<body> RebeldeCro <body><div id="fb-root"></div><script type="text/javascript" src="//connect.facebook.net/hr_HR/all.js"></script><script type="text/javascript">FB.init({appId:'210555892318436',status:true,cookie:true,xfbml:true,oauth:true});</script>

< lipanj, 2009 >
P U S Č P S N
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Srpanj 2009 (1)
Lipanj 2009 (2)
Svibanj 2009 (2)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Brojač posjeta







Broji se od 14.6.2009.




Credits:

Design: LittleStarDesign

Kostur: x


ponedjeljak, 15.06.2009.

Epizode Rebelde (22.6- 17.7.)

Otkako sam otvorila blog mislim si o čemu bi mogla pisat i vidim prošli tjedan da nigdje nema epizoda Rebelde i odlučih ja o tom pisat (:
Photobucket

5.7.

U novom broju OK!-a, za Srpanj dobije se mega poster Rebelde-a(zapravo RBD-a). Nije ništa posebno, usto je na drugoj strani New Moon poster.


Rebelde - 139. epizoda
Ravnatelj predstavlja Guillerma Garata kao novog odgajatelja. Pilar se žali Gandiji što je dopustio njezinoj majci da predaje engleski te kaže da je kolege iz razreda već mrze. Dečki iz lože su bijesni jer nisu uspjeli izbaciti Jose, pa naređuju Teu da sazna tko joj je pomogao oko krađe stvari profesora. Jose govori Celini, Roberti i Lupiti kako je mislila da će njezin odgajatelj biti drukčiji i da joj se ne sviđa. Nico govori Teu da je pametno postupio kad je pomogao Jose, no da je to bio i vrlo riskantan potez jer bi ga loža ubila da sazna istinu. Franco, bijesan, govori Miji da zna da ona izlazi s novim voditeljem i da želi biti manekenka. Zabranjuje joj da izlazi s Gastonom, da bude manekenka i da se druži s Almom Rey. Gaston će reći Miji da će joj pomoći da zaboravi Miguela i poljubit će je.

Rebelde - 138. epizoda
Giovanni i Tomas ne znaju što učiniti kada im Alicia kaže da probude Diega jer mu je majka na telefonu i želi razgovarati s njim. Carlo i Mia ne mogu vjerovati da je Alma uzela ček. Valeria i Franco se iznenade kada vide Almu i nekoliko novinara koji ga žele intervjuirati. Alma govori Francu da mu ljudi kojima je dao donaciju žele zahvaliti što pomaže djeci oboljeloj od raka. Mabel se iznenadi kada joj Roberta kaže da je Diego pobjegao sa svojom curom. Zajedno ga odlaze tražiti na autobusni kolodvor, no stižu prekasno, jer je autobus već otišao. Svi profesori se žale ravnatelju jer su im ukradeni novčanici, mobiteli i ključevi. Mendiola odlazi u školu i nalazi sve stvari koje nedostaju u ravnateljevoj ladici i govori mu da je siguran kako on nije kradljivac, no ne vjeruje ni da je Jose ukrala Renatin novčanik te da bi trebao istražiti tko je krivac.

Rebelde - 137. epizoda
Roberta govori Diegu da ne može baš uvijek činiti sve što mu cura kaže te da bi se trebali suočiti s preprekama kao odrasli. Roberta kaže Paoli pred Diegom da mu prizna u kakvoj je vezi bila s Leonom. Ona odgovara da ga ne poznaje i govori Diegu da ih Roberta samo želi rastaviti. Jose kori Tea jer je stavio Renatin novčanik u njezin ruksak i udara ga. Roberta, Lupita i Celina pokušavaju urazumiti Jose te joj govore da će svi misliti da je ona ukrala novčanik ako ode iz škole. Mora dokazati da nije lopov i njezini prijatelji pomoći će joj u tome. Franco daje Almi ček kako bi ostavila Carla i Miju na miru i upozorava je da se kloni njegove obitelji. Roberta se proglašava Joseinom zakonskom zastupnicom i govori ravnatelju kako su i nju optužili da je ukrala novčanik jer su ga našli u njezinu ruksaku, no to ne dokazuje njezinu krivnju. Mabel želi razgovarati s Diegom i Alicia odlazi u njegovu sobu. Giovanni i Tomas kažu joj da spava jer mu nije bilo dobro.

