Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/samojaimojsvijet2

Marketing

19.11.2006


evo za one koji vjeruju u horoskop, i za one koji ne vjeruju---

TJEDNI HORSKOP

OVAN:
Slobodni Ovnovi, ne prepuštajte sve slučaju, već izađite nekamo gdje bi mogli upoznati osobu suprotnog spola, jer ne zaboravite – zvijezde su vam danas naklonjene. Što se tiče zdravlja, mogući su problemi sa probavom, a također i sa kostima nogu i ruku, ali ništa od toga neće biti alarmantno.


BIK:
Ako ćete tijekom dana postupati nepromišljeno, posljedice bi mogle biti onakve kakvima ih sigurno ne biste poželjeli. U krugu obitelji, a to će vrijediti i za vašeg bračnog druga odnosno simpatiju, moglo bi vrlo lako doći čak i do većeg nesporazuma, i to najviše vašom krivnjom.

BLIZANCI:
Iskoristite vikend da napunite baterije za nastupajući radni tjedan, jer trebat će vam dosta energije za zadatke koji vas očekuju. Nezadovoljstvo u bračnoj vezi bit će kratkotrajno te izazvano riječima bračnog partnera, zato ne reagirajte brzopleto kako ne biste izazvali burnu raspravu.

RAK:
Ako ste i imali nekih nesporazuma u vašem ljubavnom životu, tim će problemima doći kraj. Bit će ugodnih iznenađenja, a u to ćete se imati prilike uvjeriti u odnosu sa vašim partnerom. Slobodni bi Rakovi vikend trebali iskoristiti za ugodna druženja, jer su šanse da nađu svoju simpatiju izuzetno povoljne.

LAV:
Otiđite na izlet sa prijateljima, idite tamo gdje će biti dosta ljudi, jer danas će vaš šarm osobama suprotnog spola biti neodoljiv. Financijska situacija neće biti najsjajnija, no neka vas to ne sprječava u uživanjima kojih će zasigurno biti. Moguć je susret s osobom iz prošlosti, s kojom ste proživjeli nezaboravne trenutke.

DJEVICA:
Moguć je nesporazum sa ljubavnim partnerom koji će vas pomalo deprimirati, ali znati ćete iskoristiti svoje unutarnje snage i time pobijediti negativne emocije. Možda će vam se činiti, općenito gledajući, da događaji neće voditi do nekih posebno povoljnih situacija, ali neće biti baš tako.

VAGA:

Nejasna situacija u svezi posla kojeg obavljaju, mnoge će Vage ostaviti u nedoumici što da naprave, međutim najbolje bi bilo da vikend iskoristite za odmor, a situacija će se riješiti sama po sebi, kao što je to često i slučaj. U sferi zdravlja moguće su manje želučane smetnje. Ne dozvolite jednoj osobi da o vama širi neistine.

ŠKORPION:
Ako je u vašoj obitelji i postojala neka nejasna ili zategnuta situacija, vi ćete je danas riješiti na zadovoljstvo svih članova porodice, a isto će vrijediti i u odnosu sa vašim ljubavnim partnerom ukoliko ga imate. Vaša praktičnost danas će doći do punog izražaja, jer sve što ćete poduzeti biti će učinjeno na najbolji mogući način.

STRIJELAC:
Slobodni Strijelci, ukoliko danas ne budete ostali u kući, već odlučite izaći na neko vama zanimljivo mjesto, imat ćete velike šanse upoznati osobu suprotnog spola koja će na vas ostaviti snažan utisak, i za koju ćete se po svoj prilici emotivno vezati. Osjećaji će biti obostrani, tako da je na pomolu ljubavna veza.

JARAC:
Zvijezde upozoravaju na opasnost financijskog neuspjeha. Budite vrlo pažljivi ako vam netko ponudi neki posao odnosno poslovnu suradnju, dobro promislite prije nego pristanete, i radije donesite odluku idućeg radnog tjedna. Bilo bi najbolje da, ukoliko ga imate, porazgovarate sa svojim partnerom o vašim planovima.

VODENJAK:
Oni Vodenjaci koje zanima njihov budući status obzirom na brak, mogu računati da će u njega ući brže nego bi to i mogli pomisliti, jer uslijedit će vrlo pozitivan razvoj situacije. Ako će vaše osjećajne težnje prilikom sklapanja bračne zajednice biti zdrave, možete biti sigurni da će vaš brak biti jedan od onih koji će vas potpuno zadovoljiti.

RIBE:
Razvoju ljubavne situacije pomagati će sretne okolnosti, a to će se odnositi i na slobodne Ribe. U svakom slučaju, pred vama je rješenje većine vaših problema, a u te okvire ulazi i vaš posao. Budite mirni, vaše će se nade u nastupajućem radnom tjednu sigurno ispuniti. U sferi zdravlja mogući su manji problemi sa tlakom.







Post je objavljen 19.11.2006. u 18:11 sati.