Dalmacija online - Lijepe djevojke
ponedjeljak , 24.12.2018.Slobodnadalmacija.hr
Click here: Dalmacija online
There is a considerable amount of. Dalmatia under French General , military commander of Dalmatia during the French rule 1806-1813 Soon after the occupation of Dalmatia, Napoleon appointed General to the position of the of Dalmatia appointed on April 28, 1806 and General to the position of a military commander of Dalmatia appointed on June 12, 1806.
The political struggle of Dubrovnik to be united with Croatia, which was intense throughout 1848—49, did not succeed at that time. The Council was presided over by the Proveditore Generale and it discussed various subjects relevant for Dalmatia. Proveditura Generale was divided into six departments judiciary, internal affairs, finance, military affairs, teaching, accounting that were led by the department heads.
Slobodnadalmacija.hr - Doris je opet trudna pa se Hrvoju u Jutarnjem klubu pridružio Marko.
Doris je opet trudna pa se Hrvoju u Jutarnjem klubu pridružio Marko. I njegova radijska partnerica Nives iz poslijepodnevnog 385 showa također je trudna pa je Marko privremeno preselio u Jutarnji klub. I Hrvojeva supruga je rodila pa se samo nadamo da će nas rode ostaviti na miru barem neko vrijeme... Onda je Marko morao otići u Jutarnji klub jer je kolegica Doris Pinčić ostala trudna pa ju je Marko morao mijenjati. Onda je Nives ostala sama i shvatila da to nije to bez Marka pa je i ona ostala trudna. Onda je to vidio Tomislav Cvetković pa je pobjegao od kolegice Gine iz Treće smjene da bi bio sam i sad je on voditelj poslijepodnevnog 385 showa. Sad još samo da i on zatrudni... Život je najbolja sapunica. Gini se sada petkom priključi Duje i to je otprilike to. Gina sada čeka da se Tomislav vrati... I njegova radijska partnerica Nives iz poslijepodnevnog 385 showa također je trudna pa je Marko privremeno preselio u Jutarnji klub. I Hrvojeva supruga je rodila pa se samo nadamo da će nas rode ostaviti na miru barem neko vrijeme... Onda je Marko morao otići u Jutarnji klub jer je kolegica Doris Pinčić ostala trudna pa ju je Marko morao mijenjati. Onda je Nives ostala sama i shvatila da to nije to bez Marka pa je i ona ostala trudna. Onda je to vidio Tomislav Cvetković pa je pobjegao od kolegice Gine iz Treće smjene da bi bio sam i sad je on voditelj poslijepodnevnog 385 showa. Sad još samo da i on zatrudni... Život je najbolja sapunica. Gini se sada petkom priključi Duje i to je otprilike to. Gina sada čeka da se Tomislav vrati... I njegova radijska partnerica Nives iz poslijepodnevnog 385 showa također je trudna pa je Marko privremeno preselio u Jutarnji klub. I Hrvojeva supruga je rodila pa se samo nadamo da će nas rode ostaviti na miru barem neko vrijeme... Onda je Marko morao otići u Jutarnji klub jer je kolegica Doris Pinčić ostala trudna pa ju je Marko morao mijenjati. Onda je Nives ostala sama i shvatila da to nije to bez Marka pa je i ona ostala trudna. Onda je to vidio Tomislav Cvetković pa je pobjegao od kolegice Gine iz Treće smjene da bi bio sam i sad je on voditelj poslijepodnevnog 385 showa. Sad još samo da i on zatrudni... Život je najbolja sapunica. Gini se sada petkom priključi Duje i to je otprilike to. Gina sada čeka da se Tomislav vrati... I njegova radijska partnerica Nives iz poslijepodnevnog 385 showa također je trudna pa je Marko privremeno preselio u Jutarnji klub. I Hrvojeva supruga je rodila pa se samo nadamo da će nas rode ostaviti na miru barem neko vrijeme... Onda je Marko morao otići u Jutarnji klub jer je kolegica Doris Pinčić ostala trudna pa ju je Marko morao mijenjati. Onda je Nives ostala sama i shvatila da to nije to bez Marka pa je i ona ostala trudna. Onda je to vidio Tomislav Cvetković pa je pobjegao od kolegice Gine iz Treće smjene da bi bio sam i sad je on voditelj poslijepodnevnog 385 showa. Sad još samo da i on zatrudni... Život je najbolja sapunica. Gini se sada petkom priključi Duje i to je otprilike to. Gina sada čeka da se Tomislav vrati... I njegova radijska partnerica Nives iz poslijepodnevnog 385 showa također je trudna pa je Marko privremeno preselio u Jutarnji klub. I Hrvojeva supruga je rodila pa se samo nadamo da će nas rode ostaviti na miru barem neko vrijeme... Onda je Marko morao otići u Jutarnji klub jer je kolegica Doris Pinčić ostala trudna pa ju je Marko morao mijenjati. Onda je Nives ostala sama i shvatila da to nije to bez Marka pa je i ona ostala trudna. Onda je to vidio Tomislav Cvetković pa je pobjegao od kolegice Gine iz Treće smjene da bi bio sam i sad je on voditelj poslijepodnevnog 385 showa. Sad još samo da i on zatrudni... Život je najbolja sapunica. Gini se sada petkom priključi Duje i to je otprilike to. Gina sada čeka da se Tomislav vrati...
TV Dalmacija na logorovanju Livno 2009
Following the surrender of Italy in 1943, most of Italian-controlled Dalmatia was reverted to Croatian control. I Hrvojeva supruga je rodila pa se samo nadamo da će nas rode ostaviti na miru barem neko vrijeme... In addition, Russians also occupied the and sought to capture the. They were joined by the Archbishop of , and the clergy. From 1420 to 1797 the Republic of Venice controlled most of Dalmatia, calling it Esclavonia in the 15th century with the southern , the , being called. Dalmatia was a strategic region during that both Italy and Serbia intended to seize from Austria-Hungary. When Yugoslavia dissolved in 1991, those borders were retained and remain in force.
[Ženidba udaja slike|Svi portali hr|Osječki oglasnik 031]
Oznake: Slobodnadalmacija.hr
komentiraj (0) * ispiši * #
Slobodne cure iz Osijeka[1/2] - Stvarne djevojke
Ako tražite devojku pravac ovo selo. Ove žene vape za muškarcima (VIDEO)
Click here: Slobodne cure iz Osijeka[1/2]
Ja temeljito uživao je njegova Upoznavanje sa zenama tvrtka i po ovom trenutku sam bio uzimajući više od malo zaljubljen s njim, on je zaista vrlo seksi čovjek sve rekao i učinio. Osjećao sam se njegov toplo ruku na moj trbuh, a zatim rukom preselili gore i swept gore u čašu moje desne dojke....