Rebelde - 136. epizoda
Roberta nailazi na Diega koji pokušava pobjeći iz škole te mu kaže da joj može vjerovati i da će mu ona reći kako pobjeći iz škole. Profesor Gandia kaže Jose da su našli novčanik profesorice Lizaldi u njezinu ruksaku. Moli je da joj vrati novac i dokumente jer će tako dobiti samo blažu kaznu. U protivnom će biti izbačena iz škole. Diego moli Paolu da mu kaže od koga se skriva. Ona mu govori da se radi o osobi iz njezine prošlosti koja je nikada neće ostaviti na miru, a Paola želi novi početak. Franco i Valeria uzrujaju se kada im Carlo priopći da su on i Alma odlučili da će Mia biti model u kampanji. Franco govori da Mia nije dovoljno stara za taj posao te da joj on to ne dopušta, a Valeria kaže Almi da će model biti Luz Viviana, no Alma kaže da se Mia pokazala kao mnogo bolji model.

Rebelde - 135. epizoda
Tomas kaže Diegu da ne može zamisliti bend bez njega. Giovanni mu kaže da Paola prema njemu osjeća samo strast jer bi mu inače dopustila da radi ono što voli. Leon kaže Paoli da joj daje vremena preko vikenda kako bi prekinula s Diegom ili će nastradati. Roberta govori Diegu da ga Paola ne voli ako ga prisiljava da odustane od svojih snova. Diego joj kaže da sumnja kako bi se itko odrekao ičega radi Roberte. Galia kaže Pascualu da počinje njezin prvi radni dan u školi. On joj kaže da će to samo pogoršati njihov brak, no ona govori da će dati otkaz kao profesorica i kao žena dogodi li se bilo što. Miguel zahtijeva od Gastona da ne zavodi Miju. Ulazi profesor Gandia i Miguel ironično govori da će on reći Gastonu da je zabranjeno hodati s učenicom, posebice s maloljetnom učenicom. Profesorica Lizaldi kaže ravnatelju da joj je ukraden novčanik, a Gaston kaže da ga je našao u Joseinu ruksaku.

Rebelde - 134. epizoda
Carlo u šali govori Miguelu da Francovi partneri nisu baš u najboljoj poslovnoj poziciji te da ako zaradi novac, ne bi trebao biti njegov partner. Paola je s Diegom i Leon je zove i kaže da nema pravo raditi budalu od njega i da želi razgovarati s Diegom. Paola spušta slušalicu i kaže Diegu da je na telefonu bio neki luđak. Jose i Lupita govore Roberti da njezina majka predaje koreografiju. Roberta bijesno kaže profesoru Gandiji da ne smije dopustiti njezinoj majci da bude profesorica plesa jer ostalim majkama neće biti drago vidjeti svoje kćeri oskudno odjevene dok plešu provokativne plesove. Gandia joj kaže da će se pobrinuti za to. Mia govori Miguelu da zna zašto on misli da ona izlazi s Gastonom. Tomas krivi Giovannija za svoj prekid s Raquel te je pokušava zavesti, no bezuspješno. Franco pita Almu koliko novca želi da ostavi njegova brata na miru.

Rebelde - 133. epizoda
Diego se povjerava majci i govori joj da voli Paolu. Mabel mu govori da izgleda jako sretno i da je želi upoznati te mu predlaže da je pozove na večeru. Pascual ne dopušta Galiji raditi u školi jer nije obučena za to. Jose govori Vico kao je Esteban očito rekao Gastonu da se iskali na njoj i da nema sreće s voditeljima. Odlučuje se držati podalje kako bi je zaboravio. Gaston upozorava Jose da ne okreće ljude protiv sebe ili će se naći u još većoj nevolji nego s Estebanom. Miguel i Nico pokušavaju nagovoriti Diega da ne napusti bend dok ne snime prvi album. Diego odgovara da mu je mjesto u Facundovu bendu te da ne može više čekati. Roberta pita Facunda je li to istina i on kaže da nije. Roberta ga moli da ne primi Diega u svoj bend. Leon dobiva e-mail s fotografijama Diega i Paole.

