nedjelja, 01.04.2007.

Krilnik - Korčula 40:23 (18:12)

Jučer je RK Korčula doživila težak poraz nakon dvije uzastopne pobjede kod kuće. Bolji od nas bili su rukometaši Krilnika iz Splita,koji svojom kvalitetom spadaju u sami vrh 2. HRL,ali su prošle godine izbačeni u našu 3. ligu radi financijskih problema!
Sastav Korčulana:
Šeparović, Turković, Kosović, Petrović, Verazza, Milić, Lozica, Žuvela, Perdija, Farac i Vlaho Stanišić. Trener Tamburović!
Bez obzira na poraz Korčulani su pružili jako dobru igru,uzmemo li u obzir da smo imali samo 3 prvotimca i da nismo imali igraće koji igraju na vanjskim pozicijama (izuzevši Stanišića,koji je na odsluženju vojnog roka,pa tako i bez ijednog treninga u prošla 4 mjeseca), pa su tako pivoti igrali na krilu,krila na vanjskim pozicijama i raznorazne druge kombinacije kako bi pružili što veći otpor duplo većim,širim,težim i starijim igračima Krilnika! Dok je bilo snage rezultat je bio više nego odličan što pokazuje rezultat 1. poluvremena u kojem je sve svoje pogodke postigao Milić!
Strijelci za Korčulu: Milić (9), Stanišić (3), Turković (3), Tamburović (3), Verazza (2), Žuvela (1), Kosović (1) i Petrović (1)!!!
Dubrovnik je također izgubio kod kuće protiv Metkovića tako da i dalje Korčulani vode borbu za 5 mjesto!
Za 14 dana kod kuće dočekujemo Zadar i očekujemo nova 2 boda!
Dođite i pomozite kako bi što sigurnije i što lakše uz Vašu potporu pobjedili Zadrane!!!
- 11:45 - Komentari (3) - Print - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.