Pop Lazar Bojić je bio sveštenik pravoslavni u Osjeku 1845—1852. Osjetio je moje uzbuđenje i preselio se s malo više hitnosti, uklanjanje rukom poništiti preostalog gumbe, a zatim povucite ga mi.
Ako tražite devojku pravac ovo selo. Ove žene vape za muškarcima (VIDEO) - Zatim, ja sam iznenađujuće, sam početi uživati u razgovoru, on je u stvari imaju prilično pjenušava pamet i doista Upoznavanje sa zenama glas mu je bio prilično zavodljiv, imao je glas poput baršuna.
Ozbiljna sam zena, svoj muzu odana, vjerna i postena, sve dok mi ne dosadi da izigravam kaludjericu, i tada se pretvaram u djavolicu. A, ta pretvorba se kod mene desava, nekoliko puta na dan, svaki dan! Volim duge predigre sa plasticnim, a moze i gumenim, i vrlo intimnim, prijateljima…. Sa mnom se nikad ne zna đe ću do kraja večeri da završim. Voljela bih da se dopisujem sa momcima do 30-35 godina iz cijele Crne Gore. Neka mi se jave dobri tipovi, gay i ostala sranja stop. Ovim putm prvo želim da pozdravim sve moje zemljake i zemljakinje iz lijepog ali previše dalekog Pariza. Ja sam Sanja, imam 31 godinu, sviježe razvedena, i stvarno nostalgična za našom lijepom Crnom Gorom. Ovdje sam se prijavila da ubijem tu nostalgiju, pa momci ne budite srca kruta već se javite jednoj Crnogorki na privremenom radu u Francusku. Željna dopisivanja, svima odmah odgovaram.
Guza u tajicama
Zatvorio sam oči i uživali osjećaj od toga. On kaže da ništa, ali gledam ga uzeti njegovu majicu, a zatim poništite njegov remen i hlače i neka ih na tlo popadati. Bio je srednje građe, s vrlo malo tipično pivo trbuh Ja uvijek očekujem da vidim na muškarce srednje dobi. Upoznavanje net Ponekad tvrtka će imati sastanak tvrtka dati ljudima priliku upoznati osoblje iz drugih ureda i sve učinjeno pod izgovorom predstavljanja tvrtki izvedbu u proteklih godinu dana, planove za narednu godinu i hendikep vanjska strana priznanja. Ja temeljito uživao je njegova Upoznavanje sa zenama tvrtka i po ovom trenutku sam bio uzimajući više od malo zaljubljen s njim, on je zaista vrlo seksi čovjek sve rekao i učinio. Ja podignite koljena prema gore i otvorite moje noge kako bi se omogućilo mu da se na mene malo lakše. O Bože, to osjećao kao ništa drugo na Zemlji. Ja sam sad gotovo gola i čim on ih je srušena do mojih bedara počne lizati i grickati na mene, on je stručnjak, ona se osjeća tako dobro, tako lijepo, tako senzualan. Srpski vojvoda Pavle Bakić piše 1534.
[Moj prvi put pitanja|U trouglu poverenja: Klijenti, agencije, mediji|Sexy Oglasi Beograd]
Oznake: upoznavanje
komentiraj (0) * ispiši * #
Ona trazi nju za vezu - Susretit će se u sredini
ona trazi nju
Click here: Ona trazi nju za vezu
Sada ima oko dve godine i bez obzira na sve nevolje koje je preturila preko glave ona i dalje voli čoveka, podmeće njušku da se mazi, trčkara na tri noge naokolo vrebajući momenat kada će da se baci na leđa i prepusti šašoljenju. Ona njemu daje sedam minuta. Ona je vesela i razigrana.
Njenu braću i sestre su pregazila kola i jedina je preživela. Ona prede kao traktorcic.
ona trazi nju - Na svako vase pitanje ili konstataciju ima odgovor.
Želeo je savršenu guvernantu — želeo je samo i jedino nju. On je pušta da mu se opire... Obećava joj raj na zemlji. Ona njemu daje sedam minuta. Ona je preslatka i prelepa devojcica. Ona je najumiljatije mace koje sam imala a bilo ih je puno Ona je prava pricalica. Na svako vase pitanje ili konstataciju ima odgovor. Za razgovor je uvek raspolozena. Ona je vesela i razigrana. Ona prede kao traktorcic. A samo da znate, predenje macke ima blagotvoran uticaj na ljudski organizam. Ona ce trljati svoju glavu o vas obraz ili bradu. Takav kontakt uzrokuje lucenje endorfina poznat kao hormon srece. Sa njom ce vam svaki dan biti zanimljiv i ispunjen smehom. Kontakt preko Kp poruke Ona je preslatka i prelepa devojcica. Ona je najumiljatije mace koje sam imala a bilo ih je puno Ona je prava pricalica. Na svako vase pitanje ili konstataciju ima odgovor. Za razgovor je uvek raspolozena. Ona je vesela i razigrana. Ona prede kao traktorcic. A samo da znate, predenje macke ima blagotvoran uticaj na ljudski organizam. Ona ce trljati svoju glavu o vas obraz ili bradu. Takav kontakt uzrokuje lucenje endorfina poznat kao hormon srece. Sa njom ce vam svaki dan biti zanimljiv i ispunjen smehom. Kontakt preko Kp poruke Ona je preslatka i prelepa devojcica. Ona je najumiljatije mace koje sam imala a bilo ih je puno Ona je prava pricalica. Na svako vase pitanje ili konstataciju ima odgovor. Za razgovor je uvek raspolozena. Ona je vesela i razigrana. Ona prede kao traktorcic. A samo da znate, predenje macke ima blagotvoran uticaj na ljudski organizam. Ona ce trljati svoju glavu o vas obraz ili bradu. Takav kontakt uzrokuje lucenje endorfina poznat kao hormon srece. Sa njom ce vam svaki dan biti zanimljiv i ispunjen smehom. Plod vocne sadnice kajsije Kajsija Nju Džersi 19 je krupan, okruglog oblika, slatko nakiselog ukusaLako se odvaja od košticeAmericka sortaSazreva krajem juna i pocetka jula mesecaStablo je srednje bujno, osetljiva jr na kasne prolecne mrazeve, kao i na apoleksijuProblem predstavlja što plodovi opadaju pred samo sazrevanje i zato bi trebala da se bere malo ranije, kada zelena boja pocne da prelazi u žutu Ona je sorta ima nedostataka, ali i pored toga je voema popularna, jer