Rebelde - 132. epizoda
Mia daje kolegama iz razreda narukvice i kaže im da će ih prodavati kako bi skupila sredstva za očuvanje šume Chapultepec. Lupita govori majci da će ostati u školi dok je ne završi i na taj će način moći pomoći sestri. Mayra govori Rosi da bi Lupita mogla pomoći Dulce na mnogo profesionalniji način od medicinske sestre. Mayra govori Lupiti da je donijela najmudriju odluku u životu. Augusto prekida s Celinom jer ona ne želi napustiti školu. Mia i Vico govore Celini da je Augusto samo manipulirao njome te da je sjajno što ga se riješila. Gaston daje Miji dar. Vico je upozorava da se čuva jer je Gaston licemjeran i ružno se ponaša prema Jose. Roberta dobije Marcelinovo pismo u kojem joj piše da je otišao s bratom. Mabel govori Diegu da zna da je proveo noć s curom, a ne s prijateljem kao što joj je rekao i želi znati o kome se radi.


Rebelde - 131. epizoda
Učenici iz benda govore Diegu da ne može otići u trenutku kada njihov trud počinje ubirati plodove. Nico im kaže da su potpisali ugovor te da bi Diego trebao malo bolje razmisliti. Diego govori Roberti da ga više neće morati trpjeti jer odlazi iz benda. Rosa vodi Dulce u školu da vidi Lupitu i govori Lupiti da kaže sestri da je napušta. Mayra kaže Rosi da je ona odgovorna za Dulce, ne Lupita. Nico i Mia govore Roberti da će Diego napustiti bend zbog nje i ona im kaže da će ga natjerati da se predomisli. Roberta govori Diegu da kaže curi da je potpisao ugovor o snimanju albuma. Ako ga voli, razumjet će, a osim toga, Roberta mu kaže da zna njezinu tajnu koju nije rekla njemu. Diego joj bijesno govori da Paola nema tajni pred njim. Roberta ga pita zašto se ljuti ako vjeruje svojoj curi.

Rebelde - 130. epizoda
Robertu zanima hoće li se profesorica Hilda i Hilario poljubiti. Ravnatelj joj govori da će g. Calderon održati predavanje te želi da ona sjedi u prvom redu. Franco nudi Almi pomoć u potrazi za Marcelinom. Tomas prekida s Raquel. Roberta će poljubiti Diega kada vidi Paolu kako dolazi, te tako izazvati svađu među njima. Paola moli Diega da napusti bend kako ne bi bio blizu Roberte ili će prekinuti s njim. Diego joj govori da polaže velike nade u njihov bend i neće ga napustiti. Lupita kaže Nicu da će se preseliti u Gudalajaru jer je sestra treba. Nico joj pokušava objasniti da treba misliti na svoju budućnost zbog sebe i zbog sestre i da ni za jednu nije dobro da odustane od škole. Marcelino zove Robertu i govori joj da je s prijateljima i da će biti dobro. Diego kaže Miguelu, Miji, Giovanniju, Lupiti, Roberti i Nicu da napušta bend.

Rebelde - 129. epizoda
Roberta govori Giovanniju da su odveli profesoricu Hildu u knjižnicu i zaključali je s njezinim bivšim dečkom. Alicia kaže ravnatelju da je zvao g. Calderon i rekao da je otet, no nije rekao gdje se nalazi. Policija dolazi u školu osloboditi g. Calderona i on im govori da je trebao održati predavanje u školi, no zaključali su ga s profesoricom Hildom. Alma preko televizije moli za informacije o Marcelinu. Ravnatelj Gandia kori učenike zbog otmice g. Calderona i tada Roberta i Jose shvaćaju da se radi o pogrešnom čovjeku. Lupita objašnjava g. Calderonu da su Roberta i Jose samo htjele spojiti profesoricu Hildu s bivšim, no izgleda da su ipak pogriješile. On govori ravnatelju da je bila riječ samo o nestašluku mladih ljudi i da u tome nema ničega lošega te da bi htio pozvati učenike u svoju radioemisiju. Roberta uspijeva spojiti Hilarija i profesoricu Hildu

Rebelde - 128. epizoda
Celina i Vico govore Miji što su morale učiniti da njezin otac i Pilar ne gledaju emisiju kako ih ne bi otkrili i kako voditelj Gaston ne bi saznao za njihov bijeg. Profesorica matematike predstavlja se četvrtom razredu i Roberta joj kaže da je na rasporedu sat etike. Renata ima problema s profesorom Madariagom zbog rasporeda. Pita ga tko mu je dopustio da uzme njezin sat, a on joj kaže da se obrati Aliciji. Roberta i Jose otimaju profesoricu Hildu i zaključaju je zajedno s Juanom Calderonom, misleći da joj je on bivši dečko. Profesorica Hilda ih upozorava da će ih izbaciti iz škole. Mayra govori Gastonu da ga je zvao profesor Hilario zbog počasnog događaja njemu u čast, no nitko ga nije dočekao. Gaston ne zna ni za kakav događaj, no kaže da će se raspitati.


