Tisulska princeza 800 milijuna stara!

10.03.2019.

Možda znate a možda i ne za Tisulsku princezu staru cca 800 milijuna godina koja izgleda kao da je prilegla i spava mirnim snom! Da bi si to mogli predočiti morate biti otvorenog uma i da vas takve teme zanimaju. Ja to sve posjedujem i zato i pišem ovaj post o tome.

Interesantno je i to da svi koji su u stvarnosti svjedočili pronalasku mramornog kovčega (nevjerojatno precizne mehaničke proizvodnje koji je bio zatvoren fosiliziranim kitom), svi su uskoro pomrli. Lijes je bio napunjen do ruba s ružičasto-plavom kristalno čistom tekućinom. I dalje se kriju znanstvena istraživanja vezana uz tu princezu.

Ono što se zna je to da proučavanjem njenih gena može se zaključiti da se radi o ljudskoj vrsti, da je njena haljina, koju jedino imala na sebi, od nepoznatog materijala i sastava. Isto se odnosi na tekućinu (u kojoj se nalazi princeza) jedino se zna da u njoj ima sastojke luka i češnjaka.

Da se kojim slučajem dokaže da je to prava istina naravno - Darwinova teorija pada duboko u mutnu uvodu. Da vam pravo kažem, nikad nisam ni vjerovala u njegovu teoriju u pravom smislu riječi. Naravno, svi smo mi različiti i svatko ima pravo na svoje mišljenje. Ne tvrdim da je to istina, niti laž. Vrijeme će pokazati.

Baš bi bilo zanimljivo saznati koje je vaše mišljenje. Zato nemojte da vam bude teško pogledati ovaj kratak video od 2 min. u kojem možete saznati sve glavne značajke vezano uz spomenutu princezu.


h v a l a___n a___p o s j e t i

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Bez prerada.