< prosinac, 2007 >
P U S Č P S N
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

01/2008 - 02/2008 (3)
12/2007 - 13/2007 (53)
11/2007 - 12/2007 (19)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv


Komentari On/Off

Opis bloga

g-g-g-unit.

Linkovi

Dnevnik.hr
Video news portal Nove TV

Blog.hr
Blog servis

Forum.hr
Monitor.hr

myspace comments

myspace comments




pimp myspace profile

pimp myspace profile




Get Your Own Quiz!, More Quizzes









bedzevi.com,button,badges,priponke,50Cent



bedzevi.com,button,badges,priponke,50Cent


Koji vam je najbolji pjevac,grupa?
50 Cent
Lloyd Banks
Young buck
Tony Yayo
Cijeli g-unit
Colonia
Tose Proeski
Eminem
Xzibit
Chamillionaire
pollcode.com free polls




Evo nešto o meni:
Ime:Antonio
God:17
Naj grupa,pjevači:G-Unit,50 cent,lloyd banks,young buck,2pac i eminem
Naj frendovi:Vuja,file,mare,nova...

free myspace layouts

free myspace layouts


AKO NETKO HOĆE INFORMACIJE O OMILJENOM REPERU NEKA OSTAVI KOMENTARmyspace layouts

myspace layouts

myspace layout images

myspace layout




Glitterfy.com - Glitter Graphics

myspace layouts

myspace layouts



myspace layouts

myspace layouts






myspace glitter

myspace glitter





Glitterfy.com - Glitter Graphics


myspace layout codes

myspace layout



myspace layout codes

myspace layout

subota, 29.12.2007.

Young buck videos










- 13:10 - A reCi BraLe... SaMo(0) - KisS My AsS - reFrEsh..

ponedjeljak, 24.12.2007.

Spotovi

Evo neću više ništa pisati nego ću stavljati samo spotove zato jer sam se napiso pa ću zato stavljat samo spotove.G-G-G-G-G-G-Unit!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

- 11:17 - A reCi BraLe... SaMo(0) - KisS My AsS - reFrEsh..

Eminem ft.50 Cent-The re-up

- 11:16 - A reCi BraLe... SaMo(1) - KisS My AsS - reFrEsh..

utorak, 11.12.2007.

50 Cent ft.Olivia-Candy shop

- 14:08 - A reCi BraLe... SaMo(9) - KisS My AsS - reFrEsh..

Image Hosted by ImageShack.us
Americki Rap-Duo koji se sastoji od Albert Johnson alias Prodigy i Kejuan Muchita alias Havoc.
Dolaze iz Queens-a (NYC)!
2005 godine su potpisali ugovor sa G-Unit Records !
Novi album im se zove Blood Money.

- 14:06 - A reCi BraLe... SaMo(0) - KisS My AsS - reFrEsh..

Image Hosted by ImageShack.us
Bolje receno Olivia Longe, americka R&B pjevacica i rapperica, dolazi iz Brooklyn - NY!
Karijera joj pocinje 1999. godine!
2001. godine joj izlazi prvi album "Olivia". Pored velikog uspjeha, ukida joj se ugovor sa izdavackom kucom J Records, zbog cega se 2003. godine prikljucuje G-Unitu!
2005. godina je bila sigurno najuspjesnija u njenoj karijeri, kada sa 50 centom snima pjesmu Candy Shop, koja postaje hit!
Njen novi album se zove "Behind Closed Doors"!

- 14:01 - A reCi BraLe... SaMo(0) - KisS My AsS - reFrEsh..

ponedjeljak, 10.12.2007.

Get Rich Or Die Tryin-official trailer(ako niste pogledali film pogledajte)

- 14:05 - A reCi BraLe... SaMo(0) - KisS My AsS - reFrEsh..

nedjelja, 09.12.2007.

2pac ft.Biggie-Runnin

- 11:15 - A reCi BraLe... SaMo(0) - KisS My AsS - reFrEsh..

50 Cent-Piggy bank

- 09:22 - A reCi BraLe... SaMo(4) - KisS My AsS - reFrEsh..