njeni plodovi dostižu visoku cenu na tržištu Za ostale informacije nazovite broj 0628316127 Nebijša Antić. Inače imamo preko 60 vrasta sadnica voća i vinove loze. Među njima imamo i stare sorte. Sadnice voća su dvogodišnje i visine su od 1,5m do 2,5 m zavisi od sorte. Prvi put kada je kao štene izbacio na ulicu i drugi put kada je kao mladu kerušu pregazio, a ona zbog težine povrede morala da ostane bez noge. Sada ima oko dve godine i bez obzira na sve nevolje koje je preturila preko glave ona i dalje voli čoveka, podmeće njušku da se mazi, trčkara na tri noge naokolo vrebajući momenat kada će da se baci na leđa i prepusti šašoljenju. Molimo sve koji imaju uslove, a to je samo parče dvorišta i puno ljubavi u srcu bez predrasuda kom neće smetati to što Tina nema jednu nogu. Javite se, ulepšajte Tini život : Vakcinisana je, sterilisana i čipovana, nalazi se u Pančevu. Kontakt telefoni: 064 5450 009, 064 0574 858, 064 8883 132 Preslatka devojcice Mila, trazi svoj dom i ljude koji ce je beskrajno voleti, pruziti puno pažnje i maženja i razumevanja za nestašluke. Nadjena je na ulici. Mila je mirna i umiljata, prava beba. Obozava da je grlite i da bude u krilu. Bice manjeg rasta, tražimo divan dom za nju, naravno mora da bude kućni ljubimac, dakle u kući ili stanu da boravi. Trenutno je u pansionu. Vakcinisana je pre par dana i ociscena od parazita. Prevoz bi bio organizovan u okolini Beograda. Ovo maleno plavoooko savršenstvo nema još ni 2 meseca. Mama maca ga je dovela i ostavila ispred vrata jedne starije žene iz Zemuna, ona je ozbiljno bolesna i ne može da brine o njemu. Hitno mu je potreban dom kod odgovornih ljudi. Udomljava se samo za život u stanu. Očišćen je od buvica i crevnih parazita, jede vlažnu i suvu hranu, zdrav, pregledan kod veta. Ona je sterilisana, ociscena od svih unutrasnjih i spoljasnjih parazita, uredno pregledana od strane veterinara i dobrog zdravljaIma kucne manire, naucna je da ide na povodac i bez njega, poslusna i druzeljubiva. Voli kuce a sa macama je posebno odusevljena : Kratka istorija o Tari: Pronasli smo je sa ranama od ujeda pasa, izgladnelu i punu krpelja. Lezala je sklupcana na travi i nije se pomerala. Nismo mogli da okrenemo glavu od toga pa smo je odveli kod veterinara, tada su joj dali antibiotik ocistili rane i primila je inekciju protiv krpelja. Nakon toga je bila kod nas u stanu dok je primila sve antibiotike a kasnije, zbog nemogucnosti da je zadrzimo odveli smo je u pansion i ona tamo vec mesec dana ceka nekoga ko ce je udomiti, i koga ce ona usreciti. Za sva pitanja i informacije posaljite poruku ili pozovite. Majda je pas spašen sa ulice. Divna je, mekana, stara izmedju 3 i 4 meseca, beba je i dalje. Ona zaslužuje najbolji mogući dom. Jednom je udomljena pa vraćena. Zato sada objašnjavam da: Štene nije saksija. Štene menja zube sa 4-5 meseci i ako nema glodalica, glodaće papuče i kablove. Spašeno štene će vam biti beskrajno zahvalno na pruženom domu i sigurnosti. Ona je na trenutak osetila šta znači imati porodicu, ali porodica je mislila da uzima igračku, a ne živo biće. Majda se udomljava kao kućni ljubimac, što znači isto ili gotovo isto kao član porodice. Člana porodice ne biste zatvorili u box, zar ne? Zato vas molim dobro razmislite pre nego me pozovete da je upoznate. Garantujem da će vam pružiti neizmernu zabavu i ljubav. Nalazimo se u Beogradu, ali smo spremne da putujemo do savršene porodice. Vakcinisana je, očišćena od parazita, obezbeđena je sterilizacija Ona je pronađena u kutiji pored kontejnera. Njenu braću i sestre su pregazila kola i jedina je preživela. Veterinar kaže da ima 2-2,5 meseca. Očišćena je od spoljnih i unutrašnjih parazita i vakcinisana. Neverovatno je mila i umiljata. Ima sve higijenske navike, od prvog dana koristi posip. U mom stanu žive još 3 odrasle mace, koje je nisu prihvatile, stoga bih želela da joj što pre pronađem stalni dom. Dva puta se čovek ogrešio o nju. Prvi put kada je kao štene izbacio na ulicu i drugi put kada je kao mladu kerušu pregazio, a ona zbog težine povrede morala da ostane bez noge. Sada ima oko dve godine i bez obzira na sve nevolje koje je preturila preko glave ona i dalje voli čoveka, podmeće njušku da se mazi, trčkara na tri noge naokolo vrebajući momenat kada će da se baci na leđa i prepusti šašoljenju. Molimo sve koji imaju uslove, a to je samo parče dvorišta i puno ljubavi u srcu bez predrasuda kom neće smetati to što Tina nema jednu nogu. Javite se, ulepšajte Tini život : Vakcinisana je, sterilisana i čipovana, nalazi se u Pančevu. Kontakt telefoni namenjen je muškarcima. Ali uskoro, Karmen bi želela da je njegova impotencija poput kijavice koja prođe sama od sebe. Pokušaji da ona izleči ovu boljku dovode do čudesnih, smešnih i veselih zapleta. Savremena, inteligentna, uspešna, smela i, zamislite, zgodna žena, pomalo umorna od svega i prilično nezadovoljna intimnim životom - ne zato što je zatajio već zato što ga ima suviše redovno - nalazi radikalno rešenje. Tako je i osvanuo oglas kojim se za suživot ne traži idealan nego impotentan.
Ona Trazi Njega
Ona prede kao traktorcic. Za razgovor je uvek raspolozena. A samo da znate, predenje macke ima blagotvoran uticaj na ljudski organizam. Ona ce trljati svoju glavu o vas obraz ili bradu. Želeo je savršenu guvernantu — želeo je samo i jedino nju.
