Smjesne poruke za online dopisivanje - Pronađi pratnju

srijeda , 19.12.2018.

Smešno










Click here: Smjesne poruke za online dopisivanje






I to ne onaj temperamentni, onaj sto se zaljubi vec onaj agresivni. Ne znam ni sama sta sam sve osecala dok sam cekala vreme za polazak. Naravno da ti zvukovi nisu seksi, pogotovo ako netko zaista ispusti 'goluba', ali najbolje što možete napraviti u ovoj situaciji, a da ne ugasite strast, je zasmijuljiti se, jer ti zvukovi i jesu smiješni, i nastaviti dalje.



smjesne poruke za online dopisivanje

Ako ne prekinete igru u krevetu zbog odlaska u WC, u najgorem slučaju može se dogoditi da krevet bude zapišan. Njihova veza je pocela veoma burno. Ponavljam, zelela sam promenu, divlju strast!



smjesne poruke za online dopisivanje

Smešno - Drugacije ces gledati na svet!



smjesne poruke za online dopisivanje

Otac kad je prva smjena dolazi sa posla u 4, nekad se desi da popije koju viška i da dođe pijan sa posla, danas smo ga čekali sa ručkom u 4, mama ga je zvala nije se javljao, namjerno, došao je kući u 8, jedva stojeći na nogama, uništen od alkohola, ne samo da ne može stojati nego ne može ni rijeći progovoriti, a kući se vraća busem, i zamislite kako su njega ljudi gledali u tom busu, kao najvećeg prosjaka, želim reći da mi se moj otac na neki način gadi, mama zbog njega sjedi sva u suzama i mislim da to nije zaslužila. U osnovnoj sam mrzila svoju dugu kosu jer je jedna djevojčica stalno sjedila iza mene i vukla je. Govorila mi je da mi je kosa gadna i prljava iako sam je redovno prala. Majka mi nije dozvolila da je skratim pa sam zato u školi stalno nosila punđu i skrivala kosu da mi je ta djevojčica ne bi vukla. Juče sam našla neke stare slike iz osnovne škole. Shvatila sam da mi je kosa bila prelijepa. Bila je gusta, talasasta, zdrava i sjajna. Sada mi je jasno da je ta djevojčica bila ljubomorna jer je ona imala kosu ošišanu na kratak paž. Voljela bih da sam tada to shvatila i da me nije bilo sramota svoje kose jer je već godinama imam kratku kosu. Odlučila sam da je pustim da poraste ponovo. Živim u Bosni i Hercegovini, u njenom glavnom gradu. Od vremena kada sam postala svjesna sebe, iz godine u godinu slušam iste priče. Slušam priče o četnicima, ustašama, balijama, o 90' godinama, o krvi koja je tekla poput potoka ovim prostorima, o tome ko je kriv, zašto je tako bilo i hoće li nam ikada biti bolje. E pa moj odgovor je da neće. Zbog toga sto svakog 11.



NAJSMESNIJE PORUKE #3 DAN ZALJUBLJENIH / VALENTINOVO
Nisu svi Shakespeare u krevetu Kao što je i za dobre kretnje u krevetu potrebna praksa, tako je i za dirty talk. Od vremena kada sam postala svjesna sebe, iz godine u godinu slušam iste priče. Ona je bila toliko dobra i mila da bi svako mogao da je zavoli. Izlazim sa njegovog profila i nastavljam da trazim nekoga sa kim bih se dopisivala. Ona je kilometrima odvojena od njega.

[Rotkva i rotkvica lekovita svojstva|Upoznaj slobodne cure|Sving sex]






Oznake: čestitke, za, 8, Mart

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.