Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/redfiles

Marketing

Do Real Men Cry?

Neka je šarala sa svima vama, nek me je varala i boljela, al znam, vjerujte znam, samo je mene voljela...

Je, je.. Pobljujem se na to.. burninmad Sjećate se?

U zadnjih nekoliko dana potpuno sam se razočarala u društvo. Da stvar bude gora, ne mislim na društvo u globalu, već na svoje društvo. Znate ono - svoje prijatelje, ljude koji se vole i poštuju. Inače mi govore da sam veliki naivac i idealist. Da živim u bajkama. Da svijet ne vidim onakvim kakav on je. Da nije onakav kakav je u mojoj glavi. Da su to samo moje želje.

Da.. Imaju pravo.. Sad vidim da u današnje doba odnosi među ljudima ne mogu biti iskreni i moralni. Drugi kao da uživaju da spletkare i donose drugima patnje i probleme.

Od kud početi? Zamislite jedno društvo. U njemu je jedan extra drag i dobar dečko, veliki pozitivac, pomalo sramežljiv, ali duša od čovjeka. Tu su i njegovi frendovi. Dečki s kojima se druži od malih nogu, osobe za koje bi on dao i ruku u vatru. A tu je i njegova cura. Oportunistica kojoj nije bio dovoljan njegov prsten na ruci već je ciljala na mnogo više, igrala na više polja. Čak petorica iz tog njegovog (i mojeg) društva spavaju s tom "njegovom" curom/zaručnicom. Među njima je i njegov najbolji frend. Ostatak društva to zna i šuti. U prijevodu, i oni rade budalu od njega. Kao: nije ona kriva što njegovi frendići ne mogu držati šliceve zatvorene. Ma jel?? Nije ona kriva što se vucara od kreveta do kraveta. To valjda znači ono - i svetica i kurva, sve po potrebi.

Saznala sam to danas. Kakva već jesam isplakala sam more suza. Reći ću mu.. Ja bi voljela znati da me dragi vara sa frendicama. Volio bi to znati i on. Ne mogu dopustiti da ga još više povrijede. Znam da ću ja na kraju biti jebena stranka, ali protiv sebe ne mogu. Ne želim mijenjati svijet, probala sam to više puta i predala se, želim samo da on nađe pravu sreću i pravu ljubav. Jer on to za razliku od ostatka društva zaslužuje!


Prvotno sam imala namjeru da mu ispričam sve, imena, ma apsolutno sve što znam. Rekla sam mu samo da se šire glasine da mu draga baš nije najvjernija osoba i da bi bilo dobro da to provjeri. Čisto ga onako prijateljski savjetovala. Moram priznati da sam znala da neće ništa poduzeti u vezi toga, ali sam se nadala da onda barem neće niti saznati.

U zadnjih tri tjedna taj dečko izgleda kao živi mrtvac. Samo obavi ono što mora, potpuno je psihički propao, a da o fizičkoj strani priče ne govorimo. O cijeloj situaciji ne želi s nikim pričati, tim više što vjerojatno niti sam ne znam kome sve može, a kome ne vjerovati.

Na kraju priče - oglas! Traži se slobodna, dobra i vesela cura koja će mu pokazati da na svijetu još uvijek postoje iskrene osobe i prave ljubavi! Ima zainteresiranih? cerek



Post je objavljen 18.11.2007. u 19:43 sati.