Rap 1


Public Enemy

Image Hosted by ImageShack.us

Public Enemy je bila americka rap/hip-hop grupa koja je najvise bila aktivna 80-tih godina.Poznati su po svojim tekstovima koji su cesto sadrzavali uvredljive poruke koje su se odnosile na vladu i sistem.Grupa se u pocetku sastojala od dva clana,Flava Flav i Chuck D i tada se zvala Spectrum City i imali su neki ugovor sa Def Jam records.Tadasnji direktor Def Jam-a je cuo pjesmu "Public Enemy Number One" od Chuck D-a.Pjesmu mu je pokazao dr. Dre i direktorr je odlucio da im ponudi ugovor.Polsije su sa njihovim partnerom Proffesor Griff i lokalnim Dj-om zvanim terminator X formirali grupu Public Enemy.Trebalo je godinu dana da izadje njihov debut album,jer je su stalno bili pod kritikom.Album je izasao 1987 i zvao se "Yo! Rush The Show".Slijedece godine su izadli drugi album pod eminom "It Takes A Nation of millions To Hold Us Back" koji je postigao uspjeh.Njihov treci album im je bio jedan veliki bum.Zvao se "fear of a Black Planet" i stvorio je prboleme oko bijele i crne populacije zbog previse negativni tekstova.Jedna od hitova je bila pjesma "Fight The Power" ko ja je proglasena jednim od najbolji u hip-hop historiji.Zavrsila je 84-tom mjestu najbolji pjesama svih vremena.grupa je nastavila i dalje da snjima.Snimila je jos dosta albuma.Zadnji je bio 2007.godine.Album se zvao "How You Sell Soul to A Solulles People Who Soul Their Soul?".

Scarface

Image Hosted by ImageShack.us

Scarface a.k.a. Brad Terrence Jordan rodjen 9.11.1970.godine u Houston/Texas je americki rapper poznat po njegovom radu sa The Geto Boys.Svoju karijeru je poceo kao clan Roc-A-Lot records,lokalnoj diskografskoj kuci u Houstonu pod imenom Akshen.1980-ti godina ce postati clan Ghetto Boys grupe,mjenjajuci jednog clana koji je napustio grupu.Grupa ce se poslije zvat Geto Boys.Njihov prvi album "Grip It! On Tha Other side" je postigao uspjeh iako su im pjesme bile malo nasilne.Akshen je promjenio ime u Scarface nakon sto je pogledao film "Scarface" rakavsi da je glavni lik slican njemu u vecini slucajeva.Poslije je izdao svoj debut solo album "Mr.Scaface Is Back" koji je postigao veliki uspjeh i to je zasjenilo popularnost Geto boys,iako je ostao u grupi.Poslije je snimio jos solo albuma.2002.godine je izdao album "The Fix",a kasnije je snimio album "Foundation" sa Geto Boys.snimio je dosta dueta sa mnogim rapperima kao Akon,Jay-Z,Tupac,Nas,Too Short,Beanie Sigel i drugima.Zahvaljuci njegovom stili i lyricsima postao je predsjenik Def Jam South.Bio je jedan od likova u igrici Def Jam fight for Ny.Njegov slijedeci album bi trebao izaci slijedece godine.


Too Short


Image Hosted by ImageShack.us

Too Short a.k.a. Todd Antony Shaw rođen 28.4.1966.godine u L.A./California je americki raper,koji je poceo svoju karijeru sa 17 godina u Oakland/California.On je rap pionir zapadne obale.Njegovi prvi singeli su nastali koristeci LinnDrum masinu ranih 80-tih,presavsi poslije na TR-808 i TR-809 sredinom 80-tih.Njegovim albumom "Life Is...Too Short" je mjesao funk riffs sa svojim beat stilom,tako stvorivsi "Bay Area hip-hop sound",poznat kao Mobb music.Kroz svoju karijeru je dosta izmjenio svoj rap stil.Ranih 80-tih Short je producirao pjesme za svog prijatelja iz srednje skole,Freddie B.1986.godine su njih dvojica formirali svoju diskovgrafsku kucu Dangerous records.Kuca je u medjuvremenu promjenila ime u Short records,a sad u Up All Night records.Too Short je u svojoj karijeri izdao 16 albuma.Nakon njegovog 10-tog albuma je reko ce se povuci sa hip-hop scene,ali se predomislio.Album se zvao "Getting It".1994.godine se preselio iz Oakland u Atlantu i tamo nastavio sa karijerom.Too Short je jedan od rijetkih repera koji su osvojili platinum za 6 solo albuma zaredom.2004.godine se njegova pjesma "The Ghetto" pojavila u videoigrici GTA:San Andreas.Njegov zadnji album je izasao 2007.godine i zvao se "Bible of a Pimpe"

- 08:58 - A reCi BraLe... SaMo(0) - KisS My AsS - reFrEsh..

subota, 08.12.2007.

