nedjelja, 18.11.2007.

Do Real Men Cry?

Neka je šarala sa svima vama, nek me je varala i boljela, al znam, vjerujte znam, samo je mene voljela...

Je, je.. Pobljujem se na to.. burninmad Sjećate se?

U zadnjih nekoliko dana potpuno sam se razočarala u društvo. Da stvar bude gora, ne mislim na društvo u globalu, već na svoje društvo. Znate ono - svoje prijatelje, ljude koji se vole i poštuju. Inače mi govore da sam veliki naivac i idealist. Da živim u bajkama. Da svijet ne vidim onakvim kakav on je. Da nije onakav kakav je u mojoj glavi. Da su to samo moje želje.

Da.. Imaju pravo.. Sad vidim da u današnje doba odnosi među ljudima ne mogu biti iskreni i moralni. Drugi kao da uživaju da spletkare i donose drugima patnje i probleme.

Od kud početi? Zamislite jedno društvo. U njemu je jedan extra drag i dobar dečko, veliki pozitivac, pomalo sramežljiv, ali duša od čovjeka. Tu su i njegovi frendovi. Dečki s kojima se druži od malih nogu, osobe za koje bi on dao i ruku u vatru. A tu je i njegova cura. Oportunistica kojoj nije bio dovoljan njegov prsten na ruci već je ciljala na mnogo više, igrala na više polja. Čak petorica iz tog njegovog (i mojeg) društva spavaju s tom "njegovom" curom/zaručnicom. Među njima je i njegov najbolji frend. Ostatak društva to zna i šuti. U prijevodu, i oni rade budalu od njega. Kao: nije ona kriva što njegovi frendići ne mogu držati šliceve zatvorene. Ma jel?? Nije ona kriva što se vucara od kreveta do kraveta. To valjda znači ono - i svetica i kurva, sve po potrebi.

Saznala sam to danas. Kakva već jesam isplakala sam more suza. Reći ću mu.. Ja bi voljela znati da me dragi vara sa frendicama. Volio bi to znati i on. Ne mogu dopustiti da ga još više povrijede. Znam da ću ja na kraju biti jebena stranka, ali protiv sebe ne mogu. Ne želim mijenjati svijet, probala sam to više puta i predala se, želim samo da on nađe pravu sreću i pravu ljubav. Jer on to za razliku od ostatka društva zaslužuje!


Prvotno sam imala namjeru da mu ispričam sve, imena, ma apsolutno sve što znam. Rekla sam mu samo da se šire glasine da mu draga baš nije najvjernija osoba i da bi bilo dobro da to provjeri. Čisto ga onako prijateljski savjetovala. Moram priznati da sam znala da neće ništa poduzeti u vezi toga, ali sam se nadala da onda barem neće niti saznati.

U zadnjih tri tjedna taj dečko izgleda kao živi mrtvac. Samo obavi ono što mora, potpuno je psihički propao, a da o fizičkoj strani priče ne govorimo. O cijeloj situaciji ne želi s nikim pričati, tim više što vjerojatno niti sam ne znam kome sve može, a kome ne vjerovati.

Na kraju priče - oglas! Traži se slobodna, dobra i vesela cura koja će mu pokazati da na svijetu još uvijek postoje iskrene osobe i prave ljubavi! Ima zainteresiranih? cerek

- 19:43 - Komentari (38) - Isprintaj - #

srijeda, 14.11.2007.

And here we go ... again ...

Nakon izbivanja od gotovo dva mjeseca supervažnu, megapopularnu i nenadjebivu blogericu pitanjima je izrešetalo mnoštvo njenih podivljalih i ultraznatiželjnih obožavatelja. Na kraju intervjua i sama je priznala da se znojila od težine i važnosti pitanja i odgovora. Je li zadovoljila podivljalo mnoštvo otkrit ćemo u idućih nekoliko redaka.

Kinkykolumnistica: Voliš li više osjećaj da ti trčiš nekome u zagrljaj ili osjećaj da je netko poletio u zagrljaj tebi? Da li da onaj stari blog maknem iz linkova i stavim ovaj ili će ti u funkciji biti oba?

• Sebično ili ne više volim kad mene netko dočeka u zagrljaju, pa me nagonski i iskreno stisne k sebi..
Onaj stari je prošlost pa ga slobodno makni.

Choco (zvali su je raspištoljena): Zašto nisi pisala? Jesi rješila fax? Zašto novi • blog? Zašto ne nastavak na starom? Kaj je s Večerom za 5?

• Bilo je više razloga, a jedan je od njih spremanje diplomskog na koje sam se stvarno dobro htjela usredotičiti. A moram priznati da sam se u jednom trenu bila i zasitila bloga.
Dakle, ostala je još samo obrana, kažu samo formalnost no vidjet ćemo..
Volim promjene pa valjda zato, nemam neki special razlog.
Imaju previše prijava iz Zagreba, a oni trenutno ciljaju na raznolikost pa smo mi neki u stanju pripravnosti.

