< svibanj, 2011 >
P U S Č P S N
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31          


Čušpajz mog života


petak, 20.05.2011.

Snik pik za Nju Grl

Peti mjesec je velesajam na televiziji. Nekima je raj jer dolaze finalne epizode sezone serije za koju znaju da će se vratiti najesen, nekima je pakao jer im je omiljena serija upravo rekla pa-pa zauvijek, ali uvijek postoji nada jer se tada predstavljaju nove serije. E pa ova nije ni krenula ali me osvojila na "Hello!".

New Girl


Ime serije je New Girl a "radnja" ide nekako ovako: Jess (koju glumi adorkable Zooey Deschanel) je neobična, šašava, pozitivna i ranjiva cura u svojim kasnim 20-ima koja vjeruje ljudima čak i kada ne bi trebala. Tako se nakon neobičnog i gadnog prekida odselila od dečka i uselila u stan - sa tri druga dečka. Kako joj bolje leže prijateljstva sa curama, druženje s dečkima joj ne ide od ruke, pogotovo doma. Od tri cimera Nick (Jake Johnson, ako ste pogledali No Strings Attached) je najprizemljeniji. Imao je velik planove za život, no negdje usput je prestao mariti i postao konobar. Najčešće najpametnija osoba u sobi koja odlično čita druge ljude. Schmidt (Max Greenfield, kojeg možda prepoznate iz Veronice Mars, Ugly Betty ili Greek) je drugi cimer koji za sebe misli da je moderni Casanova i glavni je krivac što su prihvatili Jess za cimericu. Iako dobrih namjera, često spletkari da bi došao na vrh socijalne scene. Pomalo nezreo, u novopečenoj cimerici vidi priliku da prokljuvi nedokučivi ženski um. Treći cimer Coach (Damon Wayans Jr., da, Wayans notorne lakrdijaške obitelji Wayans), je bivši školski atleta koji trenutno radi kao osobni trener te je najopušteniji u teretani. Njegov mačo eksterijer i uzmi-ili-ostavi stav prema vezama je zapravo maska kojom dobro skriva sramežljivost pred ženama. Često priča u sportskim metaforama ili nikako. Grupu zaokružuje Jessina najbolja frendica iz djetinjstva Cece (Hannah Simone, totalni anonimus), cinični model koja je procvjetala nakon što je izrasla iz svojih promiskuitetnih teen godina. Posjeduje uličnu mudrost i zapravo je yin Jessinom yangu, nadopunjuju se gdje drugoj fali, makar se razlikuju kao nebo i zemlja.

Kladim se da će ova disfunkcionalna neobična zajednica, da ne velim obitelj, iduće jeseni osvojiti mnoga srca. Mene su osvojili na hello, to jest na trailer. Nakon što ga pogledate usudite mi se reći da se niste nasmijali bar jednom. I da, podsjetit ću vas kad počne.



Pozdravno, Ribac



- 16:30 - Drekni nježno (5) - Tiskaj za WC - Zapamti to


<< Arhiva >>