Rebelde - 127. epizoda
Adal će poslušati bend i reći im da mogu pjevati u njegovoj emisiji. Celina odlazi k Francu kako bi ga spriječila da pogleda tu emisiju, a Vico odlazi k Pilar. Tomas i Jose se svađaju s ostalim učenicima kako nitko ne bi gledao emisiju. Bend Rbd na kraju nastupa u emisiji 'Otro Rollo'. Policija zove Almu i govori joj da su pronašli tijelo koje sliči Marcelinu i da ga mora doći identificirati, no nasreću, to nije on. Alma govori Carlu kako se bojala da bi to mogao biti Marcelino i kako se užasno osjećala kada je vidjela mrtvog dječaka, iako to nije bio on. Alma ne bi htjela da Pepa pati zbog malenoga. Carlo joj govori da će ga tražiti dok ga ne nađu.

Rebelde - 126. epizoda
Mayra govori Lupiti da je rekla njezinoj majci da joj ne kupuje kartu za Guadalajaru jer je ona odlučila ostati zato što ne želi prekidati školovanje. Mia, Giovanni, Miguel, Diego, Roberta i Lupita predlažu imena benda i Miguel predlaže ime Rebelde (buntovnik). Lupiti se jako sviđa, no ona predlaže da upotrijebe kraticu i svi se slažu. Kako bi nastupili u emisiji 'Otro Rollo', dečki govore Adalu Ramonesu da im je zadaća vidjeti kako se snima TV-emisija. Adal im daje priliku no ne želi im dopustiti da pjevaju jer je gost te večeri Lenny Kravitz. Roberta ga moli da joj daruje gitaru i on pristaje i posvećuje je bendu Rbd. Roberta je oduševljeno pokazuje Miguelu.

Rebelde - 125. epizoda
Kada profesor Gandia primijeti Diegov, Robertin, Miguelov i Mijin bijeg kaže učenicima da mu je Roberta rekla gdje se nalaze pa ona zato neće biti kažnjena. Celina pada u Gandijinu zamku i govori da ih je Roberta prisilila da lažu za njih. Jose joj govori da je to bila ravnateljeva zamka. Mabel kaže Gandiji da je ona dopustila učenicima da izađu kako bi snimili pjesmu za Leonovu kampanju. Kada Celina otkrije da je učenici ignoriraju jer je tužila Robertu, reći će Augustu da želi promijeniti školu. Roberta kaže Teu da mu nije rekla ništa o e-mailovima jer je mislila da ideja da budu par nije loša. Moli ga da joj oprosti i kaže da nije htjela napraviti budalu od njega te oni ostaju prijatelji.


Rebelde - 124. epizoda
Alicia kaže Tomasu i Giovanniju da ima dopuštenje za izlazak za Diega, ali mora mu ga osobno uručiti. Dečki joj govore da je Diegu zlo te da je u kupaonici, iako znaju da nije u školi. Profesor Madariaga se ljuti na profesora Gandiju jer ga je zamolio da pronađe novog profesora matematike i odjednom mu kaže da je to mjesto ipak popunjeno. Gandia mu odgovara da je Mendiola poslao novu kandidatkinju i da je moraju zaposliti. Rosa govori Lupiti da mora napustiti školu jer su Rosi ponudili dobar posao zbog kojeg se seli u Guadalajaru. Pilar šalje anonimno pismo učenicima u kojem kaže da je Jose napravila budalu od sebe jer je Teu slala e-mailove s Robertinim potpisom.


