ponedjeljak, 28.01.2008.

Oj!

Prvo da vas sve puno,puno,puno pozdravim i šaljem vam preveč pusa.bili ste mi stvarno prezakon dok me nije bilo,ostavljali ste mi lijepe komentare,hvala vam! :D

Drugo,žao mi je što ću vas možda morat razočarat time što neću pisati kako mi je bilo na skijanju i na kanarskim otocima jer stvarno ima previše toga,ali sve u svemu,bilo nam je zaista lijepo. :) možda jednog dana i ispričam tu priču kako smo zakasnili na avion. ;)

No,evo i ja sam napokon uhvatila vremena da se javim.kad sam se vratila u školu,morala sam pohvatati sve konce..zadaće,nove lekcije..trebalo se čak i priviknut na zagreb..ali sa ponosom govorim da se sve već vratilo u normalu i da ide na bolje.. :)

Nadalje,22.1. navrših 16 godina..bio je utorak,sasvim obićan dan..niš spešl,ko da mi nije 16.,cak sam bila i malo tužna jer nisam imala vremena ikakvo slavlje radit,a u planu nam je slavit tek u drugom mjesecu..ugl,završi nam sedmi sat i ja krenuh polako doma i vidim pred kućom neke aute,jbt,ono,došla sva familija,strašno..i uđem,a unutra cijela ekipa sa plesa!ajme,vrištala sam od srećeee!to je zapravo trebao biti surprise ali sam ih malčice zajebala jer sam došla prerano..no svejedno,čak sam i plakala.. :D matija i danijel su mi napravili od balona čovca <3 a binač mi je kupila spomenar od dylana na kojeg sam riknula.prejeben je.tako.. :D aaa,vojim vas <3

Hmmm.zatim,9.2. idemo na 59 rođendan od bob marleya u boogaloou.. :D kao što rekoh,možda tam nađem nekog rasta princa i tina je 100% uvjerena da će se neš dogodit..lol,no to nije bitno,želim reć da se zaista veselim,to je zapravo povodom njenog rođendana..

Sad se pitam dal išta od ovog što sam napisala ima smisla.. :)

Još želim nešto reć,a to je da sam od nove godine napravila neke vrlo važne poteze,i ponosna sam na sebe jer sam napokon odlučila: zaboravit tebe,tebe i tebe,a posebno njega! mislim,ja to već duže vrijeme odlučujem,no prije dan-dva to sam mu i osobno rekla pa eto.. :D jednostavno treba sa nekim stvarima krenuti dalje i prihvatit da jednostavno to ne funkcionira više onako kako je prije funkcioniralo..

I tako,dok se u ove večernje sate prežderavam sa Pringels čipsom te zaključujem sa frendom na msnu da mi već dugo nije rekao "prasica",također zaključujem i da ne vidim ikakav smisao svega i pomalo sam razočarana jer sam onak fkt odlučila da ću napisat napokon neki dobar post i gle ovo sad..no,ja sam vam se javila i to je najbitnije.. :)

ljubim vas. :D <3

20:40 - Komentari (9) - Isprintaj

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.