[Ljubavni kontakti hr|Chat mobilni srbija|Poslovno dopisivanje: Hrvatsko engleski prijevod i rečenice » croDict]
komentiraj (0) * ispiši * #
Kuharica - Pronađi pratnju
Restoran & Catering kod Ivane
Click here: Kuharica
Autor: Bellamie Ledene snite su kolac, koji ce vas osvojiti posle prvog zalogaja. U tiganj dodajemo prethodno obarenu rizu, djumbir i promjesamo. Čak je i Jamie Oliver priznao da to nikada ne radi - život je prekratak i veli da ima pametnijih i zabavnijih stvari koje može raditi umjesto toga.
Prethodno skuvanoj ribi odstranimo kosti i parcice mesa dodamo u sud sa isjeckanim krompirom. Čak je i Jamie Oliver priznao da to nikada ne radi - život je prekratak i veli da ima pametnijih i zabavnijih stvari koje može raditi umjesto toga. Dodajte i sitno isjeckan crni luk i mjesajte dok se sve ne sjedini.
Restoran & Catering kod Ivane - Kako biste lakše istresli nabujak iz kalupa, pecite ga u vodenoj kupelji, odnosno kalupe stavite u prikladnu posudu u koju ste dodali malo vode.
Potrebni Sastojci: - 12 Palacinki - 500 g Piletine - 2 Glavice Luka - 2 Plava Patlidzana - 2 Paprike - 200 g Sampinjona - 500 ml Pavlake za Kuvanje - 200 g Feta Sira - 100 g Sunke - 2 Jajeta - so, biber, kari Priprema:Piletinu i luk isjeckajte na komadice, zacinite po ukusu i dinstajte na malo ulja. Sargaregu narendajte, a paprike isjeckajte na kockice i dodajte po piletini. Dolivajte pomalo vode, a u medjuvremenu patlidzan isjeckajte na kockice, posolite ga, ostavite dva, tri minuta da odstoji u vodi pa ga ocjedite. Kad meso omeksa dodajte patlidzan i sampinjone i dinstajte jos malo dok patlidzan ne bude gotov. Kad se smjesa malo ohladi dodajte pavlaku i pola feta sira. Punite palacinke i redjajte ih u pleh. Ulupajte jaja, posolite ih i dodajte im preostali sir. Ujednacite smjesu i prelijte palacinke pa pecite 20 minuta na 200 stepeni. Potrebni Sastojci: Za Tri Kore: - 15 Jaja - 15 Kasika Secera - 6 Kasika Kakaoa - 12 Kasika Brasna - 3 Kasike Griza - Kesica Praska za Pecivo Fil 1: - 5 Zumanaca - 5 Kasika Secera - 4 Stangle Cokolade Fil 2: - 4 Pudinga od Cokolade - 800 ml Mlijeka - 12 Kasika Secera - 1 Margarin Fil 3: - 1 l Slatke Pavlake Za Natapanje: - 200 ml Cokoladnog Mlijeka Priprema: Umutite 5 bjelanaca sa 5 kasika secera i postepeno dodajite po dva zumanceta, dve kasike kakaoa, trecinu preska za pecivo, cetiri kasike brasna i kasiku griza i tako napravite smjesu za sve tri kore. Svaku ispecite u podmazanom plehu. Preostala zumanca umutite sa secerom i skuvajte na pari zuti fil. Pred kraj kuvanja dodajte cokoladu i mutite dok se ona ne istopi. Skuvajte puding, umutite margarin, pa to sjedinite sa skuvanim filom. Posebno umutite slatku pavlaku. Svaku koru prelijte trecinom cokoladnog mlijeka i filujte. Najpre nanesite braon fil, te fil od slatke pavlake, pa tako nafilujte i trcu koru. Potrebni Sastojci: - 0. Mlijeko dobro zagrejte, pa umjesajte secer, smanjite temperaturu na minimum i uz povremeno mjesanje, sacekajte da se secer istopi. Zatim umjesajte buter i sacekajte da se otopi, sipajte konjak i 200 g cokolade. Mjesajte polako da se smjesa sjedini i svi sastojci otope. Sipajte u 4 solje, na vrhu dodajte slag i pospite preostalim komadicima cokolade. Potrebni Sastojci: - 1 Pile 1. Paprikama odsjecemo peteljke, ocistimo ih od sjemenki pa ih isjecemo na kockice. Sitno isjecemo crni i bjeli luk. U vrelu vodu u serpi stavimo kocku da se supa kuva. U tiganj na sporetu stavimo ulje da se zagreje. Parcad piletine posolimo, pobiberimo, uvaljamo u brasno. Na zagrejano ulje stavimo piletinu da se przi. Isprzeno meso vadimo iz tiganja i stavljamo u ciniju sa strane. U isti tiganj stavimo isjecen crni luk da se proprzi, kad luk omeksa dodajemo isjecenu papriku i isjecen bjeli luk. U tiganj zatim dodajemo tabasko sos, zuti secer i soja sos. Promjesamo i u tiganj vratimo isprzenu piletinu a zatim kutlacom naspemo supu koju smo prethodno skuvali. Poklopimo tiganj i ostavimo da se kuva 30-ak minuta. Na sporet stavimo novi tiganj i u njega ulje da se zagreje. U tiganj dodajemo prethodno obarenu rizu, djumbir i promjesamo. Ciniju za sreviranje ukrasimo listovima zelene salate, na ciniju sipamo rizupa na rizu redjamo komade piletine koju prelivamo sosom u kome se spremala. Potrebni Sastojci: - 700 g Graska - 2 Jaja - 250 g Kisele Pavkale - 2 Cesnja Bjelog Luka - Ulje - So i Mljeveni Biber Priprema: Prokljucalu vodu posolimo i dodamo grasak da se obari. Kad se obari procjedimo grasak i ostavimo da se malo ohladi. U tiganj sipamo ulje, ostavimo da se zagreje pa stavimo sitno isjeckan bjeli luk, potom dodamo ocjedjen grasak i po potrebi dodamo jos malo ulja. Dinstamo 5-7 minuta i sklonimo tiganj sa vatre. Jaja polupamo u dublji sud, dodamo kiselo mljeko, so i biber po ukusu i sve dobro promjesamo. Sjedinimo grasak sa smjesom od jaja i kiselog mljeka, stavimo u vatrostalnu posudu i pecemo u rerni 20 minuta na temperaturi od 200 stepeni. Potrebni Sastojci: - 1 komad Piletine - Grasak - Mrkva - Tjestenina za supu - Persun - Griz - Zacini Priprema: Bilo koji komad piletine skuhati u 1 litru vode. Izvaditi skuhanu piletinu i ocistiti je