Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/rebeldehrvfan

Marketing

Epizode Rebelde

Promjenila sam dizajn. Weee. Hvala puno twilighterici.
Dodala sam vas u linkove :)

Rebelde - 110. epizoda - ponedjeljak, 8.6.2009. - NOVA TV u 10.25
Roberta i Lupita su ljubomorne kada vide Nica i Diega kako muljaju neke cure. Reći će im da ne vjeruju tim tipovima, jer su homoseksualci. Pascual dolazi k Pilar kako bi joj izrazio svoju potporu te je moli da mu oprosti što nije bio uz nju. Galia mu govori da još nije prekasno da opet postanu obitelj. Jose govori Vico da je pronašla svojeg odgajatelja te joj Vico kaže da je dobro što se netko brine za nju, iako ne zna tko je ta osoba, te da bi trebala biti zahvalna. Leon govori Diegu da će doći po njega zbog utakmice pola. Diego je s Paolom i govori ocu da je opet u vezi s Robertom te da će ostati s njom. Miguel vodi Miju kući kako bi se pomirila s ocem.

Rebelde - 111. epizoda - utorak, 9.6.2009. - NOVA TV u 10.30
Teo pokazuje Miguelu kutiju s tarantulama i govori mu da su ga ljudi iz lože prisilili da gurne ruku unutra i izvadi ključ. Sada mora čekati da mu kažu što je sljedeće što mora učiniti. Franco priča Miji o njezinoj majci te kako je sve ostavila kako bi se vjenčala s njim. Kad se Mia rodila, bili su sretni, no Marina je postala tužna i otišla je živjeti život kakav je oduvijek htjela. On je nije znao zaustaviti i nije joj to prije rekao, jer nije htio da ga kći mrzi.

Rebelde - 112. epizoda - srijeda, 10.6.2009. - NOVA TV u 10.35
Franco govori Miguelu da se Mia promijenila i postala zrelija otkad je zaljubljena. Ne želi reći tko je njezin dečko i Franco moli Miguela da pripazi na nju. Leon pobjesni kad sazna da je Giovanni zamijenio Diega u utakmici pola i napravio budalu od sebe. Leon zahtijeva od Giovannija i Tomasa da mu kažu gdje je Diego. Roberta dolazi na mjesto gdje je Diego i govori mu da se moraju vratiti u školu jer će inače reći njegovu ocu da nikad nisu bili zajedno.

Rebelde - 113. epizoda - četvrtak, 11.6.2009. - NOVA TV u 10.30
Mia govori Miguelu kako zna da je tužan, jer mu nedostaje obitelj te da vidi da je on zabrinut. Također primjećuje da se udaljio od majke, no ne zna zašto. Esteban govori Jose i Vico da nema veze s Ricardom Sisniegom, nego da je samo kupio auto od njega. Jose mu kaže da je sigurna da njegovo pravo ime nije Esteban Nolasco i da je čudno da voditelj škole vozi tako luksuzan auto. Esteban joj govori da se mogu pitati što je zapravo istina, ali da je njemu najvažnije to što ima moć. Roberta zahtijeva od Paole da joj kaže na koji način je povezana s Leonom. Paola joj priznaje, no moli je da ne govori ništa Diegu. Miguel moli Miju da mu oprosti za njegovo grubo ponašanje prema njoj. Govori joj da je voli te da ima problema u obitelji o kojima je teško razgovarati i obećava da će se promijeniti. Mia mu priznaje da ga voli i da će zauvijek biti uz njega. Diego govori Roberti da su ga zbog nje dečki iz lože gotovo ubili.

Rebelde - 114. epizoda - petak, 12.6.2009. - NOVA TV u 10.35
Diego, Giovanni, Roberta, Lupita, Miguel i Mia sretni su jer je njihov nastup u Nicovu kafiću bio uspješan. Mabel se iznenadi kada vidi Diega na pozornici. Vidjet će je i reći će kolegama da mu je mama u publici i da će ga sigurno tužiti ocu. Nico mu govori da mora nastupiti iz poštovanja prema publici. Miguel mu kaže da je to njegov posljednji koncert te da se stoga mora potruditi. Roberta pokušava objasniti publici zbog čega je došlo do kašnjenja. Mabel je lakše kada shvati da Diego nije vidio s kim je došla te mu govori da će podržati njegovo sudjelovanje u bendu. Nora, Tomasova majka, želi iznenaditi Giovannija pozivajući njegovu majku k sebi, no njemu je neugodno kada Luisa kaže da je bila sluškinja Tomasovoj majci. Roberta pokušava privući Carlovu pozornost.

