Razvratni vepar

20.08.2006., nedjelja

Gospodar Parisinih Prstenova


Kako su te noći caklile tvoje okice Paris, kako se u njima samo zrcalio razvrat...Oh, bila si tako neodoljivo željna užitka...Znala si...što ti je mama govorila...da će te takvo društvo pokvariti, da nisu oni za tebe, da se mlada djevojka mora paziti kojekakvih zamki i iskušenja, znala si i slutila cijelim svojim spiercano-zarinkanim bićem da je jebiga jedno teorija a drugo je ponuda da se ode na ozloglašenu horny el grande spectacolo zabavu koja kako da je stvorena da se na njoj prepustiš najnižim instinktima kao i vrhunskim gastronomskim pripravcima.

Ostavimo Paris u njenim dilemama da li bi išla na zabavu ili ne, to su teška pitanja, ona oprezno važe sve argumente i za i protiv, dok joj se tijelo propinje sputano tijesnom odjećom,a njeni brojni prstenovi se nehotice taru o istu.

Za to vrijeme Ježurka Ježić ležerno ispija piće na šanku. Već time što je naručio redbullvotku zorno je pokazao da je noć tek počela, da ćće biti svašta,a razne lagane ženke su odmah uočile i naznaku njegove platežne sposobnosti. Nije da ih je to zanimalo, ali su krajičkom oka ipak zapazile i smjestile u neki dio mozga gdje već takve informacije idu. Hhihihihihi....počele su se kikotati 2 guske i namještati se na barskim stolcima ko da će snijesti jaje, a kad im je ježurka uputio svoj "vlažna njuškica koja obećaje dobru zabavu" pogled, guskama su zaigrali gangliji a donji dijelovi im provreli.

-Hhihihi, ježiću....
-Dobro se zabavljate cure?
-Hhihihihi...
-Baš mi je drago
-Hhihih, mi smo ti jedna gluplja od druge...hihihihi
-A koja je gluplja od koje druge, ha?
-hihihihihihih....kak si duhovit....-i kao lagano ovlaš lupi ježića krilom po ramenu. A tu su, kao što znamo, na svakom ježiću bodlje. Tu je bio kraj konverzacije, jer je ježić u mračnom kutu vidio zanimljivu djevojku koja mu se, jeli, činila zanimljiiva. Ona se dosađivala. Nije bila toliko atraktivna da bi se za njom na ulici okretali, (iako se recimo sova često okretala glavom kad je ona prolazila, ali to dvoje ne mora biti nužno u vezi) no plijenila je pažnju svojom prigušenom prirodnom ljepotom. Čitala je neki časopis, i Ježurka je ovlaš primijetio da je to Fancy nerast magazin, ali da u stvari unutar njega djevojka skriva i čita nešto drugo. Ovlaš je krajičkom oka vidio da se radi o knjizi "Prljavština - korupcija u Parlamentu" Davida Leigh i Eda Vulliamyja, te se odmah u sebi nasmiješio. Ova je moja,pomislio je. Mala, posudiš mi novine kad pročitaš? Kaj je to opće? Nutarnji list? Mogu videti?
Neeee-rekla je gospodična i zasjajila zasljepljujućom prirodnom ranije nevidljivom ljepotom.
Aaaaaaaaa..."prljavština"....mislim da te pozivam na zabavu kod sebe. Imam puno knjiga koje ćeš željeti vidjeti...i dirati...
Pa...ne znam...moram doma... i tak....ne poznam vas.....ali dobro, samo ću malo pogledati knjioge i odma idem doma.-rekla je ona, međutim su use u njenu tijelu događale čudne promjene i procesi. Nesvjesna da se rađa razarajući vulkan strasti, pripisala je to orangini koja je predugo stajala.
-Naravno, zlato, naravno, tak sam i ja mislil-uvjeri je Ježurka u svoje najbolje namjere.

Kad je desetak razvratnika krenulo prema ježurkinoj jazbini, on je već vrtio nekakve svoje filmove. Da vidimo tok njegove svijesti
Jabuke, mrkva...razvrat....jabuke sitnooo na kockice narezane...razvrat...samo da ne razjebemo kreveta, nije baš najjači...mrkvica....razvrat...koktelići, o da...mala ima odličnih 6 pari sisa...samo da mi ne zaflekaju tepiha...gle onoga Babuna blesavoga,kak je smešan...jabukice,hehehe....zguza...pa okrenuti...pazi, zasvjesu!...i tako u nedogled.

Iako smo zanemarili razvratnog vepra, on se za sebe zna dobro i sam pobrinuti. Počeo je lagano s Lynchburgom, za zagrijavanje, tek toliko. Presjekao je s 2 mohita, ali nije bio zadovoljan. Ne, mohito, nisam zadovoljan? Sex on the beach je ionak precijenjen...
Jebeš me razvratnoga, ako ne bi ove večeri na shooterse prešel....kaj velite?

U idućoj epizodi otvaraju se nove neslućene mogućnosti za razvrat, poslovne prilike, i razvoj sebe kao ličnosti.
- 09:25 - Komentari (4) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

  kolovoz, 2006 >
P U S Č P S N
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31      


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Opis bloga

pustolovine vepra koji je prema svim kriterijima razvratan

Linkovi

Blog.hr
Forum.hr
Monitor.hr


Ovo je atresa na koju možete poslati bilo kaj.
Poštu podiže ježurka, i kad se oznojen i natopljen kalom nemorala
vraćam sa svojih putešestvija, Ježurka mi je uruči!
(nekad i prije pročita, vrag radoznali...)

laznaadresa@net.hr