Return of ALTEREGO

srijeda, 28.11.2012.

I Slash nam dolazi (ali u susjedstvo)...


SLASH FEATURING MYLES KENNEDY AND THE CONSPIRATORS - HALA TIVOLI, LJUBLJANA - 8.2.2013
U petak, 08. veljače 2013. slaviti ćemo još jedan praznik kulture rocka! U ljubljansku Halu Tivoli stiže SLASH, velikan svjetske glazbene scene i prava rock ikona. U okviru velike svjetske turneje povodom drugog samostalnog albuma „Apocalyptic Love“ legendarni gitarist nastupiti će u Sloveniji sa Mylesom Kennedyjem (Alter Bridge) and The Conspirators. Sa dvoipolsatnim nastupom, nabitim rockerskom energijom, karizmom i glazbenom virtuoznošću te rockerskim klasicima iz svog bogatog repertuara, uključivši i najveće Guns N’ Roses hitove, Slash je jedna od najvećih rock koncertnih atrakcija sljedeće godine!
Ulaznice za ovaj vrhunski rock koncertni događaj, pravi praznik rock kulture, u prodaji su od danas, srijede 28.11.2012. na svim prodajnim mjestima Eventima te na www.slashonline.com!



GORAN BARE I MAJKE + SANE + ŽANAMARI & J'ANIMALS - Boćarski dom, Zagreb, 7.12.
U petak, 7. prosinca, Goran Bare i Majke nastupit će u Boćarskom domu u Zagrebu. Time završava turneja kojom promoviraju aktualni album "Teške boje", a kao predgrupa zasvirat će Žanamari & J'Animals i zagrebačka grupa Sane.Ulaznice za koncert potražite od 15. studenog u sustavu Eventima (u Zagrebu knjižara Rockmark u Berislavićevoj 13 te na Muzika.hr - kupovina ulaznica) po cijeni od 90 kuna do 30. studenog; nakon toga cijena će im biti 120 kuna.
Članovi Fan cluba Muzika.hr ulaznice za koncert mogu nabaviti po cijeni od 100 kuna.



JESSIE WARE - Tvornica kulture, Zagreb - 20.3.02012
Britanska pjevačica Jessie Ware, koju mnogi uspoređuju s Annie Lennox ili Sade Adu, nastupit će 20. ožujka iduće godine u Tvornici kulture. Bit će joj to prvi i jedini koncert u regiji na kojem će izvesti album "Devotion" s kojeg su najupečatljiviji singlovi "Running", "Wildest Moments" i "Night Light".
Jessie Ware odrasla je u južnom Londonu. Oduvijek je voljela pjevati, a velika prekretnica dogodila se kad ju je nazvao dugogodišnji prijatelj Jack Penate te je zamolio da mu bude prateći vokal u emisiji Zanea Lowea na popularnom BBC 1. Uskoro je uslijedila turneja po Europi i Americi, te na preporuku odlazi do britanskog underground producenta, SBTRKT-a s kojim pravi par singlova. Privukla je pažnju izdavačke kuće PMR records s kojom je ubrzo potpisala i ugovor.
Ulaznice za zagrebački koncert možete kupiti od 7. studenog putem web stranice Jessieware.com po cijeni od 110 kuna ali u prodaji će biti samo 110 takvih ulaznica. Standardna prodaja kreće 9. studenog u glazbenoj knjižari Rockmark, Tvornici kulture i Tisak media centrima te na svim ostalim prodajnim mjestima u sustavu Eventima (na Muzika.hr - kupovina ulaznica) po cijeni od 160 kuna.