Rebelde - 115. epizoda - ponedjeljak, 15.6.2009. - NOVA TV u 10.30
Mia govori Miguelu da je pozvala njegovu majku i sestru na vikend u Cuernavaci sa svojim ujakom i ocem. Giovanni kaže Tomasu da zna da je Luisa luda i da okolo govori da mu je majka te da će je odvesti kući. Moli Tomasa da se ispriča majci. Tomas moli majku da dopusti Giovanniju da odvede svoju majku, jer je luda i opasna. Noru to iznenadi te će reći kako je Luisa marljiva i poštena žena i nije nipošto luda. Nora govori Luisi što je Giovanni rekao za nju. Luisa u suzama priznaje da Giovanni nije njezin sin, ali da je dobar dečko. Luisa govori Giovanniju da se ona nikad nije sramila siromaštva. Mia moli Lupitu da joj pomogne kako bi je Miguel volio koliko i ona njega

Rebelde - 116. epizoda - utorak, 16.6.2009. - NOVA TV u 10.15
Alma govori Roberti da se ponijela kao razmažena i ljubomorna curica pred Carlom i pita je li joj se sviđa. Teo šalje dar Roberti. Jose govori Roberti da želi biti s Carlom i da je očito da je ona luda za Diegom, no trebala bi biti vrlo oprezna. Tomas se ruga Luisi i govori Diegu da je ona bila sluškinja i tada je završila s Giovannijevim roditeljima. Giovanni ga udara. Tomas ne shvaća zašto ga je Giovanni udario budući da je sam rekao kako je ta žena luda i da mu ona nije majka. Lupita moli Nica da joj kaže što je Miguelu jer ne želi da Mia pati. Nico joj ne može ništa reći jer bi na taj način izdao Miguelovo povjerenje.

Rebelde - 117. epizoda - srijeda, 17.6.2009. - NOVA TV u 10.15

Rodrigo govori Teu da mu je pomogao kako bi ga loža prihvatila, no nije uspio. Stoga ga moli da više ne računa na njega jer on više nema što raditi u loži. Kako bi prisilio Marcelina na krađu, Oso mu govori da će ga Pepa odvesti u sirotište kada joj dosadi. Lupita je vrlo odlučna i saznaje da Migel misli kako je Mijin otac kriv za smrt njegova oca i osjeća se zbunjeno jer je zaljubljen u Miju te misli kako time izdaje svojeg oca. Oso pobjesni jer Marcelino ne krade iako mu je on to naredio. Marcelino mu kaže kako više ne mora krasti. Roberta šalje pismo Carlu i govori Jose kako je to učinila da bi mu dokazala da više nije dijete. Miguel pita Rodriga što zna o Julieti. Govori mu da je Julieta loše otkad su prekinuli, no ne želi mu dati njezinu adresu. Govori mu i da će požaliti ako ih opet vidi zajedno.

Rebelde - 118. epizoda - četvrtak, 18.6.2009. - NOVA TV u 10.40
Mia govori Lupiti da voli Miguela, no njemu to možda nije dovoljno. Lupita joj govori da je ona savršena, no da Miguel nije spreman za ozbiljnu vezu. Giovanni kaže ocu da ih želi vidjeti i Cosme mu govori da je ponosan na njega. Miguel uspijeva dobiti Julietinu adresu i odlazi joj u posjet kako bi joj rekao da je sada u vezi s Mijom, no Lupita će ih vidjeti kako se ljube. Miguel govori Julieti da izlazi s Mijom iako to možda nije najbolji potez. Julieta mu govori da se ljubav ne događa iz pravih i krivih razloga i želi mu sreću. Carlo grdi Franca jer je otvorio njegovo pismo, što mu je rekao Peter. Peter govori Francu da mu je sve što ima veze s Almom Rey mnogo važnije nego što priznaje. Franco odgovara da je jedino što osjeća prema njoj ljutnja.

Rebelde - 119. epizoda - petak, 19.6.2009. - NOVA TV u 10.30
Lupita govori Miji da je vidjela Miguela i Julietu kako se grle i da hoda s Mijom samo iz osvete. Ne može joj reći više od toga jer je obećala, no kaže joj da je najbolje za nju da ga zaboravi. Enrique se ljuti na učenike jer ih nalazi pijane. Miguel govori Miji da je namjeravao svima reći da je voli i ne razumije zašto se ona tako bezobrazno ponaša prema njemu i vrijeđa ga. Mia objašnjava preko mikrofona da se kladila s Vicom da će prohodati s Miguelom i dobila je okladu te joj je sada drago što više ne mora biti s njim. Alma odlazi u posjeti Roberti i pita je da joj objasni zašto je poslala pismo Carlu. Roberta joj govori da zna da ona izlazi s njim te da se, kao žena, stidi što joj je ona majka. Dečki iz lože dodjeljuju Teu titulu čuvara sobe. Augusto govori Celini da bi se trebala preseliti u drugu školu ako ga zaista voli jer Mia i Vico loše utječu na nju. Vico kaže Miji da je bila iznenađena kad je rekla da se radilo o okladi te da misli kako je Mia ludo zaljubljena u Miguela.

Pozdrav, Nymm!

Post je objavljen 08.06.2009. u 17:28 sati.