RIJEŠI-PROBLEM-SAD https://blog.dnevnik.hr/rijesiproblemsad

subota, 07.07.2007.

Kako spasiti prvi spoj

Kad se taj dugo očekivani prvi sudar počne pretvarati u katastrofu, vrijeme je za akciju spašavanja...



Ako prvi prođe OK drugi je zajamčen!Zar se to zaista tebi događa? Napokon si uspjela izići s dečkom svojih snova, sjediš samo nekoliko centimetara od tog božanstva i trebala bi se osjećati kao na vrhu svijeta! No spoj se ne odvija onako kako si ti zamišljala i čini ti se da te samo nekoliko trenutaka dijeli od propasti svijeta. Upomoć! Evo koje te sve situacije na prvom spoju mogu dovesti do očaja i kako ćeš se izvući iz svake od njih...




Šutite kao ribe!
Ima li što gore od one neugodne tišine koja zavlada kad više nemate što reći jedno drugom? Jezik ti je popapala maca, a ni on se, čini se, ne snalazi ništa bolje. Sramite se i nervozni ste, a iz sekunde u sekundu napetost je sve veća! Pa netko od vas dvoje morat će kad-tad nešto reći: najbolje što prije, i najbolje je da to ipak budeš ti!
Kako preživjeti?
To se događa u 99 posto prvih spojeva. Iako biste zapravo željeli jedno drugomu postaviti tisuću pitanja, ne znate kako biste počeli. Bojiš se da će ti glas zatajiti ili da ćeš bubnuti neku glupost... Nema ti druge nego da posegneš za jednim od tri sposonosna pitanja: Koji si posljednji film gledao u kinu? (c)to ćeš raditi ovaj vikend? Koji ti je omiljeni sport? Vidjet ćeš, tvoja će ga pitanja odlediti!

SOS-rečenica: "Tko je za tebe veći superjunak: Batman ili Superman?"




On neprestano priča o svojoj bivšoj!
Već pola sata melje o svojoj fenomenalnoj bivšoj curi. Polako ali sigurno postaješ nervozna i pitaš se zašto to uopće moraš slušati. Koga briga za neku curu s kojom se on ljubakao prije dva mjeseca? Mora li joj baš sada skladati tolike hvalospjeve?
Kako preživjeti?
Čini se da on taj rastanak još nije posve prebolio. Ili ti možda želi dati do znanja kakav je frajer, s obzirom na to da je već imao curu. Ne dopusti da zbog toga postaneš manje sigurna u sebe - on vjerojatno želi samo održati razgovor živim, a ništa mu pametnije ne pada na pamet. Na kraju krajeva, izišao je s tobom, a ne sa svojom bivšom, zar ne?

SOS-rečenica: "Ako ikada budemo zajedno, nadam se da ćeš svojoj sljedećoj curi isto toliko pričati o meni kao što sada pričaš o njoj."




Totalno je pogriješio u odabiru odjeće
Ma što mu se dogodilo? Kad si ga posljednji put srela izgledao je odlično, sportski, opušteno. A sada se pojavio u hlačama ispeglanim na crtu i zalizanom frizurom. Pred tobom je totalno drugi dečko...
Kako preživjeti?
Ma daj, pa to je samo odjeća. Zacijelo se i tebi već dogodilo da si iz ormara izvukla totalno krivu stvar? Možda je prije morao posjetiti baku i ili je poslušao modni savjet pogrešne osobe? Razloga može biti bezbroj. Osim toga, tko zna kako se njemu sviđa to što ti imaš na sebi! Imaj milosti i malo zažmiri, on će ti biti zahvalan.

SOS-rečenica: Odustani! Katkad je nešto bolje prešutjeti.





Neprestano crveniš
Osjećaš kako ti krv navire u lice čim započenš govoriti... Ne možeš mu se ni obratiti a da ti se pritom od čela do brade ne zažari lice kao da ćeš dobiti infarkt! Zbog toga ti je grozno i najradije bi pobjegla glavom bez obzira...
Kako preživjeti?
Na žalost, crvenilo u licu fiziološka je pojava kojom vrlo teško možeš vladati. Prvo duboko udahni, popij gutljaj hladne vode i pokušaj ostati smirena. No moraš znati i da se dečkima prilično sviđa kad cura pocrveni, jer to budi njihov zaštitnički poriv. Dakle, umjesto da se sramiš, taj efekt okreni u svoju korist i posluži se njime kao moćnim oružjem zavođenja!

SOS-rečenica: "Sada sam počela crvenjeti, toliko mi je neugodno tu pred svima... Možda bi bilo bolje da odemo nekamo gdje ćemo biti sami..."




Počeo te pipkati!
Ne sjediš ni dvije minute pokraj njega, a on već drži ruku na tvome koljenu, pokušava te zagrliti i privući k sebi da bi te poljubio. Hej, dečko, stani malo! Čemu takva žurba?
Kako preživjeti?
Ne moraš trpjeti takvo ponašanje i ne čekaj da ti njegovi pokušaji postanu krajnje neugodni. Jasno mu daj do znanja da postoje granice koje ne smije prijeći. Ti određuješ tempo, a ako to njemu ne odgovara, onda je očito da već u startu nije imao poštene namjere s tobom. Tada bi bilo najpametnije da se odmah pokupiš!

SOS-rečenica: "Hej, pa navalio si kao Rambo! Niste valjda nešto u rodu?"


FrendicaA:njamiheadbangnaughty

07.07.2007. u 16:28 • 0 KomentaraPrint#^

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Bez prerada.

< srpanj, 2007  
P U S Č P S N
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31          

Srpanj 2007 (13)
Lipanj 2007 (17)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv



Komentari da/ne?

Opis bloga

Mi smo dvije frendice koje će pokušati riješiti vaš problem.Samo nam ostavite vaše ime,problem i e-mail adresu.Nadamo se da ćemo riješiti vaš problem.

Linkovi

Blog.hr
Forum.hr
Monitor.hr
Dnevnik.hr