JOE SATRIANI - Tvornica kulture, Zagreb- 22.5.2012.
Gitarist Joe Satriani nastupit će 22. svibnja iduće godine u Tvornici kulture u Zagrebu. Nakon gotovo sedam godina, Satriani se vraća u Hrvatsku i to u sklopu europsje turneje na kojoj predstavlja svoju retrospektivu, te četrnaesti studijski album koji će biti objavljen na proljeće. Joe Satriani godinama je jedan od najutjecajnijih rock gitarista, jednako cijenjen među publikom, medijima, kritikom, a posebno u krugu kolega, od kojih neki, poput Stevea Vaia, Kirka Hammeta (Metallica) ili Alexa Skolnicka (Testament), upravo njemu dobrim dijelom mogu zahvaliti na svojim gitarističkim vještinama. Uz studijske albume, svirao je s mnogim glazbenicima (Mick Jagger, Alice Cooper...), nastupao s Deep Purpleom na japanskoj i europskoj turneji 1993., jedan je od osnivača 'all-star' benda gitarista G3 i supergrupe Chickenfoot. U svojoj je karijeri osvojio veliki broj nagrada, petnaest je puta nominiran za nagradu Grammy, a prodao je više od 10 milijuna nosača zvuka.
Pretprodaja ulaznica počet će 15. studenog preko sustava Eventim (u Zagrebu knjižara Rockmark u Berislavićevoj 13 te na Muzika.hr - kupovina ulaznica), a njihova cijena je 170 kuna do 1. siječnja ili do rasprodaje limitirane serije od 300 komada. Cijena ulaznice od 1. siječnja bit će 200 kuna, a na dan koncerta, na blagajni dvorane, 220 kuna.



ROGER WATERS, THE WALL SPLIT, STADION POLJUD 23.07.2013.
Uzevši u obzir da do koncerta na splitskom Poljudu ima više od pola godine, prodaja ulaznica za spektakularni The Wall Rogera Watersa je izvrsna. U prvih tjedan dana prodaje prodano je oko 4 000 ulaznica. Ljubitelji Pink Floyda i The Wall-a nisu samo fanovi već istinski štovatelji lika i dijela Rogera Watersa. Sudeći prema dosadašnjim uspjesima tokom prošle turneje, ali i prema rasprodanom koncertu koji se održao u Areni Zagreb, 2011. godine, za očekivati je da će i ovaj koncert oduševiti sve prisutne koji na vrijeme nabave svoje ulaznice.Hrvatska ima veliku čast i priliku za vidjeti ovakav spektakl po drugi puta – 23.7.2013. na Poljudu u Splitu! Ukoliko netko nije uspio vidjeti remek djelo Rogera Watersa – ovo je prilika koja se ne propušta. Oni koju su vidjeli – znaju da će doći po još.
Ulaznice su u prodaji na svim Eventimovim prodajnim mjestima, te online na www.eventim.hr (na navedenoj web adresi moguće je naći i popis svih prodajnih mjesta). Podijeljene su u nekoliko kategorija:
VIP LOŽE – 600 kuna
SJEDENJE 1 – sektori D, E, P, R – 400 kuna, FAN PIT– 380 kuna, SJEDENJE 2 – sektori F, G, N, O – 330 kuna, TRAVNJAK– 280 kuna
SJEDENJE 3 – sektori H, I J, K, L, M – 230 kuna
Od 16.11. do 31.12.2012. vrijedi poseban popust od 10% za kupnju ulaznica u uredu Adria Zabave (Lanište 30, Arena dvorana-jug, Zagreb), u specijaliziranim Eventimovim prodavaonicama (Ticket shop 1:Jurišićeva 2a, Zagreb; Ticket shop 2: Arena Centar, 2.kat, Lanište 32, Zagreb) te za kupnju putem info@adriaentertainment.hr. Članovi fan kluba ADRIA ENTERTAINMENT uz navedenih 10% popusta na ulaznice kupljene u uredu Adrie Zabave do 31. prosinca, ostvaruju dodatnih 10%. Budi i ti član fan klupa Adria Entertainment i ostvari popust na ulaznice za koncerte! Također, u uredu Adria Zabave, ulaznice se mogu kupiti na kartice i na rate! Popust od 10% do 31.prosinca vrijedi i za ulaznice kupljene na rate.

