ponedjeljak, 16.04.2012.

ODRŽAN PRVI DIO 12. OTVORENOG PRVENSTVA U MINI I SUPER MINI RUKOMETU




Pobjednici "Vinodol" i "Polet 1"

Rukometna škola Karlovac i Hrvatski rukometni savez organizatori su 12. otvorenog državnog prvenstva u mini i super mini rukometu za djevojčice i dječake.
Prvi dio prvenstva održan je u nedjelju u tri karlovačke sportske dvorane, u Sportskoj dvorani na Rakovcu, dvorani Osnovne škole Grabrik i dvorani Ekonomsko-turističke škole. Bilo je to natjecanje u super mini rukometu za djevojčice i dječake rođene 2002. godine.

Sudjelovale su ukupno 104 ekipe, 32 u konkurenciji djevojčica i 72 kod dječaka. U sve tri dvorane odigrano je ukupno 286 utakmica.

Na svečanosti otvorenja govorili su predsjednik Rukometne škole Karlovac Miloš Đanković, predstavnica Hrvatskog rukometnog saveza Lidija Bojić Ćaćić, izbornik muške rukometne reprezentacije Hrvatske Slavko Goluža i karlovački gradonačelnik Damir Jelić, a prvenstvo je proglasio otvorenim ministar znanosti, obrazovanja i sporta Željko Jovanović.



U konkurenciji djevojčica prvo mjesto osvojio je "Vinodol" iz Novog Vinodolskog, koji je u finalu pobijedio ekipu "Umaga" s 9:6. U susretu za treće mjesto "Buje" je pobijedilo "Sesvete" s 9:6.



U najbolju petorku prvenstva izabrane su Paola Vidović, Lea Polić i Dilja Lekaj iz "Vinodola", Monika Prakljačić iz "Umaga" i Valentina Bilkić iz "Buja".
Sve tri pojedinačne nagrade pripale su igračicama "Vinodola". Najbolja vratarka bila je Paola Vidović, a najbolja igračica i najbolji strijelac Dilja Lekaj.

U malom finalu prvo mjesto osvojile su mlade igračice "Ogulina", drugi je bio "Moslavac" iz Popovače i treće "Pećine".

U konkurenciji dječaka rođenih 2002. godine prvo mjesto osvojio je "Polet 1" iz Stančića kod Dugog Sela, koji je finalu bio bolji od "Slatine" sa 14:8. U utakmici za treće mjesto "Matulji" su pobijedili "Poreč" s 10:9.



U najbolju petorku prvenstva izabrani su Dominik Kuzmanović i Leo Lisica iz "Poleta 1", Mateo Radanović iz "Matulja", Jakov Janečić iz "Slatine" i Arijan Lugar iz "Poreča". Igračima "Poleta 1" pripale su sve tri pojedinačne nagrade. Najbolji strijelac bio je Anto Agatić, najbolji vratar Dominik Kuzmanović i najbolji igrač Leo Lisica.

U malom finalu prvo mjesto osvojio je "Opuzen 2", drugo "Polet 2" i treće "Start" iz Zadra.

U nedjelju, 22. travnja od devet sati bit će održano natjecanje u mini rukometu za djevojčice i dječake rođene 2001. godine.

Počasni pokrovitelji 12. otvorenog državnog prvenstva u mini i super mini rukometu su hrvatski predsjednik Ivo Josipović i Ministarstvo znanosti, obrazovanja i sporta, a pokrovitelji su Grad Karlovac i Karlovačka županija.


Slike sa događanja:


Jutarnja kavica - Organizacijski odbor - ŠSD NA RAKOVCU




Otvorenje prvenstva - ŠSD NA RAKOVCU




Dopodne - ŠSD NA RAKOVCU




Grabrik




Ekonomska




Popodne - ŠSD NA RAKOVCU




Proglašenje - ŠSD NA RAKOVCU





Tablicu sa rezultatima finalnih borbi možete vidjeti na linku:

Rezultati u finalnim borbama ( KLIKNI )

- 11:58 -

Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

< travanj, 2012 >
P U S Č P S N
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30            

OPIS STRANICE

INFORMACIJE O RADU RUKOMETNE ŠKOLE KARLOVAC











free counters

SVE INFORMACIJE I ZBIVANJA OKO CAMPA RUKOMETNE ŠKOLE MOŽETE VIDJETI NA LINKU ISPOD





NAŠI ZLATNI SPONZORI














Logo RŠK

Formular Ugovora

E-mail Adresa





ADRESE RŠK

KONTAKT ADRESE RŠK

Brojač posjeta (27.09.2005.)

Free Website Counters
Free Website Counters

LINKOVI

Image Hosted by ImageShack.us


















Image Hosted by ImageShack.us