od kostiju. U vodu u kojoj se kuhala staviti grasak i isjeckanu mrkvu i vretiti pilece meso a zatim dodati tjesteninu, presun i zacine po zelji. Nakon 10-ak minuta kuhanja dodati jednu veliku kasiku griza i dobro promjesati kako bih se supa zgusnula. Potrebni Sastojci: - 700 g Lignji - 4 kuvana Krompira - 3 kasike Prezle - Persun - 4 cesnja sjelog Luka - ulje - so i biber Priprema: Prethodno skuvani krompir oljustimo i isjecemo na krugove i poredamo u nauljenu vatrostalnu posudu. Na krompir poredamo prethodno ociscene lignje. U vecoj kolicini ulja isprzimo 3 kasike prezli pa stavimo na lignje. Posolimo, pobiberimo i pospemo sitno sjeckanim persunom i lukom. Ponovo redjamo red krompira i ponovimo postupak. Pecemo 40 minuta na temperaturi od 200 stepeni. Krajeve posude ukrasimo listovima zalene salate, serviramo musaku i dekorisemo parcicima paradajza. Potrebni Sastojci: - 300 g Juneceg mljevenog mesa - 500 g Pasulja - 100 g dimljene Slanine - 1 Praziluk - 1 glavica Luka - 1 mala kasika crvene Paprike - 1 kasika ljute mljevene Paprike - Ulje - So, Biber Priprema: U tiganju sa zagrejanim uljem przimo sitno isjeckani luk i praziluk. Dodamo slaninu isjecenu na kockice, mljeveno meso, posolimo i pobiberimo. Prethodno skuhan i procjedjen pasulj posolimo, pobiberimo, dodamo kasiku mljevene ljute paprike i kasiku crvene paprike. Gnjecimo pasulj sa zacinima, dodamo ulje i promjesamo. Pecemo 15 minuta na temperaturi od 220 stepeni. Izvadimo musaku iz rerne i prelijemo izmucenim jajima pa zatim vratimo u rernu i pecemo jos 15 minuta. Posudu za serviranje ukrasimo listovima zelene salate i serviramo parcad musake. Potrebni Sastojci: - 4 Snicle - 250 g Sira - 250 ml Pavlake - mladi Luk - pola glavice crnog Luka - 250 mljeka - ulje - so i biber Priprema: Posolimo snicle sa obe strane i przimo u tiganju sa zagrejanim uljem. Sir isjecemo na parcad i stavimo u drugi tiganj. Dodajemo mljeko a kad se sir rastopi u tiganj dodajemo i pavlaku. Isprzene snicle redamo u vatrostalnu posudu i dodamo masnucu u kojoj su se przile. Prelijemo sosom i pecemo 40 minuta na temperaturi od 220 stepeni. Pola glavice luka isjeckamo i przimo u tiganju sa zagrejanim uljem. Dodamo parcad prethodno skuhanog krompira i mladi luk isjeckan na parcad. Serviramo snicle, ukrasimo povrcem iz tiganja i sitno sjeckanim persunom. Potrebni Sastojci: - 2 konzerve Tunjevine - 2 Solje Rize - 2 Jajeta - glavica crnog Luka - so, biber - kasicica soka od limuna - Prezle Priprema: Tunjevinu ocjediti i pomjesati sa kuvanom rizom i jajima. Smjesu posoliti i pobiberiti i i dodati malo soka od limuna. Dodajte i sitno isjeckan crni luk i mjesajte dok se sve ne sjedini. Rukom vadite krokete i oblikujte kao loptice te svaku umjesajte u prezle i przite na zagrejanom ulju. Potrebni Sastojci: - Pilece Grudi - 2 Kriske Bjelog Hljeba - 2 kasike Kisele Pavlake - 80 g Putera - 2 Jaja - malo Mljeka - 2 kasike Griza - So, Biber - Ulje Priprema: Piletinu skuvajte kao za supu, pa izvadite meso, ostavite da se ohladi pa ga sameljite u blenderu.. Hljeb natopite u mljeku, dobro ga ocjedite i dodajte samljevenom mesu. Od smjese formirajte manju pljeskavicu, svaku uvaljajte u mjesavinu brasna i mjesavine zacina pa u jaja pa ponovi u brasno i pecite na zagrejanom ulju. Potrebni Sastojci: - 1 kg Paprika - 1 kg Krompira - 1 Mrkva - 2 glavice Crvenog Luka - 1 kasika isjeckanog lista Persuna - so, biber, mjesavina zacina Priprema: Ocistiti povrce, zatim isjeckati luk a krompir i mrkvu izrendati. Izdinstati luk i mrkvu, pa potom dodati i izrendani krompir. Sve dobro izmjesati, staviti zacine po ukusu i dodati i presun. Paprike oprati, izdubiti i ocistiti od sjemenki pa puniti ohladjenom smjesom. Po zelji servirati sa kajmakom ili pavlakom. Zagrijati ulje u serpi te dodati luk i sampinjone i dinstati 10-ak minuta. Po potrebi dodavati malo vode. Zatim dodati mljevenu papriku, paradajz sos, biber, lovorov list i zacine po zelji. Kuhati 10-ak minuta uz povremeno mjesanje. Po zelji mozete skuhati i krompir nasjeckan na kockice i umjesati ga ugulas. Povrce zatim procjediti, dodati zacine i malo markarina i mljeka pa izmiksati. U medjuvremenu izdinstati piletinu na sitno isjecenom crvenom luku. Dodati zacine i pavlaku i ostaviti da krcka na umjerenoj temperaturi. Potrebni Sastojci: Za Biskvit: - 3 Jajeta - 2 kasike secera - kasika brasna - 2 kasike kakoa - kesica praska za pecivo - 2 kasike ruma Za Fil: - 200 g tamne cokolade - 200 g mljecne cokolade - 200 g bjele cokolade - 750 ml slatke pavlake Priprema: Za biskvit, umutite bjelanca sa secerom u cvrst snjeg, pa u njega ubacujte jedno po jedni zumanjce. Dodajte zatim brasno, prasak za pecivo i kakao pa lagano izmjesajte. Kalup precnika 20 cm podmazite margarinom i pospita kakaom ili brasnom pa ralijte smjesu za biskvit. Pecite u rerni oko 15 minuta na temperaturi od 170 steoeni. Fil, na pari rastopite cokolade u po 20 ml slatke pavlake i ostavite da se hladi. Ohladjene cokoladne smjesepojedinacno mutite mikserom dok ne postanu pjenaste. Ispeceni biskvit natopite rumom razblazenim u vodi, pa ga premazite filovima pocev od crnog ka bjelom. Od