POZITIVAN KONCERT 2012. - HLADNO PIVO, LET3, BRKOVI, ONE PIECE PUZZLE, 1.12. DOM SPORTOVA – ZAGREB
Ostala su još samo tri dana do najvećeg domaćeg rock koncerta godine, osmog po redu Pozitivnog koncerta koji će se održati u subotu, 1. prosinca u Velikoj dvorani zagrebačkog Doma Sportova. Sudeći prema dosad najvećem interesu za očekivati je da će Pozitivac biti rasprodan do subote, Svjetskog dana AIDS-a, što znači da će Hladno pivo, Let3, Brkove i One Piece Puzzle dočekati devet tisuća fanova.
Prema satnici vrata Velike dvorane otvorit će se u 19 sati. Nastupi izvođača planirani su prema sljedećim vremenima: 19:50 One Piece Puzzle 20:40 Brkovi 22:00 Let3 23:30 Hladno pivo
U predvorju Doma sportova organizator koncerta, Udruga HUHIV, imat će postavljene štandove te djeliti promo materijal. Bit će to završetak tjednih aktivnosti koje su započele u ponedjeljak 26. studenog postavljanjem info šatora na Cvjetnom trgu. Program u šatoru trajat će sve do subote. Osim HUHIV-a u predvorju će svoj rad predstaviti i Azil Dumovec, jedno od naših najvećih utočišta za napuštene životinje. Azil i hokejaški klub Medveščak dali su veliku podršku ovogodišnjem Pozitivnom koncertu.
Pozitivan koncert samo je jedan od događaja kojim Udruga HUHIV ukazuje na probleme AIDS-a i HIV-a. Uz sve primarna funkcija koncerta ipak je edukacija, poticanje na testiranje i odgovorno ponašanje među mladima osobama te osobama s rizičnim ponašanjem. Pozitivan koncert se bori za AIDS free generaciju.
Cijena ulaznica u pretprodaji iznosit će 50 kn do petka, 30.11., a na dan koncerta, ukoliko ih ostane, ulaznice će koštati 70 kn.





ATARI TEENAGE RIOT, TVORNICA KULTURE. PETAK, 14.12.2012.
Atari Teenage Riot, kultni berlinski underground heroji, napadaju Tvornicu kulture u petak 14. prosinca na jednom od najiščekivanijih koncerata klupske sezone. Band čiju je glazbu nemoguće točno definirati mnogi opisuju kao Digitalni hard core techno noise, a kroz svoje izrazito lijevo politički orijentirane pjesme često napadaju Nazi pokret, desne političke stavove, koketirajući pritom s anarhističkim idejama. Band je predvođen frontmanom Alec Empireom, jednim od najvećih aktivista njemačke underground scene posljednjih dvadesetak godina. Kroz svoju povijest, Atari Teenage Riot obišli su gotove sve najveće svjetske festivale, a na turneje kao predgrupu vodili su ih bandovi kao što su Rage Against The Machine i Nine Inch Nails. Njihovi članovi, Tom Morello i Trent Reznor, veliki su fanovi ATR-a s kojima su kroz karijeru i surađivali na raznim projektima. Potpuno pomahnitali live show, audio i vizualno udaranje iz svih raspoloživih oružja, čeka vas u Tvornici kulture u petak 14. Prosinca.
Ulaznice su u pretprodaji po cijeni od 90 kn, dok će na dan koncerta iznositi 110 kn. Pretprodajna mjestaTvornica kulture, Ljudevita Posavskog 1 Prodajna mjesta Eventima www.eventim.hr



ESMA REDŽEPOVA - 17.12.2012.(Zagreb), 19.12.2012. (Pula)
Kraljica romske glazbe, Esma Redžepova, nastupit će 17. prosinca u koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog u Zagrebu te dva dana kasnije, 19. prosinca, u Domu sportova Mate Parlov u Puli.
U svojoj bogatoj karijeri Esma Redžepova održala je nebrojene koncerte, nastupila na festivalima i pred više od 200 tisuća ljudi, snimila je više od 1.000 pjesama, te objavila više od 500 albuma za domaće i inozmne kuće.
Osim po svojoj bogatoj glazbenoj karijeri, Esma je poznata i kao humanitarka. Zajedno sa svojim pokojnim suprugom Stevom Teodosievskim, odgojila je, školovala i udomila 47-ero djece. Za svoj humanitarni rad, dvaput je bila kandidatkinja za Nobelovu nagradu za mir, a dobitnica je i brojnih drugih priznanja i nagrada.
Ulaznice za koncert u Lisinskom potražite na blagajni dvorane, Aquarius Music Shopovima te preko sistema Ulaznice.hr (u Zagrebu - glazbena knjižara Rockmark, Berislavićeva 13), a ulaznice za pulski koncert na sljedećim prodajnim mjestima: Pula (Lira Intersound, Activa Travel, Centar CD shop); Vodnjan (trgovina Ibro Trade); Rovinj (CD Shop LINK); Poreč (Eurotours); Labin (Caffe bar Valentino); Rijeka (Dallas Music Shop).