Rebelde - 123. epizoda

Celina govori Jose i Vico da je Hildin problem bio u tome što su ona i dečko pripadali različitim društveni slojevima jer su nju smatrali siromašnom profesoricom. Učenici iz benda odlučuju promovirati svoj bend u TV-emisiji 'Otro Rollo', no moraju se potruditi kako bi ih pozvali. Diego kaže Roberti da bi trebala zamoliti majku za pomoć. Celina i Jose govore da bi trebale spojiti profesoricu Hildu s njezinom ljubavi te tako preskočiti ispit. Franco govori Carlu da će raditi s njim te da će mu morati dokazati da ozbiljno radi jer mu više ne vjeruje. Franco nudi Carlu da će provjeriti pošiljke koje stižu iz Italije, a Carlo se odluči posvetiti novoj kolekciji Colucci, govoreći kako će mu Alma biti muza.


Rebelde - 122. epizoda

Miguel i Roberta sretni su što Mia napušta bend. Diego im objašnjava da će to naštetiti bendu jer ih nitko neće uzimati ako ih ne bude šest te moli Miguela da sredi privatne probleme s Mijom za dobrobit benda. Vico govori Miji da je njezin san bio biti dio benda te misli kako nije u redu da ga napusti zbog Miguela ili bilo koga drugoga. Mia kaže Nicu, Diegu, Lupiti i Giovanniju da ipak neće napustiti bend. Članovi lože govore Teu da im, prije nego što postane čuvar sobe, mora predati jednog stipendista kako bi dokazao da zaslužuje biti članom lože. Oso uspijeva ucijeniti Marcelina da pođe s njim. Jacobo sređuje bendu sastanak s diskografskom kućom.


Rebelde - 121. epizoda

Carlo govori Roberti da je polaskan što joj se sviđa, no s njezinom majkom ima mnogo zajedničkih stvari. Alma govori Carlu da ju je Franco pitao zašto je s njim te da mu je rekla da će se udati za njega samo zbog novca. Objašnjava mu da je to učinila samo da bi ga naljutila. Mendiola govori Estebanu da mora otići iz škole zbog ponašanja prema Jose. Teo kaže Jose da je vidio Robertu kako ljubi drugoga i zbog toga je mrzi. Jose mu povjerava da mu je ona slala e-mailove. Teo joj bijesno govori da nema pravo miješati mu se u život i da mrzi Robertu. Profesor Madariaga objašnjava Celini da je dečko nema pravo prisiliti da promijeni školu ako ona to ne želi te da je vjerojatno ne voli. Alma kaže Roberti da će se ona povući ako je Carlo muškarac njezina života.


Rebelde - 120. epizoda
Roberta govori Jose da mora biti što dalje od svoje majke, jer želi da je ljudi poštuju i cijene zbog nje same, a ne zato što je kći Alme Rey. Miguel pokušava razgovarati s Mijom, no ona ga ošamari. Govori joj da ga je jako povrijedila, jer ju je volio. Esteban kažnjava učenike i prisiljava ih na težak rad. Jose mora dizati teške utege i onesvijestiti se. Doktor govori Estebanu da je Jose gotovo dehidrirala te da je strašno umorna i da je Esteban doveo u opasnost njezin život, što nikako ne bi smio činiti. Esteban kaže da su učenici željeli vježbati, no učenici govore da je to laž. Enrique kaže Estebanu da će potražiti drugog voditelja. Franco govori Almi da ona sigurno ne voli njegova brata, nego joj je stalo samo do novca i moli je da prekine s njim. Alma govori da će se udati za Carla te će morati dijeliti novac s njom.



ponedjeljak, 08.06.2009.

Epizode Rebelde

Promjenila sam dizajn. Weee. Hvala puno twilighterici.
Dodala sam vas u linkove :)

Rebelde - 110. epizoda - ponedjeljak, 8.6.2009. - NOVA TV u 10.25
Roberta i Lupita su ljubomorne kada vide Nica i Diega kako muljaju neke cure. Reći će im da ne vjeruju tim tipovima, jer su homoseksualci. Pascual dolazi k Pilar kako bi joj izrazio svoju potporu te je moli da mu oprosti što nije bio uz nju. Galia mu govori da još nije prekasno da opet postanu obitelj. Jose govori Vico da je pronašla svojeg odgajatelja te joj Vico kaže da je dobro što se netko brine za nju, iako ne zna tko je ta osoba, te da bi trebala biti zahvalna. Leon govori Diegu da će doći po njega zbog utakmice pola. Diego je s Paolom i govori ocu da je opet u vezi s Robertom te da će ostati s njom. Miguel vodi Miju kući kako bi se pomirila s ocem.

