S nadom u sretniju 2021. i zbogom zlokobnoj 2020.

31.12.2020.

Eto nam i pred vratima nova godina, treba samo otvoriti vrata i ući u nepoznato. Godinu dana smo stariji ali pitanje je da li smo i pametniji. Što nas čeka? To zaista ne možemo znati, jedino se možemo nadati da će biti bolja od 2020. godine.



U ovakvoj situaciji u kojoj se nalazimo zaista bi bilo nerazumno pa čak i neprikladno iskazivati neko veselje u vezi dočeka Nove. Tko će uopće slaviti? Imamo li što slaviti? Sva ta situacija djeluje i na sve nas, postali smo nervozni i vrlo negativni što i nije za čuditi. Međutim, upravo zbog ove situacije, trebali bi promijeniti ploču.

Neki će to moći ali neki ne jer im je urođeno tj. nekima je duhovna hrana vrijeđati i omalovažavati druge. Mnogi su tu skoro od samog početka i samim time postali smo blogerska obitelj. Čas se volimo, poštujemo, pomažemo ali bome ima i onih ružnih trenutaka kad se svađamo i vrijeđamo kao i u svakoj obitelji.

Daleko bi bilo ljepše da se međusobno poštujemo, da smo više tolerantniji i obzirniji jedni prema drugima...ne moramo se slagati u svemu, ne moramo se čak ni voljeti ali nastojmo cijeniti svačije mišljenje premda bilo skroz različitije od našega.



Dakle, dragi virtualni prijatelji želim vam od srca ponajprije zdravlja i puno ljubavi...iliti nek je ova nadolazeća 2021. godina bolja od ove zlokobne 2020. koja je na izdisaju ali koja će se duuuugo pamtiti, više po zlu nego po dobrom.

h v a l a___n a___p o s j e t i

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Bez prerada.