PARTIBREJKERS - Tvornica kulture, Zagreb, 8.12.2012.
Povodom 30 godina postojanja, grupa Partibrejkers nastupit će 8. prosinca u Velikom pogonu Tvornice kulture. "Dolazimo u Zagreb proslaviti naš praznik. Nadam se da će s nama biti i stara i nova publika i da će se dobro proveseliti s nama. Kao i uvijek, dat ćemo sve od sebe. Nikad ne može ništa isto izgledati, nijedan dan ne sliči na onaj prethodni, nijedan naš koncert nije isti... Nadamo se da ćemo ovaj put biti još bolji nego na prijašnjim koncertima, a govori se da nikad nismo razočarali" kaže frontmen Zoran Kostić - Cane.
Bend je osnovan 1982., a s godinama su - svirajući spoj punka, garažnog roka i bluesa - postali jedan od najvažnijih bendova regije iza kojeg su albumi "Partibrejkers", "Partibrejkers II" i "Partibrejkers III" s pjesmama "Ulični hodač", "Ona živi na brdu", "Gubitnik", "Prsten", "Put", "Mesečeva kći", "Kreni prema meni", "Zemljotres", "Ono što pokušavam sad", "Hipnotisana gomila"....
Posljednji, live album "Krš i lom" objavili su 2010. godine. Ulaznice u pretprodaji po 70 kuna, odnosno 90 kuna na dan koncerta, možete potražiti u Tvornici kulture i na svim prodajnim mjestima Eventima (u Zagrebu - glazbena knjižara Rockmark, Berislavićeva 13 te na Muzika.hr - kupovina ulaznica).



KARLOVAČKO LIVE - TONY CETINSKI
Tony Cetinski sa svojom ekipom danas stiže u Split kako bi sve pomno pripremili za spektakularan početak desete Karlovačko Live turneje.
Prema Splitu, prvom gradu velike slavljeničke turneje, krenula je Karlovačko karavana :
• 60 ljudi radi na realizaciji svakog koncerta
• 7 koncerata održat će se na ovogodišnjoj Karlovačko Live turneji
• 37 tona opreme koristi se u produkciji
• 3 šlepera, 6 kombija i 15 drugih vozila prevozi opremu
• 2 600 kilometara prijeći će se tijekom Karlovačko Live turneje
• 10 vrhunskih glazbenika nastupa na Karlovačko Live pozornici
• 1 gost iznenađenja nastupa s Tonyjem u svakom od sedam gradova
Karlovačko Live turneja počinje u petak 7. prosinca 2012. u splitskoj dvorani Gripe u 20 sati.
Jedan od najpopularnijih hrvatskih glazbenika Tony Cetinski zasigurno će osigurati savršenu atmosferu za uživanje s prijateljima u društvu omiljenog Karlovačkog.
RASPORED KONCERATA
Split 7. prosinca
Osijek 9. prosinca
Zagreb 14. prosinca
Rijeka 16. prosinca
Zadar 21. prosinca
Karlovac 23. prosinca
Varaždin 26. prosinca
Ulaznice za sve koncerte dostupne su na svim prodajnim mjestima sistema Eventim i online na www.eventim.hr

28.11.2012. u 18:28 • 1 KomentaraPrint#

<< Arhiva >>



< studeni, 2012 >
P U S Č P S N
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30    

Komentari da/ne?

CLICK on the UK flag or HERE - returnofalterego.tumblr.com for English version!!

blogging... music, text & photo...


© copyright by Anastazija Vržina, 2005-2014.
Sva prava pridržana/ All rights reserved.


Sav sadržaj na ovom blogu autorski je zaštićen, stoga tražite dozvolu za korištenje il' će bit frke.

službene stranice/ official pages:
Anastazija's Official Site
Anastazija's Twitter
Anastazija's YouTube video Channel

čitajte me i na:
venia-mag.net
cmar-net
ravnododna.com
BLOG.HR

Mailto: CLICK here!