Rebelde - 111. epizoda - utorak, 9.6.2009. - NOVA TV u 10.30
Teo pokazuje Miguelu kutiju s tarantulama i govori mu da su ga ljudi iz lože prisilili da gurne ruku unutra i izvadi ključ. Sada mora čekati da mu kažu što je sljedeće što mora učiniti. Franco priča Miji o njezinoj majci te kako je sve ostavila kako bi se vjenčala s njim. Kad se Mia rodila, bili su sretni, no Marina je postala tužna i otišla je živjeti život kakav je oduvijek htjela. On je nije znao zaustaviti i nije joj to prije rekao, jer nije htio da ga kći mrzi.

Rebelde - 112. epizoda - srijeda, 10.6.2009. - NOVA TV u 10.35
Franco govori Miguelu da se Mia promijenila i postala zrelija otkad je zaljubljena. Ne želi reći tko je njezin dečko i Franco moli Miguela da pripazi na nju. Leon pobjesni kad sazna da je Giovanni zamijenio Diega u utakmici pola i napravio budalu od sebe. Leon zahtijeva od Giovannija i Tomasa da mu kažu gdje je Diego. Roberta dolazi na mjesto gdje je Diego i govori mu da se moraju vratiti u školu jer će inače reći njegovu ocu da nikad nisu bili zajedno.

Rebelde - 113. epizoda - četvrtak, 11.6.2009. - NOVA TV u 10.30
Mia govori Miguelu kako zna da je tužan, jer mu nedostaje obitelj te da vidi da je on zabrinut. Također primjećuje da se udaljio od majke, no ne zna zašto. Esteban govori Jose i Vico da nema veze s Ricardom Sisniegom, nego da je samo kupio auto od njega. Jose mu kaže da je sigurna da njegovo pravo ime nije Esteban Nolasco i da je čudno da voditelj škole vozi tako luksuzan auto. Esteban joj govori da se mogu pitati što je zapravo istina, ali da je njemu najvažnije to što ima moć. Roberta zahtijeva od Paole da joj kaže na koji način je povezana s Leonom. Paola joj priznaje, no moli je da ne govori ništa Diegu. Miguel moli Miju da mu oprosti za njegovo grubo ponašanje prema njoj. Govori joj da je voli te da ima problema u obitelji o kojima je teško razgovarati i obećava da će se promijeniti. Mia mu priznaje da ga voli i da će zauvijek biti uz njega. Diego govori Roberti da su ga zbog nje dečki iz lože gotovo ubili.

Rebelde - 114. epizoda - petak, 12.6.2009. - NOVA TV u 10.35
Diego, Giovanni, Roberta, Lupita, Miguel i Mia sretni su jer je njihov nastup u Nicovu kafiću bio uspješan. Mabel se iznenadi kada vidi Diega na pozornici. Vidjet će je i reći će kolegama da mu je mama u publici i da će ga sigurno tužiti ocu. Nico mu govori da mora nastupiti iz poštovanja prema publici. Miguel mu kaže da je to njegov posljednji koncert te da se stoga mora potruditi. Roberta pokušava objasniti publici zbog čega je došlo do kašnjenja. Mabel je lakše kada shvati da Diego nije vidio s kim je došla te mu govori da će podržati njegovo sudjelovanje u bendu. Nora, Tomasova majka, želi iznenaditi Giovannija pozivajući njegovu majku k sebi, no njemu je neugodno kada Luisa kaže da je bila sluškinja Tomasovoj majci. Roberta pokušava privući Carlovu pozornost.

Rebelde - 115. epizoda - ponedjeljak, 15.6.2009. - NOVA TV u 10.30
Mia govori Miguelu da je pozvala njegovu majku i sestru na vikend u Cuernavaci sa svojim ujakom i ocem. Giovanni kaže Tomasu da zna da je Luisa luda i da okolo govori da mu je majka te da će je odvesti kući. Moli Tomasa da se ispriča majci. Tomas moli majku da dopusti Giovanniju da odvede svoju majku, jer je luda i opasna. Noru to iznenadi te će reći kako je Luisa marljiva i poštena žena i nije nipošto luda. Nora govori Luisi što je Giovanni rekao za nju. Luisa u suzama priznaje da Giovanni nije njezin sin, ali da je dobar dečko. Luisa govori Giovanniju da se ona nikad nije sramila siromaštva. Mia moli Lupitu da joj pomogne kako bi je Miguel volio koliko i ona njega

