Samo za odvažne (hehehehe)

26.02.2019.

Neću vas ni pitati jer sam sigurna da je svatko od vas, bar jednom, sanjao erotske snove i kad ste se probudili shvatili ste da ste doživjeli taj predivni seksualni vrhunac - orgazam.

To se i meni nedavno dogodilo i kad sam se probudila skoro da sam bila spremna sjesti na bus, otpeljati se u Rijeku i silovati Morskog hehehehe. Naravno da to nisam učinila već sam iskoristila taj dragocjeni trenutak uzbuđenja i lijepo se poigrala sa sobom.

Ako se slučajno netko zgraža nad time što tako otvoreno pišem preporučujem mu da se lijepo smiri i shvati da je sve to sasvim normalno. Ne opisujem detalje već o tome pričam vrlo kulturno, slažete li se?

U biti žalosno je da se, kad god netko piše o seksu, mora opravdavati zbog toga. Ali ja, kao dvostruko tvrdokorna bikica, ne odustajem od svojih uvjerenja. Ok ok, malo sam skrenula s puta. Idemo dalje s pričom.

Gdje sam ono stala? Hm, aha sjetila sam se. Dakle nakon tog erotskog sna moj se dan nastavio uobičajenim tempom sve dok me nije nazvao Morski (sav uzbuđen) na Viber.

A ja? Još napaljena od noćašnjeg sna prihvatila sam njegovu igru i opet se počela igrati sama sa sobom. Zamišljala sam sve i svašta, oba dvoje smo jedva govorili prije bi se moglo reći da smo mucali sve dok opet nisam doživjela ono strasno i lijepo, naravno tako i Morski.

Najviše mi se dopada što me moj Mornar bradati uvijek na kraju nježno mazi i grli dok ležim na njegovim dlakavim grudima koje me škakljaju po licu što bi se moglo navesti kao prednost seksa preko Vibera hehehehe.

h v a l a___n a___p o s j e t i

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Bez prerada.