ludi. Na stablu ga urezah ali ga posjekose zli ljudi. Tad ga urezah u srce svoje gdje ce zauvijek ostati moje........

Nije mi zao sto mi lazes, zao mi je sto mislis da ti vjerujem!!!!

Pogledom pratit cu te, dodirom hrabrit cu te, zagrljajem branit cu te, poljupcima hranit cu te, suzama tjesit cu te, zauvijek VOLJET CU TE ! ! ! ! ! ! !

Slusaj sad: U dusi sam dijete koje ne zna mrziti, u zivotu sam putnik koji uvijek pronadje pogresan put, a u stvarnosti sam budala koja uzalud VOLI...

Ti si najvece blago ovoga svijeta, a ja sam najbogatija na svijetu, jer si ti pored mene.(mislim da znate na koga se ovo odnosi...kiss)

Voljeti je lijepo, voljeti je lako, ali voljeti kao ja ne moze svatko... koliko te volim, to se tesko pise, jer svaki trenutak ja te volim vise!

Ako me voliš ne pričaj nikome, ako me želiš ne daj me nikome, ako me ljubiš ljubi me nježno, ako ni jedno od toga nije, vrati mi srce, oprošteno ti je!

Vrijeme je... presporo za one koji čekaju, predugo za one koji žaluju, prekratko za one koji uživaju, ali za one koji se vole - vrijeme je vječno!

Trenutak je dovoljan da se upozna, trenutak je dovoljan da se zavoli. Ali samo trenutak moze razoriti sve sto je trenutak uspio stvoriti.

Nedostajes mi jako, tvoji poljupci i tvoj zagrljaj. Nedostaje mi tvoj osmjeh i tvoj pogled. Ne zaboravi na mene tamo daleko i vrati se brzo.
OVO JE SAMO ZA HREBAKA naughtydeadHAHAH
We will now upgrade your brain, please wait
....searching......
...searching.....
..searching.....
..sorry no
brain found!!!



i VVVVVVEEEEELLLLIIIKKKIIII pozdrav mojoj prijateljici pudi...wavezujo

pusa i vidimo se u gradu...coolparty

|Komentiraj 1| Printaj| #|

petak, 03.11.2006.

ovo su vam dobri vicevi....

Znanstveno je dokazano da ljudska bića u snu rastu.
Zato su Crnogorci najviši narod na Balkanu!

Kako se u Crnoj Gori kaže čoban?
- Direktor stada!

Kako je Crnogorac postao lijen ?
-Rekao mu Bosanac : Sjedi da ti nešto objasnim.

Dođe Mujo kući i pita Fatu:
"Fato, gdje su djeca?"
Fata: "Na engleskom."
Mujo: "Ok, where are the children?"

Sloveniji je zabranjeno raditi špagu na tjelesnom, jer se inače prelazi državna granica.

Slovenija ima tako malo mora da se sve ribe iz njega mogu pohvatati mrežicom sa stola za ping-pong.

Kada netko otvori kišobran u Ljubljani, mora paziti da ne pikne u oko nekoga u Mariboru.

Zašto letači na Planici ne lete preko 250 metara?
Jer bi skočili u Italiju.

Koliko Slovenaca zna hodati?
Sva trojica.

Najkraći vic na svijetu: Šeta bračni par slovenskom obalom...

Zašto Slovenci ne smiju svirati harmoniku?
Kad bi ju rastegli do kraja, prešli bi državnu granicu.

Koje boje su slovenski patrolni čamci?
Oba dva su plava.

Slovencima uopće ne trebaju mobiteli.
Oni mogu komunicirati jodlanjem s jednog kraja države na drugi.

Što Slovenci koriste za nadgledanje zračnog prostora?
Vojnika na vrhu Triglava.

Za što Slovenci koriste radar?
Za zafrkanciju!!!!

Razgovor izmedju slovenske kontrole letenja i aviona na preletu:

Pilot: "This is ABC123, requesting flythrough."
Slovenska kontrola letenja: "Welcome to Slov... Goodbye."
smijehsmijehbangkisszujonut

|Komentiraj 1| Printaj| #|

hahhaha

|Komentiraj 0| Printaj| #|

smokin

|Komentiraj 0| Printaj| #|

ludo...

|Komentiraj 0| Printaj| #|

eva vam nest fora slika naughty....

eva vam nest fora slika naughty

|Komentiraj 0| Printaj| #|

3.11.2006.

OJ LJUDI!!! kisssmijeheto opet vam nest pisem, pozdrav hrebaku (ti nemas blog jer ga ne znas napravit pa zato suti...) hahah... eta ovo je najdosadniji dan u mom zivotu,komp me nest zajebavo i nisam g amogla upalit pa ga je onda moj brat nest popravljo pa sam je cijeli dan buljila u tv.... i jos gore nisam mogla nikud ic jer citiram strce:'' Dok ti se ponasanje ne popravi ne mozes nikud, ponasanje ti je koma'', bla bla bla....ma stalno nest seru,headbangmada sta ces dok mi daju krov nad glavom i lovu dobri su... ahhah salim se malothumbupsmokin
ajd cujemo se jos....pusa nut

|Komentiraj 0| Printaj| #|

četvrtak, 02.11.2006.

2.11.2006.

Hay....wave evo bas am dosla s treninga i osjecamse strgano i smrznuto... smrzla sam se ko p....burninmad a na treningu mi j ebilo dosadno,danas je bilo bas bez veze... cure hoce da se podijelimo posebno na ŽRK i ŠRK jer su neke klinke iz osnovne dosle i sad nam prodaju pamet....pa je ugl to to....
pisat cu vam jos kad se sjetim o cemu da pisem...wavecoolzujo
pozdrav curama s treninga....

|Komentiraj 4| Printaj| #|

srijeda, 01.11.2006.

NAPOKON I JA IMAM BLOG!!

Ej ljudi,eto napokon i ja napravila blog pa da vam nest malo napisem...wavezujonut
nadam se da cete mi ostavljat puno komentara thumbup i da ce vam se svidjet...pusa wave

|Komentiraj 0| Printaj| #|

Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Bez prerada.