Roze rejbanke

četvrtak, 21.02.2008.

ŠTA SE BRE DEREŠ? PUCAJ!

Kosovo je proglasilo neovisnost i sad su se Srbi uzjebali. I sad mitinzi i teške riječi. Koštunica sere kao: "Kome to mi nismo pružili ruku prijateljstva i saradnje? Koji to međunarodni zakon nismo poštovali..." itd. itd. Pa da mu odgovorim: Međunarodni zakoni koje Srbi nisu poštovali? Daj nemojte me jebat. Molit ću. Pa krenemo od UN-ove Povelje o pravima čovjeka, bezbroj rezolucija UN-a, pa do Ustava SFRJ. Raznorazni geneocidi poput Srebrenice i Vukovara sami po sebi krše preko nekoliko stotina međunarodnih zakona. Kome Srbi nisu pružili ruku prijateljstva i saradnje? KOME NISU? Za vrijeme devedesetih Srbi su klali, silovali, palili i rušili sve što im se našlo na putu. Mater im izmotavačku. A sad se prave grbavi i nevješti, jadni Srbi, žrtve velikih utjecaja i velikih zapadnih nacija. Daj jebite se i prestanite srat.
Da su Srbi pravi narod (a nisu) prestali bi se busati o prsa i paliti McDonaldse i Mercatore i započeti pravi rat. Šta koji kurac imaju tu srat po Beogradu i mitingirati u najboljoj maniri komunizma. Odite face u Prištinu pa tamo mitingirajte, pa da vas neki ludi patriotski nastrojeni Šiptar izrešeta. Ali takvi su Srbi oduvijek - pičke. Kao što pjesma LET3-a kaže "Rado ide Srbin u vojnike (Pička). Neće jer su se usrali ko grlice. Prvenstveno zbog Amerike, Engleske i Francuske, a nisu im ni Šiptari najdraži. Prošli put kad su ratovali s njima, fenomenalno su dobili kurac u guzicu.
Ma i Srbi su oduvijek bili narod pičaka. Znali su napadati tenkovima policajce samo sa službenim oružjem za vrijeme Domovinskog rata. Čim otkriju da im se netko stvarno suprotstavlja, odmah podviju repom i odjebu u skokovima. Klasično bully ponašanje. Na kraju krajeva - ipak je to jedini narod koji već 600 godina veličanstveno slavi svoj krvavi i apsolutni poraz na Kosovo polju. Koja su smijurija od naroda su ti Srbi. Ali shvatam ja njih u vezi Kosova. Maksimalno ih shvatam, pa gdje će sada oni imati mjesto da se napiju brlje i seru o veličanstvenoj srpskoj ratnoj tradiciji. Zbog koje i jesu 500 godina bili pod Turcima. Zbog te iste veličanstvene srpske vojne tradicije.
Na kraju poručujem Srbima: "ŠTA SE BRE DEREŠ? PUCAJ!"

- 19:59 - Komentari (1) - Isprintaj - #