preostale slatke pavlake umutite slag i njime ukrasite tortu. Potrebni Sastojci: - 1 l mljeka - 350 g slag krema - 15 kasika secera - 1 limuntos - kesica kapucina ili nes kafe 3 u 1 Priprema: U serpu nalijte 1 l mljeka i dodajte 15 kasika secera. Kad mljeko prokuva sklonite ga sa vatre i ostavite da se malo ohladi a potom ga ostavite u zamrzivac, da se dobro ohladi mora ostati u tecnom stanju. Kad se mljeko ohladilo, u 200 ml umutite slag kremu postepeno dodajuci i ostalo mljeko, kad dodate sve mutite dok smjesa ne postane dovoljno cvrsta. Pred kraj dodajte limuntos, pa raspodjelite sladoled u dve posude. Potrebni Sastojci: - 500 g Makarona - 1 l Mljeka - 2 dcl Jogurta - 4 Jajeta - so Priprema:Prokuvati tjesteninu tek toliko da omeksa, zatim u posudi izmjesati jaja, jogurt, so i mlijeko. Procjedjenu tjesteninu izmjesati sa smjesom od jaja, mljeka i jogurta i izrucuti je u nauljenu varostalnu posudu. Peci 40 minuta na temperaturi od 220 stepeni. Sacekati da se ohladi, isjeci na kocke i servirati. Potrebni Sastojci: - 1 glavica Karfiola srednje velicine - 300 g Praske Sunke - 5 Jaja - 3 kisela Krastavca - 200 g Majoneza - 4 dl Pavlake - so, biber Priprema: Karfiol ocistiti i obariti u slanoj vodi a zatim ga sitno isjeckati. Prasku sunku i kisele krastavce isjeci na kockice. Jaja obariti i izrendati na krupno rende. U vecoj posudi sjediniti karfiol, prasku sunku, kisele krastavce i jaja. Dodati mjesavinu pavlake i majoneza, zaciniti po ukusu i polako promjesati. Potrebni Sastojci: - 8 Tortilja - 400 g Pileceg bjelog mesa - 1 glavica crnog Luka - 2 cena bjelog Luka - 1 Paprika babura - 350 g pelata Paradajza - 200 g Kackavalja - 1 ljuta Papricica - 200 g Kecapa - 4 kasike Ulja - Origano, Biber, Mjesavina zacina Priprema: Pilece bjelo meso isjeci na stapice, crni luk, papriku i pelat paradajza na kockice, a bjeli luk isjeckati sto sitnije. Kackavalj izrendati na krupno rende, ljutu papricicu isjeci na kolutove. Na malo ulja proprziti crni i bjeli luk, a zatim dodati ljutu i slatku papriku, pelat paradajza, origano, i zacine po ukusu. Dinstati na umjerenoj temperaturi dok povrce ne omeksa a zatim ga izmiksati. Posebno na malo ulja proprziti piletinu da porumeni, pa je sjediniti sa izmiksanim povrcem i promjesati. Tortilje nakratko sa obe strane ispeci u teflonskoj tavi kako bih porumenile. Napuniti ih pripremljenim filom i preklopiti napola. Vatrostalnu posudu nauljiti, poslagati tortilje u nju tako da se na krajevima preklapaju. Preliti ih kecapom i posuti rendanim kackavaljom. Prekriti folijom i peci u zagrejanoj rerni na 200 stepeni 15 minuta. Potrebni Sastojci: - 4 Tikvice - 200 g Kackavalja - 1 kasika Putera - 1 manja glavica crnog Luka - 300 g pelata Paradajza - 50 g zelenih Maslina - 3 kasike Ulja - Bosiljak - Origano - Mjesavina Zacina Priprema: tikvicama odsjeci drske a zatim ih uzduzno presjeci na pola. Kascicom izdubiti sredinu i sito je isjeckati. Poslije toga, pelat od paradajza isjeckati na kocke, a crni luk i masline isjeckati sto sitnije. Na otopljenom puteru proprziti crni luk kako bih omeksao, pa dodati meso tikvica, pelat paradajza, masline, bosiljak, origano i zacine po ukusu. Dinstati na umjerenoj vatri dok sastojci ne omeksaju a suvisna tecnost ne uvri. Izdubljene tikvice premazati uljem i poslagati na nauljenu vatrostalnu ciniju. Peci 15 minuta na temperaturi od 200 stepeni, zatim ih izvaditi iz rerne i u njih rasporediti polovinu pripremljene smjese od povrca. Prekriti listovima kackavalja pa zatim nanjeti ostatak smjese. Ovako pripremljene tikvice vratiti u rernu i peci dok ne porumene. Kad prokljuca, dodati i ostale sastojke i kuvati na tihoj vatri jos 15 minuta ili dok se tjestenina ne skuva. Ukoliko postite na vodi, jednostavno izostavite ulje. Potrebni Sastojci: - 400 g bjele ribe - limun - 100 g Rotkvica - 500 g kuvanih Krompira - Pola Krastavca - Mladi Luk - 3 Kafene kasike Senfa - Maslinovo Ulje - So i Biber Priprema: Skuvane i oguljene krompire seckamo na kockice. Prethodno skuvanoj ribi odstranimo kosti i parcice mesa dodamo u sud sa isjeckanim krompirom. Dodamo i tanke krogove rotkvice, sitno sjeckani mladi luk, zelenu salatu, sok od pola limuna, maslinovo ulje i senf. Serviramo salatu u obliku kupe i ukrasimo senfom. Dekoraciju dopunimo duguljasto isjecenim parcicima krastavaca. Potrebni Sastojci: - 1 dl Slatke Pavlake - 200 g Cokolade - 4 kasike Ruma - 50 g Mljevenih Badema - 200 g Cokolade za glazuru - 100 g Cokoladnih mrvica Priprema:Slatku pavlaku sipati u serpu, staviti na vatru da prokljuca i skloniti. Dodati isjeckanu cokoladu i mjesati dok se ne rastopi. Umjesati rum i bademe i ostaviti da se masa ohladi u frizideru. Odvajati kasikom masu velicine tresnje. Vlaznim rukama oblikovati kuglice i ostaviti ih u frizideru da se stegnu. Cokoladu otopiti na pari. Pomocu viljuske umakati kuglice u cokoladu. Ostaviti ih da se prosuse pa ih uvaljati u cokoladne mrvice. Smjesu sipati u pleh oblozen papirom za pecenje i peci sat vremena na temperaturi od 100 stepeni. Fil 1: U odgovarajucu posudu staviti jagode i 300 g secerapa kuvati dok jagode ne omeksaju, zatim dodati razmucen