Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/s1s3

Marketing

Vidi, napisala ja post!

I evo nas u novoj godini. Malo mi je čudno jer još nisam svjesna da je 2005.gotova. Naviknut ću se uskoro. Valjda.
Htjela sam prije napisati nešto o dočeku, ali mi se nije dalo. Ulijenila sam se. A kao što svi znamo, s1 ima probleme s kompjuterom pa ne može to napraviti umjesto mene. Pa samo ukratko.
Novu smo dočekali skupa s1, drakula i ja, te još frendica s faksa, u zagrebu, u jednom bircu u utrinama. Bilo je dosta ljudi, iako ne previše, taman za atmosferu. Klopa super, cuga uglavnom besplatna. Zato smo s1 i ja udarile po juice-votki. Naravno da se vaša draga s3 napila (s1 malo manje...) pa joj se cijeli birc vrtio...(ja i alkohol) i imala sam "divne" razgovore vani s jednom frendicom, također pijanom. To nitko živ ne bi pohvatao. U novu godinu sam ušla s padom i zaradila modricu na ruki - frendica je bila jako pijana, i zagrilila mene i onu curu koju sam spomenula za razgovore, izgubila ravnotežu, i sve tri smo pale na pod. Sreća što se nijedna nije udarila u glavu u obližnje stolove ili stolice. CIjelu noć smo pjevali i plesali, muzika je bila savršena. Uglavnom, sve super. Za dečke - bila je hrpa komada, uglavnom u minjacima koji gotovo ništa nisu sakrivali, pa se moglo pasti oči (a i više :P). Jedna cura s faksa se uspjela pijana spetljati s najružnijim tipom tamo-navodno nije imao zube. Fuj... A ja sam bježala od nekog užasnog kretena koji me napadao po cijelom bircu, tako da sam umjesto na podiju plesala tamo gdje smo mi stajali... Negdje poslije tri ujutro su se počele masovno razbijati čaše pa je došlo do fajrunta. Ugasila se muzika, ali još se dobro vrijeme moglo tamo ostati. Mi smo vam imali jako puno sreće jer da smo ranije otišli iz birca, završili bi u onom noćnom tramvaju 31 u kojem je bio onaj tip koji je nožem ubo tipa na trgu. Radi toga je u ilici bio zastoj, ali mi smo sretno stigli na črnomerec i stigli na bus za naše "malo mjesto". Naravno, putem smo slušali ekipu koja se žalila da na velesajmu baš i nije bilo tako dobro.
Eto tako, sve u svemu, nama bilo dobro. Sad opet sve u normalu. Baš šteta. Ustvari, imamo još jedan tulum - s1 ima rođendan. I nakon toga nastupa dosada. Do slijedećeg tuluma ;)...
Ah, sada mogu mirno ići spavati...

...s3...

Post je objavljen 03.01.2006. u 23:31 sati.