Image Hosted by ImageShack.us

Ajmo tko misli da je 2pac živ neka ostavi kom!!!!!!!!!

- 18:10 - A reCi BraLe... SaMo(16) - KisS My AsS - reFrEsh..

Rap

50 Cent ft.Lloyd banks-on fire


Lil Scrappy ft young buck-Money in the bank-

- 16:06 - A reCi BraLe... SaMo(0) - KisS My AsS - reFrEsh..

Image Hosted by ImageShack.us
TAG this image

Westside connection je west coast rap/hip-hop grupa,cij su clanovi Ice-Cube,Wc i Mack 10.Aktivni su od 1996.godine.Njihov prvi album "Bow Down" je bio #2 na Bilboard #200 1996.godine.Posto su nastali za vrijeme West Cost/East cost rap rivaly,nisu bili dobri sa nekim od repera.Jedan od njih je B-Real,koji je bio u svadji sa Ice-Cube.Napravili su diss song o njemu koji se zvao "King of the Hill".Nakon velike pauze izdali su svoj drugi album 2003.godine koji se zvao "Terrorist Threats"Nakon sto se posvadjao sa Ice-Cube Mack 10 je napustio grupu, a Wc je pomogao Iceu oko nejgovog CD-a Laugh Now,Cry Later.





Image Hosted by ImageShack.us
TAG this image

Grandmaster Flash a.k.a. Joseph Saddler rodjen je 1.1.1958.godine u Bridgetown/Barbadosa.On je americki raper i DJ.Iako je rođen u Bridgetown odrastao je u Bronxu nakon sto se njegova obitelj preselila tamo.Bio je umjesan u ranu NYC DJ scenu.Uceci od Peter Jonesa i DJ Kool Herz stavorio je svoj vlastiti DJ stil.Nadimak Grandmaster Flash je dobio u skoli,od prijatelja.Granmaster mu je dao jedan lik koji se bas tako zvao, Flash je uzeo od svog jarana Gordona koji se tada zvao Flash Gordon.GMF je odrzavoa ilegalne zabave.70-tih godina je formirao grupu GRANDMASTER FLASH AND THE 3 MC's.Kasnije se ona raspala,a GMF je nastupao sa grupom THE FURIOUS FIVE.Nastupali su u mnogim rap battle-ima.Jedan od njihovi clanova je izmislio naziv HIP-HOP kada je zezao jednog priajtelja sto ide u vojsku.GMF je dobio nekoliko gramyja i ulazak u ROCK'N'ROLL HALL OF FAME.I dalje je aktivan Dj.


Image Hosted by ImageShack.us
TAG this image

Christian Mathias a.k.a. Trick Trick,rođen je u Detroitu/Michigan.Nakon sto ga je otac napustio postao je clan bande i poceo dilati.Kasnije je bio optuzen za ubojstvo i zavrsio je u zatvoru.Izasao je nakon samo nekoliko mjeseci,jer su otkrili da nije kriv.Tada je odlucio da krene putem hip-hopa.Svoje ime Trick Trick je dobio od djevojaka iz svog hood-a.Nakon izlaska iz zatvose pridruzio GOON SQUAD i snimili su title "BOOTY BOUNCE" koji je stalno bio na muzicki top listama u Detroitu.Poslije je snimio jos mnogo singela.Njegov singel sa Eminemom "WELCOME TO DETROIT CITY" je bio 90-ti na Bilboard #100 2005.godine.

- 15:58 - A reCi BraLe... SaMo(1) - KisS My AsS - reFrEsh..

UZI

UZI:Image Hosted by ImageShack.us
Image Hosted by ImageShack.us
Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

- 15:53 - A reCi BraLe... SaMo(0) - KisS My AsS - reFrEsh..

srijeda, 05.12.2007.

2pac ft Elton John-ghetto gospel

- 20:43 - A reCi BraLe... SaMo(0) - KisS My AsS - reFrEsh..

utorak, 04.12.2007.