puding od jagode i prokuvati fil i ostaviti ga da se ohladi. Fil 2:Umutiti zumanca sa 6 kasika secera, skuvati na pari i ostaviti da se ohladi. Posebno umutiti margarin, a zati ga sjediniti sa ohladjenim filom. Mutiti mikserom dok ne dobijete kompaktnu smjesu. Cokoladu istopiti, a slag umutiti. Tortu filujemo sledecim redosljedom, kora, fil 1, fil 2, cokolada, slag. Potrebne Namirnice: -500 gr Sampinjona -150 gr Oraha -20-ak listova kiselog Kupusa -1 crni Luk -1 Mrkva -Vegeta, so, -Aleva Paprika Priprema:Luk sitno isjeckati i proprziti na maslinovom ulju. Dodati rendanu mrkvu i kada se izdinsta dodati sjeckane sampinjone. Prodinstati jos par minuta, zaciniti, dodati orahe i skloniti sa vatre. Ohladjenom masom puniti listove kupusa i redjati u lonac, naliti vodom i kuvati na laganoj vatri nekih sat i po vremena. U fil se po zelji moze dodati soja ili riza. Potrebne Namirnice: -500 gr spageta bez jaja -konzerva tune -2 cesnja bjelog luka -ulje -margarin -so -biber -persun Priprema: Grasak kratko dinstati sa solju, biberom i malo vode. Posebno prziti sitno sjeckan bjeli luk, pa dodati tunu, grasak i persun. Naliti soljom mlake vode i pustiti da krcka. Spagete obariti u slanoj i kljucaloj vodi sa dve kasike ulja, ocediti, isprati hladnom vodom, vratiti u zdjelu za posluzivanje i preliti sosom od tune i graska. U drugu posudu posebno umutiti belanca pa dodati u smesu sa zumancima, promesati pa sipati u tepsiju oblozenu papirom i peci u zagrejanoj rerni na 200 stepeni. Fil:U mlijeku skuvati 4 kasike brasna, 125 g secera i 2 vanilin secera a zatim ostaviti da se dobro ohladi. Posebno umutiti margarin sa 125 g secera u prahu pa sjediniti sa prethodnom smjesom. Okruglom moldom vaditi krugove od kore, a zatim svaki premazati debljim slojem fila i odozgo staviti jafa keks. Kolac okolo premazati filom pa uvaljati u kokos. Potrebne Namirnice - Glavica Karfiola - Kasicica Brasna - So, Bijeli Bober - 2 dl Kisele Pavlake - Krutoni Priprema: Karfiol ocistite od listova, operite i razdvojite na manje cvetove pa stavite u vrucu posoljenu vodu. Kad karfiol omeksa, dodajte brasno prethodno proprzeno na malo ulja. Promjesajte, posolite i pobiberite. Sklonite sa vatre i sve vreme mjesajuci dodajte pavlaku. Posluzite vruce uz preprzene kockice hljeb krutone. Potrebni Sastojci: -500 gr Pilecih Prsa -100 gr Mesnate Slanine -250 ml Majoneza -Malo Bibera -Zelena Salata -Malo Mirodjije Priprema:Posolite meso i isjecite ga na kockice, pa potom svaku kockicu uvijete u komad tanko sjecene slanine. Pricvrstite cackalicom i redjejte rolnice u pleh. Pecite na temperaturi od 180 stepeni uz povremeno okretanje mesa. Rolnice su gotove kad se slanina istopi i postane hrskava. Majozez pomjesajte sa malo bibera i mirodjijom i posluzite kao sos na listu zelene salate. Potrebni Sastojci: -600 gr Pilecih Prsa -200 ml Majoneza -Sok od Pola Limuna -100 ml Kisele Pavlake -Brasno -So -Biber -Ulje Priprema:Meso isjecite na snicle, pa ih posolite, pobiberite i uvaljajte u brasno. Sa obe strane kratko preprzite snicle. Dodajte im sok od pola limuna i malo vode. Krckajte oko pet minuta, pa meso izvadite i stavite na toplo, a u sos od przenja umjesajte kiselu pavlaku. Kuvajte na tihoj vatri dok se sos ne zgusne. Skinite sa vatre, pa dodajte majonez i sve dobro sjedinite. Po zelji u sos mozete dodati malo marinirani pecuraka. Potrebe Namirnice - 1 kg Pileceg Mesa - Glavica Luka - 3 Sargarepe - 3 Korena Persuna - Manji Koren Celera - Kasika Soli - Kascica Bibera - 3 l Vode - Knedlice Od Pilece Dzigerice Priprema Knedlica Ssatojci:250 g pilece dzigerice odlezale u mlijeku , sredina od belog hleba, dva cena bijelog luka, pola veze persuna, jaje, kasika prezli, 10 kasika brasna, so, biber, malo masti. Dzigericu sameljite ili istruzite nozem na dasci. Crni i bijeli luk isjeckajte najsitnije i proprzite na masti. Sredinu hleba natopite u malo mlijeka, lagano umjesajte dzigericu, oba luka, naseckan persun, prezle, so, biber. Dodajte toliko brasna da dobijete zitku smesu. Neka odstoji 15-ak minuta a zatim kasikom vadite knedle i ukuvavate ih u supu. Priprema: Zagrejte vodu, kad prokljuca posolite i stavite meso. Posto provri i zapeni, skinite penu. Kuvajte jedan sat na tihoj vatri, dodajte prepecen luk, sargarepu, persun i celer. Kuvajte jos 15 minuta. Kad ponovo provri, ukuvajte knedlice, pustite da vri 15 minuta, iskljucite ringlu, ubacite persun, poklopite i ostavite ne ringli jos 10 minuta. Potrebne Namirnice: -500 g kora za lazanje -150 g Praske Sunke -150 g Suvog Vrata -250 g Gaude -2 Jajeta -200 ml Kisele Pavlake -100 g Kecapa -2 kasike Rendanog Parmezana -So -Origano Priprema:Skuvajte kore za lazanje u dista vode vodeci racuna o tom da ih ne prekuvate. Nakratko ih potopite u hladnu vodu, pa ocedite i dobro prosusite. Prosusenu koru premazite prelivom od jaja i pavlake, preko toga stavite prasku sunku, suvi vrat i list gaude, pa savijte u rolnicu i slazitw u vatrostalnu posudu. Tako uradite sa svim korama. Slozene rolnice prelijte preostalim filom od jaja, zatim kecapom i narendanom gaudom. Na kraju pospite origanom i pecite oko pola sata na 180 stepeni.
