Najposeceniji sajtovi u srbiji - Pronađite djevojku

utorak , 15.01.2019.

Ovo su najposećeniji sajtovi po zemljama










Click here: Najposeceniji sajtovi u srbiji






Petnaesti po redu izbor najboljih domaćih sajtova. Pored obilja vesti i tekstova koji prate zdravstvenu problematiku, tu je i forum, kao i mapa s pretragom za obližnjim apotekama, zdravstvenim ustanovama, zubarima, laboratorijama... Objedinjuje više različitih celina od kojih je svaka izuzetno bogata sebi svojstvenim sadržajima: bazu firmi, magazin, radio stanice, video, tv uživo, vesti, kursnu lista, vremensku prognoza, horoskop i sanovnik.



najposeceniji sajtovi u srbiji

Ključne prednosti ovakvog jednog sistema je to što sada, na jednom mestu i po jednoj metodologiji imate posetu svih nažalost samo većine online medija, kao i precizne podatke o njihovim posetiocima. Blic - - najnovije vesti, vesti iz Srbije, sporta, zabave, politike, ekonomije 2. LinkedIn — 250 miliona 13.



najposeceniji sajtovi u srbiji

BLOG - Posebne stranice posvećene su filmskom programu, muzičkoj produkciji, pesmi Evrovizije i Ligi šampiona.



najposeceniji sajtovi u srbiji

Evo uskoro će kraj i ove 2011. Google - - pretraživač koji je i ove godine zadržao lidersku poziciju, potpuno zasluženo. Facebook - - najpopularnija društvena mreža se nalazi na drugoj poziciji. Baidu - - Kineski veb pretraživač je napredovao za jedno mesto. Wikipedia - - ova internet enciklopedija je napredovala za dva mesta i sada se nalazi na šestoj poziciji. Windows live - 8. Twitter - Najposećeniji sajtovi u Srbiji u 2011. Naime, dok je na svetskom nivou google najposećeniji u Srbiji je najposećeniji sajt FACEBOOK. Nakon toga slede youtube i google. Ako se uzmu u obzir samo SRPSKI SAJTOVI onda je situacija sledeća. Blic - - najnovije vesti, vesti iz Srbije, sporta, zabave, politike, ekonomije 2. Vukajlija - - 4. Kurir - - Sadrzi vesti iz zemlje i sveta, arhivu clanaka, pisma citalaca, podatke o redakciji i kontakt. Krstarica - - Srbija: portal, pretrazivac, internet provajder, vesti, katalog, magazin. Pronadjite informacij e vezane za Srbiju.



Strani i Naši Online Sajtovi Za Kupovinu
Obrazovna struktura 44% srednja škola, 26% fakultet, 16% viša škola, 9% master studije, 2% doktorske, a 3% korisnika ima osnovno obrazovanje ili niže. Blic - - najnovije vesti, vesti iz Srbije, sporta, zabave, politike, ekonomije 2. Kurir - - Sadrzi vesti iz zemlje i sveta, arhivu clanaka, pisma citalaca, podatke o redakciji i kontakt. Ono što donekle čudi jeste podatak da je Baidu najposećeniji i u Južnoj Koreji. Agregator vesti sa drugih sajtova interesantan je pre svega za one koji bi želeli širi pogled na današnji dan, ali nemaju vremena da taj pogled formiraju pretražujući razne izvore - najvažnije će naći na jednom mestu. Wikipedia - - ova internet enciklopedija je napredovala za dva mesta i sada se nalazi na šestoj poziciji. Pisali smo o vaše Internet prodavnice, kao i o u ovoj oblasti, a sada vam predstavljamo rezultate istraživanja koje je sproveo tokom leta. Najpopularniji torent sajt je KickAss, slede ga Torentz i The Pirate Bay, a među sajtovima za odrasle najpopularniji su Xhamaster, PornHub i XVideos. Ispitanici koji koriste mobilne uređaje: U ovoj ciljnoj grupi 76% ljudi koristi Android uređaje 11% Windows, 5% iOS. Kada se link Vašeg web sajta pojavi među ponudama iste kategorije pretraživači to prepoznaju i Vaš Page Rank raste, a samim tim i poseta Vašem sajtu. Kad čujete neko ime, samo svratite u Kobson da proverite šta je vlasnik tog imena objavio u relevantnim stranim publikacijama.

[Dominacija psihologija|Gdje su prostitutke u ZG-u|Grozdana olujic bajke pdf]






Oznake: Ovo, Su, najposećeniji, Sajtovi, po, zemljama

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.