nedjelja, 14.04.2013.

13. OTVORENO PRVENSTVO HRVATSKE U MINI I SUPER MINI RUKOMETU ZA DJEVOJČICE I DJEČAKE ROĐENE 2003. GODINE

13. otvoreno državno prvenstvo u mini i super mini rukometu za djevojčice i dječake

Pobjednici "Poreč" i "Rudar" iz Ruda

Održan prvi dio 13. otvorenog državnog prvenstva u mini i super mini rukometu

Rukometna škola Karlovac i Hrvatski rukometni savez organizatori su 13. otvorenog državnog prvenstva u mini i super mini rukometu za djevojčice i dječake.

Prvi dio prvenstva održan je u nedjelju u tri karlovačke sportske dvorane, u Sportskoj dvorani na Rakovcu, dvorani Osnovne škole Grabrik i dvorani Osnovne škole Dubovac. Bilo je to natjecanje u super mini rukometu za djevojčice i dječake rođene 2003. godine.

Sudjelovale su ukupno 84 ekipe, 32 u konkurenciji djevojčica i 52 kod dječaka.

Na svečanosti otvorenja govorili su predsjednik Rukometne škole Karlovac Miloš Đanković, predstavnica Hrvatskog rukometnog saveza Lidija Bojić Čačić, predsjednik Rukometnog saveza Karlovačke županije Mile Žaja i karlovački gradonačelnik Damir Jelić, koji je i otvorio prvenstvo.

U konkurenciji djevojčica prvo mjesto osvojio je "Poreč" iz Novog Vinodolskog, koji je u finalu pobijedio ekipu "Moslavca" iz Popovače s 10:9. U susretu za treće mjesto "Rudar" iz Labina pobijedio je "Sesvete" sa 14:8.
U najbolju petorku prvenstva izabrane su Magdalena Cvetić iz "Moslavca", Mia Brkić iz "Sesveta", Nikolina Matošević iz "Poreča", te Anastazija Malić i Ema Ščira iz "Rudara". Najbolja vratarka bila je Julija Marjanović iz "Poreča", najbolji strijelac Magdalena Cvetić iz "Moslavca" i najbolja igračica Jana Cvek iz "Poreča".
U malom finalu prvo mjesto osvojila je ekipa djevojčica Rukometne škole Karlovac, koja je pobijedila u susretu za prvo mjesto ekipu "Osijeka" s 11:6. Treće mjesto osvojila je "Dubrava Vrbovečka".

U konkurenciji dječaka rođenih 2003. godine prvo mjesto osvojila je ekipa "Rudara" iz Ruda, koja je u finalu nadigrala "Umag" s 12:9. U utakmici za treće mjesto "Opuzen" je pobijedio ekipu Rukometne škole Karlovac s 10:8.

U najbolju petorku prvenstva izabrani su Janko Načkar i Andro Lopac iz "Rudara", David Kičalić iz "Umaga", Andrija Starčević iz Rukometne škole Karlovac i Anto Bačić iz "Opuzena".
Najbolji vratar bio je Matija Kuhar iz "Rudara", najbolji strijelac Erik Vukotić iz "Umaga" i najbolji igrač Janko Načkar iz "Rudara".
U malom finalu prvo mjesto osvojila je ekipa "Zadar Benje", drugo "Vučići" iz Zagreba i treće "Osijek".
Počasni pokrovitelji 13. otvorenog državnog prvenstva u mini i super mini rukometu su hrvatski predsjednik Ivo Josipović, predsjednik Vlade Republike Hrvatske Zoran Milanović, Ministarstvo znanosti, obrazovanja i sporta, Grad Karlovac i Karlovačka županija.



Drugi dio prvenstva bit će održan u nedjelju od devet sati, a u natjecanju u mini rukometu nastupit će djevojčice i dječaci rođeni 2002. godine. (b.o.)

SLIKE SA DOGAĐANJA:

JUTARNJE PRIPREME


JUTARNJE BORBE


OTVARANJE PRVENSTVA


PROGLAŠENJE POBJEDNIKA


Sljedeće nedjelje Karlovac je domaćin još masovnijeg državnog prvenstva u mini rukometu za 2002. godište – prijavilo se čak 116 ekipa!

- 22:53 -

Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

< travanj, 2013 >
P U S Č P S N
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

OPIS STRANICE

INFORMACIJE O RADU RUKOMETNE ŠKOLE KARLOVAC











free counters

SVE INFORMACIJE I ZBIVANJA OKO CAMPA RUKOMETNE ŠKOLE MOŽETE VIDJETI NA LINKU ISPOD





NAŠI ZLATNI SPONZORI














Logo RŠK

Formular Ugovora

E-mail Adresa





ADRESE RŠK

KONTAKT ADRESE RŠK

Brojač posjeta (27.09.2005.)

Free Website Counters
Free Website Counters

LINKOVI

Image Hosted by ImageShack.us


















Image Hosted by ImageShack.us