Rubia: Jesi li u boljem stanju od prve postave Hajduka?

• Pa i jesam i nisam. Privatno sam super, ali ako ulazimo u te nogometne vode onda sam i ja u laganoj depresiji (makar mislim da Hajduk nije samo u laganoj).. ;)

Scarlett: Hm...zašto novi blog, šta nije valjalo sa starim? I još jedno...koliko dugo ćeš izdržati da ne nabaviš crveni dizajn?

• Već tražim crveni dizajn.. :)

Makedo: Jesi riješila one ispite i jel već bila večera za 5 s tobom?

• Ispiti su riješeni, diplomski je predan, ostaje mi samo obrana i slavlje.. :) Nije, još nije ni snimljena.

Daphna: Je li istina da će u srijedu/četvrtak padati snijeg?

• Nije, padat će u petak.. :p

Assiletta: Zašto su djevice najzeznutiji horoskopski znak? Zašto si nakon nekog vremena obrisala onaj zadnji post u kojem je pisalo da "odlaziš"? Šta te potaklo da se vratiš?

• Zato kaj oko njih moraš na prstima hodati kad su u nekom svom elementu. Znam, ja sam djevica u podznaku.. Srećom.. ;)
Imala sam se najbolju namjeru i ranije vratiti, no onda smo mijenjali net i jedno je povuklo drugo..
Falili ste mi i nisam imala gdje istresti sve svoje frustracije..

Blentava: Ma oće li Zagreb više nešto odigrat, a da nije X???

• Oće, oće, čim i naš predsjednik baš kao i svi drugi počne kupovati utakmice. Al ja radije sad nebi o tome jer bi mogla biti jako neugodna. I tako već tro dana gađam pikado na kojem je slika onog slavnog suca sa subotnje utakmice.. :D

Emanuele: Najbolje što ti se dogodilo u ovih par dana koliko te nije bilo?

• Najbolje? Osim toga što sam dala sve ispite i što sam na samom kraju, najbolje je to što me još nije uhvatila zimska depresija (jako optimistično, jel?).. ;)

Jinx: Jeste radili na bebi dok te nije bilo?

• Eh.. To je po preporuci doktorice još u čekanju. Dobila sam neke tablete jer sam užasno anemična pa mi fali željeza, a to za bebu nebi bilo dobro.. Dakle, čeka se da ja malo oželjezim (ako se kaže očeličim može valjda i ovo, ne?).. :D

Real girl: Gdje si bila do sada? Zašto si nestala? Zašto novi blog? Koja sad večera za 5?

• Gdje sam bila do sada? Ovako: u Koprivnici, u Vinkovcima, u Zadru, u Rijeci... U Roku, u Akademiji.. ;) Nisam nestala, samo uzela malu pauzu, punila baterije.. Ona emisija na RTL-u, gdje jedan dan kuhaš, a četiri dana papaš u gostima.. :)

Gustokosa: Kako je ljubav ovih dana?

• Ma ljubav je uvijek dobro.. Na to se uvijek mogu osloniti, i kada sve drugo krene kvragu..

Kenya: Ima kakvih novosti?

• Novosti, šta su to novosti.. ;)

Sienna (zvali su je provokatorica): Tko si ti? Šalim se, više me zanima šta je s bebom?

• Sve su rode iznajmljene pa čekamo na našu.. :D

Just me: Izvođač pjesme anđele u boxu??

• Inače moj dragi, ali u originalu Srećko Savović.

Kao muka na kraju - Bocacciozg (zvali su ga lumen): Zašto je mjesec ponekad crven? Koliko ljubavi stane u srce? Koliko boja ima u jeseni? Zašto poslije tekme stradaju trajwani?

• To je samo odraz od našeg crvenog nosa.
Ovisi koliko je srce. Ono kod sportaša je veće pa stane i više ljubavi.
Jedna - smeđa, sve ostalo su varijacije na temu.
Zato što ljudi nisu navikli kući ići pješice.

A nagradu je dobila Anspik sa pitanjem koja je nagrada. Evo draga, samo tvoja nagrada! Uživaj! :D

Image Hosted by ImageShack.us

- 09:28 - Komentari (20) - Isprintaj - #

ponedjeljak, 12.11.2007.

`Run to you´


Image Hosted by ImageShack.us
Ovoliko ste mi falili...

Toliko je toga što vam imam za reći i vjerujem da je jednako toliko toga što želite znati, pa ovaj blog otvaram vašim pitanjima (jer ako se raspišem, bit će to cijeli esej)..

Daklem, vi pitate, ja u idućem postu odgovaram. A sad da vidimo koliko ste znatiželjni i brzi! :)

- najbolje pitanje nagrađujem -

Image Hosted by ImageShack.us
...a ovakvi su bili dani bez vas.

- 20:41 - Komentari (21) - Isprintaj - #

Sljedeći mjesec >>

design byRuby Nelle