Rebelde - 116. epizoda - utorak, 16.6.2009. - NOVA TV u 10.15
Alma govori Roberti da se ponijela kao razmažena i ljubomorna curica pred Carlom i pita je li joj se sviđa. Teo šalje dar Roberti. Jose govori Roberti da želi biti s Carlom i da je očito da je ona luda za Diegom, no trebala bi biti vrlo oprezna. Tomas se ruga Luisi i govori Diegu da je ona bila sluškinja i tada je završila s Giovannijevim roditeljima. Giovanni ga udara. Tomas ne shvaća zašto ga je Giovanni udario budući da je sam rekao kako je ta žena luda i da mu ona nije majka. Lupita moli Nica da joj kaže što je Miguelu jer ne želi da Mia pati. Nico joj ne može ništa reći jer bi na taj način izdao Miguelovo povjerenje.

Rebelde - 117. epizoda - srijeda, 17.6.2009. - NOVA TV u 10.15

Rodrigo govori Teu da mu je pomogao kako bi ga loža prihvatila, no nije uspio. Stoga ga moli da više ne računa na njega jer on više nema što raditi u loži. Kako bi prisilio Marcelina na krađu, Oso mu govori da će ga Pepa odvesti u sirotište kada joj dosadi. Lupita je vrlo odlučna i saznaje da Migel misli kako je Mijin otac kriv za smrt njegova oca i osjeća se zbunjeno jer je zaljubljen u Miju te misli kako time izdaje svojeg oca. Oso pobjesni jer Marcelino ne krade iako mu je on to naredio. Marcelino mu kaže kako više ne mora krasti. Roberta šalje pismo Carlu i govori Jose kako je to učinila da bi mu dokazala da više nije dijete. Miguel pita Rodriga što zna o Julieti. Govori mu da je Julieta loše otkad su prekinuli, no ne želi mu dati njezinu adresu. Govori mu i da će požaliti ako ih opet vidi zajedno.

Rebelde - 118. epizoda - četvrtak, 18.6.2009. - NOVA TV u 10.40
Mia govori Lupiti da voli Miguela, no njemu to možda nije dovoljno. Lupita joj govori da je ona savršena, no da Miguel nije spreman za ozbiljnu vezu. Giovanni kaže ocu da ih želi vidjeti i Cosme mu govori da je ponosan na njega. Miguel uspijeva dobiti Julietinu adresu i odlazi joj u posjet kako bi joj rekao da je sada u vezi s Mijom, no Lupita će ih vidjeti kako se ljube. Miguel govori Julieti da izlazi s Mijom iako to možda nije najbolji potez. Julieta mu govori da se ljubav ne događa iz pravih i krivih razloga i želi mu sreću. Carlo grdi Franca jer je otvorio njegovo pismo, što mu je rekao Peter. Peter govori Francu da mu je sve što ima veze s Almom Rey mnogo važnije nego što priznaje. Franco odgovara da je jedino što osjeća prema njoj ljutnja.

Rebelde - 119. epizoda - petak, 19.6.2009. - NOVA TV u 10.30
Lupita govori Miji da je vidjela Miguela i Julietu kako se grle i da hoda s Mijom samo iz osvete. Ne može joj reći više od toga jer je obećala, no kaže joj da je najbolje za nju da ga zaboravi. Enrique se ljuti na učenike jer ih nalazi pijane. Miguel govori Miji da je namjeravao svima reći da je voli i ne razumije zašto se ona tako bezobrazno ponaša prema njemu i vrijeđa ga. Mia objašnjava preko mikrofona da se kladila s Vicom da će prohodati s Miguelom i dobila je okladu te joj je sada drago što više ne mora biti s njim. Alma odlazi u posjeti Roberti i pita je da joj objasni zašto je poslala pismo Carlu. Roberta joj govori da zna da ona izlazi s njim te da se, kao žena, stidi što joj je ona majka. Dečki iz lože dodjeljuju Teu titulu čuvara sobe. Augusto govori Celini da bi se trebala preseliti u drugu školu ako ga zaista voli jer Mia i Vico loše utječu na nju. Vico kaže Miji da je bila iznenađena kad je rekla da se radilo o okladi te da misli kako je Mia ludo zaljubljena u Miguela.

Pozdrav, Nymm!



<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.