Ljubav u poznim godinama

07.02.2019.

Ljubav se ne bi zvala ljubav da je određena godinama. Ljubav ne bi postojala da se vole samo mladi. Ljubav je smisao života i postojanja, bez nje život bi bio isprazan i bez cilja.Dokaz prave ljubavi upravo i jest postojanje te emocije u poznim godinama. Sve ostalo je glumatanje i vrlo loša kopija života.


Da, tko pravo voli tome se ne gadi gebis (zubna proteza) svog partnera niti pelena za odrasle i sl. To je tek prava ljubav koja daje smisao životu i našem postojanju. Bez takve ljubavi to je život koji balansira između mržnje i besciljnosti života

Samo čovjek koji nikad nije spoznao snagu ljubavi može tvrditi da ljubav ovisi o godinama. S gađenjem gleda na ljude koji se sa smežuranim dlanovima miluju i drže se za ruke. U njemu vlada samo mržnja koja ga polako ali sigurno izjeda i uništava.


Kakva bi to ljubav bila koja vlada samo u mladosti? Ništavna, obična varka. Seks? Seks je samo krasan dodatak ljubavi ali na kraju ipak se sve svodi samo na osjećaje. Jadni ljudi koji toga nisu svjesni, kojima se gadi ljubav u poznim godinama...takve ljude zaista treba duboko žaliti zbog neznanja i nedoživljene krasne emocije zvane - ljubav.

Ljubav je osjećaj, emocija...ona se ne vidi i ne mjeri po izgledu!

h v a l a___n a___p o s j e t i

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Bez prerada.