pretraživanje returnofalterego.blog
Loading


najava događanja - koncerti

srpanj 2014
01.07. Neurosis, Zagreb, Jedinstvo
03.07. TOP GEAR, Zagreb
09.07. Metallica, Alice In Chains, COB Beč, Krieau
09.07. John Fogerty, Piazza Unita Trieste
10.7-13.7. Masters Of Rock, Vizovice, Češka
10.-13.7. EXIT festival, Novi Sad
15.07. Deep Purple + Gibonni, Zadar, Jazine
15.07. Hugh Laurie, Zagreb, Šalata
17.07. Deep Purple + Gibonni, Ljubljana, Križanke
17.-.19.07. Medvedgradske glazbene večeri, Zagreb, Medvedgrad
18.07. Scorpions, Piazza sul Brenta Padova
20.-26.7. Metaldays Tolmin, Slovenia
23.7.2014. Neil Young, Beč, Austria

kolovoz 2014
01.-2.8. Seerock Graz, Graz Austria
01.8. Joss Stone, Pula, Arena
01.-3.8. Schengenfest (HIM, 2Cellos, Morcheeba, Kiril Džajkovski), Slovenija, Vinica Bela Krajica
02.8. Status Quo, Pula, Arena
02.8. The National, Superuho festival Šibenil
03.-5.8. SuperUho Festival (The National / Fuck Buttons / Black Lips / Repetitor / Punčke / Bernays Propaganda...), Šibenik
06.-9.8. Brutal Assault, Jaromer, Češka
11.-18.8. Sziget festival, Budimpešta Mađarska
12.8. Zaz, Zadar
14.-16.8. Sabaton Open Air, Falun, Švedska

rujan 2014.
04.9. Editors, Zagreb, Tvornice kulture
08.9. Jack Oblivian & Shieks, Zagreb, Tvornice kulture
29.9. Finntroll, Gala Hala, Ljubljana
30.9. Alestorm & Brainstorm, Vintage Industrial Bar, Zagreb

listopad 2014.
01.10. Rage, Budimpešta
11.10. Future Islands, Zagreb, Močvara
20.10. Deathstars, Budimpešta, A38
21.10. Anathema, Beč, Szene
22.10. Deathstars, Beč, Szene

studeni 2014.
06.11. Michael Buble, Arena, Zagreb
09.11. Gaslight Anthem, Zagreb, Tvornica Kulture
16.11. Stiff Little Fingers, Zagreb, Tvornica Kulture
16.11. One Republic, Ljubljana, Dvorana Stozice
19.11. Slash, Austrija,Beč, Stadthalle

prosinac 2014.
04.12. Pips,Chips&Videoclips, Zagreb, Dom Sportova
14.12. Bryan Adams, Ljubljana, Dvorana Stožice

