Tender oglasi Podgorica - Susret s djevojkom

utorak , 25.12.2018.

Tender-oglasi.me










Click here: Tender oglasi Podgorica






Spremate se za poslovni puta za Beograd i treba vam smještaj? Uredno servisiran, bez ulaganja, felne od M5, nove gume. U ponudi imamo stanove i apartmane u centru Beograda, na Novom Beogradu, u Zemunu, na Banjici, Voždovcu, Karaburmi, Banovom Brdu...



Tender oglasi Podgorica

Ponude mozete slati na viber. Nije bitno stanje vozila.



Tender oglasi Podgorica

Tender-oglasi.me - Traže se stanovi, ali i luksuzne kuće i vile, i to na različitim lokacijama: Zabjelo, Zagorič, Stari aerodrom, Hram, centar, aerodrom.. Na pravom ste mjestu, pogledajte našu ponudu i rezervišite stan ili apartman još danas!



Tender oglasi Podgorica

Najbolja procjena, dolazak na lice mjesta, isplata odmah. Nije bitno stanje vozila. Dolazak na lice mjesta,isplata odmah. Nebitno stanje vozila mogu i stranci i za rashod ,dolazak na lice mjesta. Ponude mozete slati na viber. Ispravna, neispravna i stranci. Dolazak na lice mjesta! Najbolja procjena, dolazak na lice mjesta, isplata odmah. Ispravna havarisana i stranci. Dolazak na lice mjesta, isplata odmah. Dolazak na lice mjesta. Ponude mozete slati i na viber. Mogu registrovana ,neregistrovana,stranci, auta za rashod... Sve 4 nove gume, klima odlično radi,novi akumulator stavljen prije dva dana , servisi odrađeni. Ponude slati na viber. Veći dio novca odmah. Ponude na poziv,sms ili viber. Hitno zbog odlaska u inostranstvo. Ponude možete slati na viber. Ponude slati i na viber. Uredno servisiran, bez ulaganja, felne od M5, nove gume. Registracija i mali servis isticu za novu godinu. Ponude slati na viber, samo realne. Podmazivanje motora veoma je važno za ispravnost, pouzdanost i dugovječnost automobilskog motora, jer kvalitetno motorno ulje smanjuje trenje i mehaničke gubitke te poboljšava performanse motora i snižava potrošnju goriva. Ima značaj krvotoka benzinskih i dizelskih motora, kojim se sprječava trošenje vitalnih dijelova i sklopova, izloženih trenju. To se postiže putem pritiska, s kružnim tokom motornog ulja, kojeg pokreće zupčasta pumpa, smještena u karteru.



Crna Gora Besplatni Oglasi. JMarket.me
Nov modearn apartman Preko Morace koji je na par koraka od centra grada nalazi se na obali rijeke Morace u luksuznoj zgradi Carina na 1 spratu od ukupno 6. Dolazak na lice mjesta! Pored ovog, tu je i dvoriste od 420m2 sa garazom i prostorom za rostilj. Struktura: Dnevni boravak sa francuskim lezajem sa Dormeo prostirkom, otvorena kuhinja sa trpezarijom, kupatilo i 2 Francuska... Spremate se za poslovni puta za Beograd i treba vam smještaj?

[Nataša Miljković prvi put u javnosti sa 14 godina starijim dečkom|Uskoro grade most do Ribarskog ostrva|Hr pornici]






Oznake: Tender-oglasi.me

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.