sam zauvjek
< svibanj, 2007  
P U S Č P S N
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31      

Svibanj 2007 (2)
Travanj 2007 (7)
Ožujak 2007 (6)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv


Komentari On/Off

Opis bloga

Život je zajebancija


POQbum.com
POQbum.com




POQbum.com
POQbum.com




POQbum.com
POQbum.com



Linkovi

Blog.hr
Forum.hr
Monitor.hr
Blog mojih prijatelja

JA

ImE: JaKoW
PrEzImE:KoNtAk
RaZrEd: 8


Ja sam ljud (čovjek), malo ludzujoludrofl , sviram gitaru, mogu si malo popiti ali ne i previše. Za neke sam duhovit al ja to ne svaćam kak. Idem u 8. razred. Svi smo budale u tom razredu (delikventi).
VOLIM: Cure (zgodne), izlaske s prijateljima i upoznavanje s novim ljudima, zajebanciju, gunse itd............
NE VOLIM: Dečke, narodnjake, ljude koji se kurčiju......








Mali brojač

Free Site Counter
Get a Free Site Counter




subota, 19.05.2007.

Pismo

Ovo je istinito pismo kojim je nepoznati mladić u Hrvatskoj nedavno pokušao izbjeći vojničku dužnost.

Štovani gospodine ministre obrane, dozvolite mi da Vam objasnim svoju situaciju u nadi da ćete moći razriješiti moj slučaj. Trenutno čekam poziv u redove HV. Imam 23 godine, oženjen sam 47-godišnjom udovicom, koja ima 26 godišnju kći. Sa tom kćeri oženjen je moj otac. Oženivši kći moje žene, moj je otac postao i moj zet. U isto vrijeme, moja je žena tasta mome ocu, a kći moje žene očeve je maćeha. U siječnju žena i ja dobismo sina. To je dijete brat očeve žene, a zet moga oca. U isto vrijeme, to je dijete i moj striv, jer je brat moje maćehe.
U svibnju žena moga oca rodila je sina. To je dijete moj brat, jer je sin moga oca. U isto vrijeme to je dijete i moj unek, jer je sin ženone kćeri. Dakle, ja sam brat svoga unuka, a s obziro da je muž nečije majke i otac toga djeteta, a ja sam otac ženine kćeri te brat njenog sina. Jasno je dakle, da sam ja svoj vlastiti DJED.


Nadam se da sam sve jasno objasnio.Nadam se, gospodine ministre da ćete me razriješiti vojničke dužnosti jer zakon nalaže da sinovi više od dviju generacija (dakle djed, otac i unuk) ne smiju više isto vremeno služiti vojsku.

Hvala vam na razumjevanju.


Odgovor Ministarstva Obrane RH uslijedio je nakon dva tjedna. U izvještaju pisalo je:

Osoba je permanentno razriješena vojničke dužnosti zbog sumnje psihičkih nedostataka i mentalne nestabilnostu koje su posljedica kaotičkih odnosa unutar obitelji.



| komentari (9) | print | # |

srijeda, 16.05.2007.

Kolko me dugo nema na ovom blogu

Ah sjetil sam se malo i na svoj blog, malo sam zaboravil lozinku i sjetil sam se nje baš danas. Malo moram dodati neki post i koju sliku. Tu me ovaj retardirani brat samo podjebava i zajebava.......... UBIT ĆU GA!!!!!!!!!! neda mi niti malo mira.headbangNemam uopće vremena, jedva ćekam kad završi škola i krenem u srednju. U bijam se svirajući gitaru, a jebena pederčina od profesora me tjera da naučim tri jebeno duge pjesme za ispit!!!!!!!!!!!!! moram krenut jer ....



| komentari (2) | print | # |

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.