Fensi Šmensi ?!?!

utorak, 31.01.2006.

za nekoga... ;)

From jamaica to the world
It's just love, It's just love,

Why must our children play in the streets,
broken hearts and faded dreams,
listen up to everyone that you meet,
don't you worry, it could be so sweet,
just look to the rainbow you will see,
the sun will shine till eternity
I've got so much love in my heart
no one can tear it apart

feel the love generation X2

come on come on come on

feel the love generation X2

don't worry about a thing, gonna be all right (x4)

It's all love you know, it's all love from I and I to everyone
don't you worry, we got the love yeah
there's no need to cry yeah
don't you worry, we got the love yeah
gotta live that love, you know what I'm talking about
don't get hooked up on what you see cause the greatest thing is spirituality
share that love, share that love, share that hope, share them dreams

don't worry about a thing, gonna be all right

feel the love generation
...

why most the children play in the street?
broken arms can fade the dreams
peace on earth to everyone that you meet
don't you worry? it could be so sweet
just after a rainbow you will see,
the summer shine till the eternity
I've got so much love in my heart
no one can tear the bond

- 22:00 - Komentari (2) - Isprintaj - #

nedjelja, 29.01.2006.

Eto, da se zna:

Image hosting by TinyPic

- 12:38 - Komentari (4) - Isprintaj - #

nedjelja, 22.01.2006.

Pisala bih ja post, ali...

AAAAAAAAAAAAA

U petak je kraj prvog semestra! Tko će to dočekati?!?!?!?

- 19:00 - Komentari (4) - Isprintaj - #

nedjelja, 15.01.2006.

Previše

Ne mogu više, jednostavno je u zadnje vrijeme previše posla a premalo vremena. Eto za primjer, danas sam 99% popodneva provela za kompjuterom pišući test. Da test! Imam dio kolokvija koji moram napisati doma. Užas!!! Po cijele sam dane ili na faksu ili učim. Nemam vremena razmišljati ni o čemu drugome. Što je u neku ruku i dobro je se nemam vremena zamarati glupstima. Što je meni ovo trebalo? Možda bi se sve lakše prošlo kad bih znala da ću od svega toga imati koristi dalje u životu. Ali dobro...
Jedva čekam praznike, i to one ljetne. Kad ću opet imati vremena za sve - kad ću se opet moći opustiti i napokon pročitati još onih 6 knjiga iz serije Patricie Cornwell koje su mi ostale!!! A ni u veljači neće biti puno lošije. Možda snijeg, sanjkanje, fašnik (iako će to ove godine očito biti kraće i slabije od prošlih :( ), a hej, možda nađem i društveni život!!!
Eto, čak sam uspjela izdvojiti vremena za natipkati ovo. Sorry ljudima kod kojih me dugo nije bilo, ali kriza je. Držte se svi u čemu trebate, i pozdrav za sada!

...s3...

- 21:15 - Komentari (5) - Isprintaj - #

nedjelja, 08.01.2006.

SRETAN ROĐENDAN!!!!!

Happy birthday to you

- 00:01 - Komentari (6) - Isprintaj - #

utorak, 03.01.2006.

Vidi, napisala ja post!

I evo nas u novoj godini. Malo mi je čudno jer još nisam svjesna da je 2005.gotova. Naviknut ću se uskoro. Valjda.
Htjela sam prije napisati nešto o dočeku, ali mi se nije dalo. Ulijenila sam se. A kao što svi znamo, s1 ima probleme s kompjuterom pa ne može to napraviti umjesto mene. Pa samo ukratko.
Novu smo dočekali skupa s1, drakula i ja, te još frendica s faksa, u zagrebu, u jednom bircu u utrinama. Bilo je dosta ljudi, iako ne previše, taman za atmosferu. Klopa super, cuga uglavnom besplatna. Zato smo s1 i ja udarile po juice-votki. Naravno da se vaša draga s3 napila (s1 malo manje...) pa joj se cijeli birc vrtio...(ja i alkohol) i imala sam "divne" razgovore vani s jednom frendicom, također pijanom. To nitko živ ne bi pohvatao. U novu godinu sam ušla s padom i zaradila modricu na ruki - frendica je bila jako pijana, i zagrilila mene i onu curu koju sam spomenula za razgovore, izgubila ravnotežu, i sve tri smo pale na pod. Sreća što se nijedna nije udarila u glavu u obližnje stolove ili stolice. CIjelu noć smo pjevali i plesali, muzika je bila savršena. Uglavnom, sve super. Za dečke - bila je hrpa komada, uglavnom u minjacima koji gotovo ništa nisu sakrivali, pa se moglo pasti oči (a i više :P). Jedna cura s faksa se uspjela pijana spetljati s najružnijim tipom tamo-navodno nije imao zube. Fuj... A ja sam bježala od nekog užasnog kretena koji me napadao po cijelom bircu, tako da sam umjesto na podiju plesala tamo gdje smo mi stajali... Negdje poslije tri ujutro su se počele masovno razbijati čaše pa je došlo do fajrunta. Ugasila se muzika, ali još se dobro vrijeme moglo tamo ostati. Mi smo vam imali jako puno sreće jer da smo ranije otišli iz birca, završili bi u onom noćnom tramvaju 31 u kojem je bio onaj tip koji je nožem ubo tipa na trgu. Radi toga je u ilici bio zastoj, ali mi smo sretno stigli na črnomerec i stigli na bus za naše "malo mjesto". Naravno, putem smo slušali ekipu koja se žalila da na velesajmu baš i nije bilo tako dobro.
Eto tako, sve u svemu, nama bilo dobro. Sad opet sve u normalu. Baš šteta. Ustvari, imamo još jedan tulum - s1 ima rođendan. I nakon toga nastupa dosada. Do slijedećeg tuluma ;)...
Ah, sada mogu mirno ići spavati...

