Još nek mi netko kaže da su rockeri samo pozeri.....kill you....

subota, 03.12.2005.

Pisah ovo kroz dva-tri dana :)

Ljudi moji ja se juče nisam mogla načuditi :)

Pa vi zbilja volite čitkarati moj blogich, alo ekipa :) Evo npr. za neke ljude zbilja nisam imala blage da me imaju u svojoj favourite listi (stairwaytoHELL koji me opisao kao „blog jedne rockerice“ he, he :) ; little_sista – opis „čim je rock u pitanju…“ dupli he, he i smiješak ; nutshellica me također stavila na listicu :) ; ispijanamozgusha ; ahven…..)

E pa hvala vam. Inače volim priječi preko te liste pa posjetim koga ako me zainteresira. Ali se fakat iznenadim kada vidim i sebe tamo :) Hoću reći da se neću sada umisliti ili tako šta (bez brige :p ) nego da sam nova na blogu, a već pobrala simpatije. Čudno mi je to. Meni inače treba dulje da se zbližim sa ljudovima i tako…

Joj kako bih htjela ispričati nešto ali nažalost ako mi je blog čitan od strana poznatih osoba (koje ovim putem pozdravljam) bojim se da bih mogla malo previše toga reći… sorry.

A kad smo već kod favourite liste, otkad sam ju zadnji put napravila sam vidjela još okej blogicha pa ih moram pridodati :) Ovo inače pišem 1.12.05 ali neću sada objavit jer mi se spava. He, koji razlog, ne?

E imam tako neki super parfemich, ne mogu ga prestati špricati po okolini :) kad mi netko uđe u sobu, odmah i izađe jer je mirisa ipak malo previše…no baš mi je fini :)

Evo imam tako puno smajlicha, ne znam, zbilja ne znam koji je razlog tom mom užasnom veselju (malo razmišljam pa ga zaista i nemam) ali eto.

Joj ja tako jedva čekam praznike… Nije da sam neko dijete koje želi pajkiti, ne, nego želim praznike jer me glava sve češće i češće boli… Tako mi inače dođe kada mi je škola naporna, tikva me boli sve jače, a onda mi je potreban odmor. Bila sam na svakakvim pretragama ali ništa nisu otkrili (he, ja sam neistraženo blago). Samo se nadam da mi ipak neće biti kao prošle godine na kraju. Užas. Zadnji ispiti a ja se skoncentrirati nisam mogla.

Trenutno se prežderavam nekim vanili štapićima….mmm :) idem si sada napraviti cedevite i malo ću učiti. Da, sada je 22.57 a ja idem štrebati…. Ah, što mogu…

P.S. Neka pitanja! Jel vi čujete ovu glazbu na mom blogu? I koja je :) lol ali zbilja se ne sjećam… Jel Godsmack ili….? I ako mi možete zbilja pomoći oko backgrounda?


********* (ove zvjezdice inače znače da tipkam drugi dan :) )

Dakle, sada je 2.12. i 23.54 h je. I ja sam užasno umorna. Evo do sada sam bila vani :)

Želim samo reći da mi je danas bio baš čudan dan. Pun uspona i padova, u pravom smislu svako zlo za neko dobro. Ali ta dobra mi se čine premala.

Ljubomorna sam, ljubomorna sam na sve koji su sada negdje gdje ja želim ići, a nažalost tamo nisam! Užasno sam tužna što ne mogu i ja otići… Neznam… baš se nekako čudno osjećam. Aj čujemo se sutra :)

Evo sada je već 3.12.....

Uh al dani lete, ne? :) Aj još samo ovo želim natipkati!

Opet slušam Nirvanu iako sam umorna...
Hvala vam što ste mi poželjeli sreću - pomogla mi je!!! Je, je, je :)
Hvala i Iveeici što mi je tako pohvalila blog :) baš u mom stilu!
A ljubav prema nirvani.....naravno da se širi!
I još me i ludara mala/ludjakinjica stavila u linkiće.... :) da sam znala da ćete me ovoliko čitati....ma zbilja se nisam nadala!
A sada idem, uspjela sam dobiti neki pospani osmijeh na lice :)

<< Arhiva >>