Numerologija kompatibilnost parova - Pronađite djevojku

utorak , 25.12.2018.

Ljubavna kompatibilnost prema numerologiji










Click here: Numerologija kompatibilnost parova






No, ako govorimo o ljubavi, on je, u najboljem slučaju, upitan. Kombinacije brojnih vrijednosti iz daleke historije su i danas bitne i vjerodostojne, zato se numerologiji pripisuje velika važnost. Kada je riječ o domu i obitelji, 4 je savršen graditelj i zaštitnik.





Ovo je često par koji nadahnjuje druge svojom međusobnom požrtvovnošću i ljubavlju. ROĐENI 3, 12, 21. Dom će pružiti obilje prostora za obitelj, posao i česte zabave u društvu brojnih prijatelja.





Ljubavna kompatibilnost prema numerologiji - Jedan partner pozitivno utiče na drugog.





Numerologija je nauka koja se bavi brojevima. Svako od nas na osnovu svog datuma rođenja ima lični broj koji je sačinjen od bioritamskog i generacijskog broja. Vrlo je jednostavan proces izračunavanja. Prostim sabiranjem dana u mesecu kada ste rođeni i meseca u kom ste rođeni dobijate bioritamski broj npr. Generacijski broj dobijate sabiranjem svih cifara u godini rođenja npr. Konačno kada saberemo bioritamski i generacijski dobijamo lični broj lični broj osobe rođene 13. Kada ste izračunali svoj lični broj i broj osobe koja vas zanima, saberite ih i svedite na jednocifreni broj. Zbir dva lična broja govori dosta o kvalitetu veze, kao i o događajima za koje je veza predodređena. Ukoliko je zbir dva lična broja: Broj 1 Ova veza ima lepe predispozicije da uspe i da i jednom i drugom donese lepu energiju. Jedan partner pozitivno utiče na drugog. Zajedno mogu mnogo, pogotovo ukoliko je kombinacija poslovnih partnera u pitanju, ukoliko je ljubavna kombinacija u pitanju jedini problem može da predstavlja ego jednog od partnera. Lepa strast i iskren odnos pun poštovanja. Broj 2 Veza u kojoj postoji problem u energijama. Često ćete imati utisak u ovakvoj vezi da ste dosta različiti jedno od drugog. Neretko se jedan od parnera u ovakvom odnosu oseća zapostavljenim. Ukoliko ne uspeju da prevaziđu probleme u komunikaciji i nerazumevanju ova veza može doneti dosta problema i nesuglasica.



10 JARAC
Međutim s obzirom da oboje cijene stabilnost — šansa za dugu i uspješnu vezu je svakako prisutna — samo se oboje moraju prilagoditi i pristati na uzajamne kompromise. Ova kombinacija čini život i sigurnim, a opet zanimljivim za oboje. Razmjena iskustava je velik užitak ovog para. Ako prihvate jedno drugo onakvima kakvu jesu, uz puno truda mogu izgraditi solidan odnos. Svađe kod ovog para nikad ne dovedu do nečeg produktivnog, znači da će oboje morati shvatiti dugoročnu potrebu za kompromisom. Broj 2 Veza u kojoj postoji problem u energijama. I ovo može dati naznaku kako će se dva pojedinca slagati. Uspjeh ovisi o otvorenosti i uzajamnoj spremnosti na kompromis i vlastito ograničavanje zahtjeva i prohtjeva.

[Zagreb Besplatni Oglasnik|Twoo profil torlese|BLIZANACKE DUSE ILI TVIN SOUL]






Oznake: ljubavna, kompatibilnost, prema, numerologiji

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.