Zmaj od sipova parovi - Pronađi pratnju

nedjelja , 23.12.2018.

Zabava










Click here: Zmaj od sipova parovi






Konačno, čini se, Zmaj od uspeo je da pronađe ženu sa kojom bi mogao da bude intiman. Sinoć je u rijallitiju PAROVI nakon nominacije došlo i do pena žurke na kojoj su ukućani pokazali svoje pravo lice.



zmaj od sipova parovi

Sve se, naravno, dogodilo van budnog oka kamere, ali, pošto su oboje izašli iz kabine, bilo je više nego jasno šta se tamo dogodilo. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Abela je jedina od učesnica ovog rijalitija, odabrana da spava sa Zmajem od Šipova u posebnom krevetu. Pričao je da je redovno dolazila kod njega, kad god joj je tražio.



zmaj od sipova parovi

SEKS UŽIVO: Maca i Zmaj vodili ljubav u tajnoj sobi u (18+) (VIDEO) - A kad nam je opisao njeno golo telo, koje sam više puta imala prilike da vidim dok smo boravile u istoj sobi jednog beogradskog hotela, shvatila sam da ne laže. Posebno se ističe bik Zeća, koji mu je doneo mnogo pobeda na koridama pa nije želeo da ga proda ni za 40.



zmaj od sipova parovi

On je izvadio svoj polni organ i, kako SCANDAL! Sve je počelo tako što su se ukućani gadili da uđu u bazen u kojem se kupao Zmaj od Šipova jer se od dolaska nije okupao. Onda se našli solomonsko rešenje da u bazen sipaju šampon i pod izgovorom da mu organizuju pena parti organizuju kupanje. On se svukao i prvo je hteo svoj polni organ da pokaže Jeleni Golubović, ali je ona ti izbegla. A zatim je došao i do Mace Diskrecije da je zove na bazen. Marko im je prišao i povukao je Zmajevu ruku i prislonio je na Macinu guzu. Ovaj se toliko napalio da je izvadio svoj polni organ i počeo da onaniše. Maca je počela da vrišti. Onda su otišli na bazen, gde se Zmaj opet svukao. Maci su u toku kupanja ispadale grudi. Pogledajte fotke — govore više od 1.



SVADJA ZMAJA I TIJANE AJFON - HAPPY TV PAROVI 2015
Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu. Završio je osnovnu i srednju trgovačku školu, ali život je posvetio uzgoju stoke. Imate sapun u kupatilu, okupajte se! Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Sinoć je u rijallitiju PAROVI nakon nominacije došlo i do pena žurke na kojoj su ukućani pokazali svoje pravo lice.

[Seksi chat preko web kamere|Mobilne badoo.sk|Karanje uzivo]






Oznake: seks, uživo, maca, i, Zmaj, vodili, ljubav, u, tajnoj, sobi, 18, video

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.