Roll the Dajs!

28.08.2006., ponedjeljak

Pijanci I labavi krkljanac smrti

Bila je to samo još jedna normalna subota u Krčmi. Dok su se živine pijanile komatozno dobrim uber-klafurgenskim pivom ultraljubičaste boje koje je debeli brkati barmen Rene zdušno dijelio sa krezubim osmjehom pod gustim, ali dobro podmazanim brčićima. Ekipa HG-a Bjelovar je u pozadini pijančevala umjereno. Brale se fiksao na kokti, Maestro je pokušao dvojicu hardkoraša pokušao podučiti "Eine Kleine Nachten Bier", no jedino šta je dobio bila je šaka u oko, oko je ispalo, pa je otišao u wc i alkemijskom reakcijom vratio oko nazad u bulju. Piromanka Lena je ljudima palila klempe i uživala. Džek je pio ultraljubičasto pivo i zajebavao Renea kako ima fora fertun. Đubus je bio iznimno iritantan svima dok je srkao čaj od kamilice koji je već par puta kupio s poda spirkom oz recikliranih žaba kreketuša.

Sve je bilo oke, sve dok u deset i pet i frtalj do kvarat i šesnajst nisu ušli njemački oficiri Klaus i Štraus. Irska bojna mjuza je zatihnula u Krčmi, a hardkoraši su se sakrili u kosu do poda kako bi što galantnije odglumili biljke šta vise sa stropa. Ćoravi i kratki Klaus je pregledavao svojim grigl-vižn guglsima imaju li ljudi kontraband, ali našao je samo rizle za lizalice od limuna. Štraus, debeli i stari prdonja pregledao je šank, popio 3 i po litre svježe vodke i pet odrezaka viskija na žaru, te pojeo vece papir. Nakon toga je počeo srat o ubijenom mjenjaču kojem je sumnjivo odrezana osovina te se na temelju toga radi o ubojstvu, te tražu nekog ko ima motiv za to ubojstvo. Rene se počeo znojit, pričat na japanskom i tuć svoju ženu tenisicom po kičmi u ritmu muzike za ples. Maestro je fino odjebao oficira Štrausa i Klausu nabio cvike u oči svom snagom njegova uber-profilirnog i nadasve seksi udarca koji napaljuje žene na 10 km od mjesta udara crnom žlicom za cipele. Nakon toga krikom mladog, ali umirućeg, lava Klaus je dozvao Deutche Super Storm Brigadu sa njemačkim kalašnjikovima koji su probali napraviti raid u bircu. Džek je popizdio, uhvatio svoju gitaru i zasvirao dobru staru irsku ratobojnu pjesmu za krajnju fajrunt. Kada je opalio prstima po žicama, dojčlanderima su se zatresli Čarap-tregeri i štitnici za pozadinske guzove. s jednom rukom je radio solažu a drugom veselo pucketao pajsericom po švabskim guzovima derući se "Bugger off, ya german bastards bugger off!"

Otjerali su švabe iz birca i vratili ravnotežu svemira u praiskonsko izdanje. Rene je kao zahvalu svima dao po šteku luka u ovoju. HG-ovci su se čudili.

Kasnije, u veceu je sjedio debeli štakor sa sraćkom i pikao šteke luka naslagane u kutu dok je prdio sa strganim biljarskim štapom iz Moonsa stalno govoreći kak nema vece papira.

Na kraju je guzicu obrisao lukom, boktepitaj kako.
- 00:34 - Komentari (2) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

< kolovoz, 2006 >
P U S Č P S N
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31      


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Opis bloga

Linkovi i Anketa!

Pipovi, chipovi & videoklipovi

..::Music 4 us::.. feat. Power Metal