G tacka - Datiranje za seks

četvrtak , 27.12.2018.

ŽENE, da li znate gde se nalazi MUŠKA G TAČKA?










Click here: G tacka






Administratorima se možete obratiti ovde: online alo. Ni jedni ni drugi nisu svesni šta propuštaju!



g tacka

Ženska ejakulacija kao posledica stimulisanja G tačke Rezultat stimulacije G tačke Kao i sama G tačka, i ženska ejakulacija je pojava koja je još uvek obavijena velom misterije. Ovaj ugao prodiranja omogućava njegovom penisu da pogodi vaš gornji vaginalni zid; vaša isprepletana tela pružiće vam osećaj iskonske bliskosti, kaže Berman. Gotovo polovina ženske populacije ima problem, kažu kritičari, pa se postavlja pitanje da li je naše društvo zapravo ono što je nefunkcionalno?



g tacka

G tačka kod žena – povećanje - Ipak, uvek možete probati da stimulišete mušku G zonu masrajući prostatu spolja. Nejasno je, zašto je ženama uopšte potreban orgazam?!



g tacka

Famozna G-tačka oduvek je bila kontroverzna! Neke žene tvrde kako je ona odlučujuća u postizanju orgazma, dok su druge uverene kako ona uopšte ne postoji. Seksolog Pol Hol tvrdi kako bi se ona trebala nalaziti oko 2. Njena je veličina otprilike jednog graška no ona varira od žene do žene, pa može biti i nešto veća. Iako je tako zovu, ona u stvari nije tačka, već više područje, pomalo grubo i naborano, što se može osetiti na dodir. Dok za neke žene ona predstavlja vrlo erotično i izuzetno osetljivo područje, druge žene je, i sa time se slažu naučnici, uopšte ne moraju imati. Isto tako, neke žene tvrde kako pri snažnoj stimulaciji G-tačke izbacuju neobičnu tečnost, za koju neki naučnici tvrde kako sadrži enzime prostate što se podudara sa teorijom kako je reč o ekvivalentu muškoj prostati. Drugi pak naučnici kažu kako je ta tečnost u stvari mokraća, pa zbog takvih kontradiktornih teorija se i ne može govoriti o konkretnim naučnim rezultatima. Do tada seksolozi predlažu da je pokušate istražiti sami ili u društvu partnera , a ukoliko je ne otkrijete, ništa zato! Svaka je osoba unikat za sebe, a načina za uživanje u seksualnosti je bezbroj! G-točka je tek jedan od njih... G tačka postoji samo je treba naći. Nije istina da je neke žene nemaju jer anatomski smo svi isti. Kao što svi muškarci imaju penis-neki manji neki veći... Dok Master i Džonsonova nisu počeli da pričaju o dve vrste orgazma vaginalnom i klitoralnom ni za to se nije znalo. Tako je i sa istraživanjima o G tački koja su tek na početku. Do sada su mnogi seksolozi smatrali da žena postiže orgazam samo ako je klitoris na neki način stimulisan a vaginalni orgazam su pripisivali takođe stimulaciji klitorisa njegovog korena preko vaginalnog zida. Čak su bili neki skloni da tvrde da postoji samo jedna vrsta orgazma-onaj klitoralni pošto su smatrali da se radi samo o dva načina stimulacije klitorisa. Još uvek se lome koplja oko toga. Neki smatraju da je G tačka ujedno i koren klitorisa a neki kao što prethodni članak kaže smatraju da se radi o posebno tački koja je osetljiva na sexualnu stimulaciju. Dok se oni ne slože ja mogu samo da kažem da je što se tiče osećaja to sasvim različito jedno od drugog Mislim na klitoralni i vaginalni orgazam mada oba organa učestvuju u obe vrste. Zato mnoge žene ne mogu da razlikuju te osećaje. Ako se svo vreme odnosa stimuliše klitoris ta stimulacija će zaseniti osećaj G tačke koja je tu ali je nismo svesni. Nalazi se na 2 do 5 cm od ulaza -sa gornje strane vagine. Na tom mestu je sluzokoža malo izdignuta i hrapavija. I nemojte se stideti da tražite-sex se uči.



Veliki BratDa li postoji TACKA G Veliki Brat 2015
Nadražite svoju G tačku. Gde se nalazi G-tačka? I imajte u vidu da se veličina G tačke može razlikovati, od kružića prečnika zrna graška, do onog veličine novčića. Gde se nalazi G tačka? Sadržaj nepotkrepljen izvorima može biti doveden u pitanje, a potom i uklonjen. Postoji mnogo debata oko nje i složene strukture koja je čini, a izdvajaju se dve mogućnosti zbog kojih dolazi do orgazma prilikom njene stimulacije — da je u pitanju ženska prostata i klitoris. U prvu spadaju one kod kojih se draženjem klitorisa dolazi do orgazma, potom one koje se uzbuđuju draženjem vaginalnih prostora, dok treća grupa ima podjednaku osetljivost i na klitoralnom delu i u samoj vagini, gde se nalazi ta famozna G tačka.

[Gay porn hrvatska|Zmaj od sipova parovi|Internet trgovine u EU]






Oznake: magazin

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.