izvještaji/ recenzije

koncerti u slici i riječi:
malo zapela s updatiranjem :)
LENNY KRAVITZ + RAPHAEL SAADIQ 2011, Zagreb
THE HUMAN LEAGUE 2011, Zagreb
RAMMSTEIN + DEATHSTARS 2011, Zagreb
HURTS 2011, Zagreb
GEORGE MICHAEL 2011, Zagreb
APOCALYPTICA 2011, Zagreb
KORN 2011, Zagreb
ARCADE FIRE 2011, Zagreb
BON JOVI 2011, Zagreb
JOE COCKER 2011, Zagreb
SHAKIRA 2011, Zagreb
HLADNO PIVO 2011, Zagreb
ADASTRA 2011, Zagreb
ROGER WATERS "THE WALL" 2011, Zagreb
THE GODFATHERS 2011, Zagreb
FAITHLESS 2011, Zagreb
MAJKE / PIPS, CHIPS & VIDEOCLIPS 2011, Zagreb
PLAN B 2011, Ljubljana
NENO BELAN 2011, Zagreb
MALEHOOKERS 2011, Zagreb
RUNDEK CRGO TRIO, 2010 Zagreb
ĐORĐE BALAŠEVIČ 2010, Zagreb
ZORAN MIŠIĆ 2010, Zagreb
WHITE LIES, PAUL GILBERT, CARIBOU, YANN TIERSEN, ATOMSKO SKLONIŠTE, RUBIKON, 2010, Zagreb
RICHIE KOTZEN, JOE BONAMASSA, JOE SATRIANI 2010, Zagreb
ERIC SARDINAS 2010, Zagreb
GUNS'N'ROSES + DANKO JONES, 2010, Zagreb
THE GOSSIP 2010, Ljubljana
BILLY IDOL 2010, Ljubljana
RUBIKON 2010, Zagreb
ZORAN MIŠIĆ & GIBONNI 2010, Gradiška
MUSE & KASABIAN 2010, Milano
SKUNK ANANSIE 2010, Zagreb
DAVID GUETTA 2010, Zagreb
GIBONNI 2010, Varaždin
GIBONNI 2010, Zagreb
RAMMSTEIN 2010, Zagreb
SPANDAU BALLET 2010, Zagreb
DEPECHE MODE 2010, Zagreb
AUSTRALIAN PINK FLOYD SHOW 2010, Zagreb
THE 69 EYES 2010, Zagreb
PARNI VALJAK 2009, Zagreb
PET SHOP BOYS 2009, Zagreb
BACKSTREET BOYS 2009, Zagreb
SIMPLE MINDS 2009, Split
THE CULT 2009, Zagreb
VOODOO LIZARDS 2009, Varaždin
U2 / SNOW PATROL 2. dan 2009, Zagreb
U2 1. dan 2009, Zagreb
BRUCE SPRINGSTEEN 2009, Udine
CARLOS SANTANA,ERIC BURDON, SOLOMON BURKE 2009, Varaždin
RAZORLIGHT, PRIMAL SCREAM, THE CHARLATANS 2009, Zagreb
SIMPLY RED 2009, Ljubljana
SINEAD O'CONNOR 2009, Ljubljana
TONY CETINSKI 2009, Zagreb
NIGHTWISH 2009, Zagreb
BEYONCE 2009, Zagreb
ERIC SARDINAS 2009, Zagreb
ZDRAVKO ČOLIĆ 2009, Zagreb
TBF & St!llness 2009, Zagreb
BLACKMORE'S NIGHT 2009, Zagreb
PRLJAVO KAZALIŠTE 2009, Zagreb
ZA ĐORĐA NOVKOVIĆA 2008, Zagreb
GIBONNI 2008, Zagreb
WITHIN TEMPTATION 2008, Zagreb
MUSE 2007, Zagreb
IGGY POP, CHK CHK CHK, HOLD STEADY 2007, Zagreb
SONIC YOUTH, NEW YORK DOLLS, HAPPY MONDAYS 2007, Zagreb
THE CULT, ILL NINO, MAJKE, THE SCORPIONS 2007, Koprivnica
INXS 2007, Zagreb
KAISER CHIEFS, PLACEBO, QUEENS OF THE STONE AGE 2007, Zagreb
MICK HARVEY, PAUL GILBERT, HARMFUL, DIRTY THREE, GIPSY KINGS 2007, Zagreb
HLADNO PIVO 2007, Zagreb
KOOL & THE GANG 2007, Zagreb
VATRA RAMIREZ 2006, Zagreb
SEAL 2006, Zagreb
PUBLIC ENEMY 2006, Zagreb
MARIZA + TAMARA OBROVAC 2006, Zagreb
GIBONNI 2006, Zagreb
SIMPLY RED 2006, Pula
JOE SATRIANI 2006, Zagreb
VROOOM, URBAN 2006, Zagreb
SISTERS OF MERCY 2006, Zagreb
SIMPLE MINDS 2006, Zagreb
DEPECHE MODE 2006, Zagreb
SIDDHARTA 2001, Zagreb


fotoputopisi:
putopis Australija I
putopis Australija II
putopis Australija III
putopis Australija IV
putopis Australija V
biljke Australije

pretraživanje po arhivi

recenzije filmova:
Apocalypto
MOTOVUN: prvi dio
MOTOVUN: drugi dio
Grad svjetla
Australia
Wrestler
U vrtlogu igre

priče:
Vaya Con Dios
Mika
Paranoia
Mjesto na kraju svijeta
Titovi nogometaši
29.11.
River's run (Pod mostom)
Neznanac
Za šaku kikirikija i patriotizam
Samo jednom se grebe (pismo jednom uredniku)
Ispovijest jednog psa


poezija:
...nastavit će se
Peron 3
Cesta za nikuda
Prođi me dalje
uz foto "U sumrak" 02
uz foto "U sumrak" 03
uz foto "U sumrak" 04
uz foto "U sumrak" 05
uz foto "U sumrak" 06
uz foto "U sumrak" 07
uz foto "U sumrak" 08
uz foto "U sumrak" 09
December, 31 (31. prosinac)
uz fotos "Arhitektura noću" 01
uz fotos "Arhitektura noću" 02
uz fotos "Arhitektura noću" 03
Bezimena
Prolazi ponoć
Zvezdana prostirka
Snivaj noćas
Bezizlazno je to
Proljetni Blues
Move into my life