bLoG vEseLog Pyre

27.10.2007., subota

PMS(Pogrbljeni Mužjak Seronja )

Nije da sad pišem post sa šovinističkim svjetonazorima,nego pokušavam sam sebi objasniti "one dane"kad ne smijem nosit vestu jer ju to žulja,dvaput dnevno mijenjat frizuru,svakih joj pet minuta govoriti da je lijepa i da nije debela,kad moram paziti na svoj humor,tračat njenu frendicu i takve stvari...
Iskustvo me poučilo da ženu u PMS-u ne gledam direktno u oči osim ako nisam spreman na dvosatnu debatu o tome koju maskaru upotrijebit ako će nosit crvenu majicu.Nemojte me krivo shvatiti,ne znam što se događa u ženskim glavama a sumnjam da ću ikad znati ali znam da za vrijeme "tih dana"moram bit nevidljiv.
Evo zadnjih me dana stara tlači kad god stigne.Triput sam mijenjao zastore iz čisto bijele u pepeljasto sivu i obratno.Četiri sam puta okretao namještaj po dnevnom boravku,u 2 sata joj 11 puta rekao da joj frizura izgleda normalno...itd.
Ma ima još toga ali ponekad nema smisla.Radije idem linijom manjeg otpora.
- 20:48 - Komentari (1) - Isprintaj - #

23.10.2007., utorak

MOŽDA

Ne razumijem koji je vrag s ovom kišom?Pa šta nisu mogli oni tam gore kaj nas zaljevaju,hitit tu vodu nekam drugdje umjesto da meni tu potapaju stoku i pesa?I danas sam dobio neko pismo za birače u kojem stoji da se ja njima javim za podatke za glasovanje i to...ma gleajte ljudi,kome još treba glasovanje da bi dobio na izborima?Ako ti trebaju glasovi da bi dobio na izborima to je jadno ebemu...pa gledajte šta je bilo prošli put:mrtvi Hercegovci su glasali...to se zove volja!
Nego da se vratim na kišu.Uglavnom sam mokar i uglavnom mi se trgaju kišobrančići zbog vjetra pa sam ih uglavnom prestao nositi.Dvaput sam skoro poginuo u pokušaju prelaska ceste,oba puta bezuspješno.
Visoko obrazovanje na prometnom faxu je poput usahle gljive na babinim zubima(koji su i tako lažni ).Toplina mi zagrije srce jedino kad sjednem u Urban na kafu-odmah pored onog grijača....hohoho!
Ali ima jedna svijetla točka(kose boje meda)pa mi je život zbog nje zanimljiviji a i život direktora Kraša i Dorine jer su im ona i njena cimerica same ostvarile dvije trećine profita...E sad ako ovo pročita možda me kazni a ako ne pročita ja ću nju pa smo oboje u dobitku... ;)
- 22:16 - Komentari (3) - Isprintaj - #

16.10.2007., utorak

ZA JEDNU DJEVOJKU...

"Ako ovo čitaš,znaš tko si!",reče Hamurabi te otegnu papke.Ovo je post za jednu djevojku koja se pretrgala od ispita i labosa pa joj želim brz i sretan oporavak.Vidimo se,čujemo se i ne odustaj...

Kul,čak štoviše i dapače!
- 20:25 - Komentari (1) - Isprintaj - #

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Bez prerada.

< listopad, 2007 >
P U S Č P S N
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Komentari On/Off

UF ŠTA VAM NOGE SMRDE!





MEJL MEJL MEJL MEJL------>wondervido@net.hr

MSN MSN MSN MSN-------->wondervido@msn.com

ICQ ICQ ICQ ICQ---------->493-511-218

WANTED:DEAD,ALIVE OR IN PIECES

ECI PECI SASJECI