Zapečeni štrukli - Sašina kuhinja
Subotom volim raditi jela s tjesteninom. U prvom dijelu ove kuharice objašnjavam osnovne načine fermentiranja povrća, mlijeka, kiselog kruha, napitaka sa raznim starterima, itd, a zatim slijede recepti od doručka do deserta : od slasnih muffina s kozjim kefirom, zdravog Čokolina, fermentiranih slanih palačinki, focaccie, raznovrsnih glavnih jela i deserata, pa sve do domaće pripremljenih zdravih gaziranih sokova koje će najmlađi obožavati! Dinstati na umjerenoj vatri dok sastojci ne omeksaju a suvisna tecnost ne uvri. Valjda mi je suđeno. U drugu polovinu testa dodati kakao i višnje bez koštica pa preliti preko prve smese. Brojne tradicionalne i internacionalne delicije svakodnevno se nalaze u našoj ponudi po vrlo pristupačnim cijenama.
[Http upoznavanje net|Zmaj od sipova parovi|Kako hakovati profil na viberu]
komentiraj (0) * ispiši * #
Plaši te upoznavanje s njegovim roditeljima? 6 tema koje moraš da izbegavaš! (FOTO) (GIF) - Brzog datiranja
Click here: Plaši te upoznavanje s njegovim roditeljima? 6 tema koje moraš da izbegavaš! (FOTO) (GIF)
Kad dođe vreme za veliki Dan, izbegavajte razgovore o sledećim temama da bi se smanjile šanse za ostavljanjem lošeg utiska: foto: giphy 1. Ako vas pitaju koju hranu vi volite, recite im - neki strani recept. Međutim, preduboko ronjenje u takve složene predmete tokom prvog susreta, ne samo da će možda zbuniti porodicu, nego ćete verovatno izgledati arogantno.
Nemojte pridavati veliku pažnju ako se vaša religija razlikuje od religije njegovih roditelja. Ako je moguće izbegavajte ovu temu na prvom upoznavanju. Ostaviti dobar utisak i sagraditi temelje za vaš odnos nije uvek tako lako.
- Ostavićete utisak da vas zanimaju tuđi životi i da nemate pametnijeg posla nego da zavirujete u tuđe živote. Kad dođe vreme za veliki Dan, izbegavajte razgovore o sledećim temama da bi se smanjile šanse za ostavljanjem lošeg utiska: foto: giphy 1.
U ranoj fazi romantične veze, upoznavanje partnerovih roditelja bi moglo da poljulja vašu i odnos. Ostaviti dobar utisak i sagraditi temelje za vaš odnos nije uvek tako lako. Kad dođe vreme za veliki Dan, izbegavajte razgovore o sledećim temama da bi se smanjile šanse za ostavljanjem lošeg utiska: foto: giphy 1. Bivše veze Spominjanje bivših partnera, novom je opasno, posebno kada je to u razgovoru s njegovim ili njenom porodicom, to može dovesti do otvorenog samoubistva veze. Većina roditelja želi da razmišlja o svom sinu ili kćeri kao jedinstvenom blagu, spremni su da zavole samo njihovog pouzdanog životnog partnera. Ako vas njegovi roditelji pitaju o prošlim vezama, budite iskreni, ali zadržite za sebe većinu detalja. Politici Neslaganje s roditeljima vašeg partnera čak i oko manjeg političkog pitanja može se da se razvije u veći argument, a može i na kraju dovesti u pitanje vaše vrednosti i karakter. Ako se počne raspravljati o bilo kakvom političkom pitanju koje ima potencijal da izazove trenje, odgovorite nejasno i pokušajte da preusmerite razgovor na temu za koju ste sigurniji da ćete naći zajednički jezik. Duboke akademski teme Ako imate strast prema fizici, istoriji, umetnosti, ili nekoj drugoj akademskoj temi i u tom trenutku smatrate da je to dobra tema za razgovor, podstaknite je slobodno. Međutim, preduboko ronjenje u takve složene predmete tokom prvog susreta, ne samo da će možda zbuniti porodicu, nego ćete verovatno izgledati arogantno. Ako vas pitaju konkretna pitanja, ograničite objašnjenja s jednostavnim odgovorima, da ako i nisu stručnjaci ipak mogu razumeti, uživati i analizirati. Ako su vas ti ljudi pozvali kod sebe na večeru ili su odabrali restoran u kom ćete se prvi put sresti, ne kritikujte hranu u bilo kom obliku, jer može biti uvredljivo za roditelje. Pričajte lepo o serviranoj hrani. Ako vas pitaju koju hranu vi volite, recite im - neki strani recept. Poznati i njihovi životi Moderno doba je donelo pristupa životu svake poznate osobe. Od glumaca, sportista, političara, voditelja i njihovih skandala. Ova tema je za pričanje s društvom, nikako s roditeljima svog partnera. Ostavićete utisak da vas zanimaju tuđi životi i da nemate pametnijeg posla nego da zavirujete u tuđe živote. Religija Nema razloga da skrivate svoju versku pripadnost, ali rasprave oko verskih razlika, često mogu biti pogrešna tema. Nemojte pridavati veliku pažnju ako se vaša religija razlikuje od religije njegovih roditelja. Ako se kod njih za vreme obreda moli, poštujte to. Bilo bi dobro indirektno pitati partnera o religijii pre prvog upoznavanja s roditeljima. Ako se razlikuje od tvoje, bilo bi dobro da se informišete i naučite ponešto o njihovoj religiji i običajima. Sva svetla će biti uperena na vas, a roditelji će vas ceniti. Ako je moguće izbegavajte ovu temu na prvom upoznavanju.
Bilo bi dobro indirektno pitati partnera o religijii pre prvog upoznavanja s roditeljima. Kad dođe vreme za veliki Dan, izbegavajte razgovore o sledećim temama da bi se smanjile šanse za ostavljanjem lošeg utiska: foto: giphy 1. Nemojte pridavati veliku pažnju ako se vaša religija razlikuje od religije njegovih roditelja. Religija Nema razloga da skrivate svoju versku pripadnost, ali rasprave oko verskih razlika, često mogu biti pogrešna tema. Ako se razlikuje od tvoje, bilo bi dobro da se informišete i naučite ponešto o njihovoj religiji i običajima. Pričajte lepo o serviranoj hrani.
[Cmok net login|Posao > Ponuda > Posao u inozemstvu|Pink radio oglasi austrija]
komentiraj (0) * ispiši * #