...s3...

- 23:31 - Komentari (6) - Isprintaj - #

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

< siječanj, 2006 >
P U S Č P S N
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31          


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Opis bloga

  • Umotvorine dviju izluđenih studentica ekonomije.
    Upozorenje: NE PLAĆAMO troškove bolničkog tj. psihijatrijskog liječenja nastalog kao rezultat dugotrajnog čitanja ovog bloga!

    Free Site Counter



    myspace

Linkovi

Misli, misli, misli...

  • OVO NIJE NIKAKAV FEMINISTIČKI PROPAGANDISTIČKI STAV - OVO JE JEDNOSTAVNO ISTINA
    Napokon sve stoji crno na bijelo; dani, kojima su muškarci govorili da nas ne razumiju, su odbrojani. Ovime dobivate jedno moćno oružje koje ćete dati vašim muškarcima u ruke i koje će pomoći da vas vaši muškarci konačno počinju razumijevati!
    MANIFEST ŽENA (jednom zauvijek!)
    Gospodi, supruzima, dečkima, zaručnicima i svim drugim muškarcima:
    1. Ako misliš da ne možeš zadovoljiti ženine potrebe, tada vjerojatno niti ne možeš!
    2. Bilo kakva suptilna i indirektna pitanja su isključivo ona retorička. Niti jedna pametna žena ne očekuje da će dobiti odgovor. Zapamtite, to je jednostavno razmišljanje na glas. Niste pozvani da komentirate! Uostalom, ako vas se nešto direktno pita redovito ostanete zabezeknuti.
    3. Kada te zamolim da mi dodaš kruh, molim te učini bar to bez pogovora Ne predbacujem što ništa ne pomažeš u kući, što je žarulja na lusteru crkla prije 2 tjedna i što sudoper curi, jer sam znala da si niš-koristi od prvog dana kad sam te vidjela!
    4. Nema nikakvog smisla da me pitaš na što upravo mislim. Sigurno se pitam kako sam završila tu s tobom i očajnički pokušavam naći barem jedan razlog zašto te još uvijek volim.
    5. Mi smo komplicirane! Ponekad ne mislim samo na tebe i da imam za oprati 3 vešmašine tvojih prljavih gaća i skuhati ti večeru. Tako da ako ti to smeta napravi si sam. Imam i ja pravo na život!
    6. Petak/subota/nedjelja = večera vani = izlazak = prijateljice = alkohol plus nešto što vi muški nikada nećete saznati!
    7. Kupovina u društvu muškarca nam ne predstavlja nikakvo zadovoljstvo, niti baš nikad neće. Vodimo vas isključivo kao rezervni izvor keša!
    8. Kad idemo negdje van, što god da imaš na sebi, a da to nisam kupila ja, izgleda katastrofalno! Kad će doći taj dan da se ne moram s tobom sramotit u javnosti!?
    9. Imam dovoljno odjeće i obuće! Ako ih dragi ti nisi kupio, poludit ćeš od zavisti, jer to znači da ti je žena pametnija i sposobnija od tebe! Svi znamo da ti je to nemoguće za podnijeti!
    10. Većina žena ima pristojan broj pari cipela u ormaru, isto kao što muškarci imaju pristojnu količinu piva u frižideru. Ne, nisam ti kupila još pive isto k'o što mi ti nisi kupio još cipela. Zato prestani to više pitat!
    11. Bilo kakvi odgovori na pitanja nisu potrebni, jer ćemo, bez obzira na vaše mišljenje napravit po svojem!
    12. Kada imaš problem, možeš očekivati zagrljaj i sažaljenje, ali si ga rješavaj sam! Ne zanimaju me detalji i uopće ne želim imati nikakvog posla s tim!
    13. Imaš pravo! Glavobolja koja traje 8 tjedana, nije glavobolja! To je pouzdan znak da te više jednostavno ne želim!

    myspace

  • * * *

    Image hosting by TinyPic

    * * *

    Image hosting by TinyPic