Young buck ft. 50 Cent-Let me in

- 21:11 - A reCi BraLe... SaMo(3) - KisS My AsS - reFrEsh..

G-Unit

Image Hosted by ImageShack.us


g-unit

Sigurno najpoznatija Rap grupa na Svijetu.
Osnovali su je 50 Cent, Tony Yayo, Sha Money XL, Domination i Bang 'Em Smurf 1998. godine u Queens-u!
Bang 'Em Smurf i Domination danas su clanovi "Silverback Guerillaz".
Grupi se takodjer pridruzio i Lloyd Banks iz Baltimora!
2003.-2005. godine se grupi pridruzuju Young Buck, Olivia, Mobb Deep, M.O.P. , Mase, Spider Loc koji je zamjenio The Game-a te DJ Whoo Kid.

Albumi:

God's Plan (Mixtape), 2002
No Mercy No Fear (Mixtape), 2002
50 Cent Is The Future (Mixtape), 2003
Beg For Mercy, 2003
"Stunt 101"
"Poppin' Them Thangs"
"Wanna Get To Know You"
Tha Realest Killaz (Mixtape), 2005

- 19:45 - A reCi BraLe... SaMo(0) - KisS My AsS - reFrEsh..

G-Unit-Poppin them thangs

- 10:24 - A reCi BraLe... SaMo(4) - KisS My AsS - reFrEsh..

G-Unit

Image Hosted by ImageShack.us


Neshvatljiva mi je činjenica da ovi ljudi već 5 godina prodaju jedan te isti refren na drugačijim instrumentalima, a da se to još uvijek može progurati pod single. Cijeli ovaj soundtrack je jedan „fiftijev“ refren sa jedanko dosadnjikavim gostima...

Fifti i ekipa vjeruju da su svi ljudi skupina mandrila i polutana koji neće „provaliti“ da su sve njihove pjesme ustvari varijacija fiftijeve prve pjesme. Mogu oni vjerovati što god žele, ali žalosno je to da ljudi to uistinu i slušaju. O ukusima se ne raspravlja, ali o nekima bi se ipak trebalo popričati...

Soundtrack filma nazvanog po njegovom hvaljenom prvijencu je kompilacija pjesama skupine budaletina koja je u stanju trkeljati o jednom te istom dok god to rezultira priljevom sredstava. Ništa, vjerujte mi, ništa (uz iznimku dobrog instrumentala za „Hustler's Ambition“) na cijelom ovom soundtracku nije vrijedno spomena. Gotovo je uvredljivo koliko se ti ljudi više ni ne trude. Oni su odustali od nastojanja da donesu nešto novo. Još je fascinantnije da će ovo ljudi kupovati, jer je album polučio već dva-tri singlea. Ne mogu sakriti svoje čuđenje! Ne krećem se u krugu ljudi koji cijene fiftija (ne kenjam, nisam upoznao niti jednog), ali kao ljubopitljiv čovjek, želja mi je priupitati njegove fanove : „Da li vi ne čujete da je ovaj single identičan prošlome“??



50 Cent, Young Buck, Tony Yayo i Lloyd Banks su isto tako skupina priljepaka za koje svijet ne bi nikada doznao (a za to postoji jako dobar razlog) da nije slave 50 Centa..

- 10:20 - A reCi BraLe... SaMo(5) - KisS My AsS - reFrEsh..

Image Hosted by ImageShack.us





'Get Rich Or Die Tryin'' je jedan novi 50 Centov početak. U muzičkom svijetu, a pogotovo hip-hopu, , ali čovjek je svejedno u ovom vremenu izgradio strašnu reputaciju s kojom se rijetko tko može nositi. Od grupice G-Unit stvorio je cijelu repersku mašineriju i izdavačku etiketu. U ovom je vremenu po popularnosti nadmašio Dr. Drea (ovaj čas nije bitno tko je odigrao važniju ulogu u hip-hopu općenito), a nije manji ni od Eminema koji se ili povlači, ili se samo tako ponaša. Ovim soundtrackom 50 Cent definitivno izlazi iz sjene ove dvojice i povlači svoju paralelnu rijeku.

Kod imena autora ovog albuma slobodno bi moglo stajati 50 Cent a ne Razni izvođači, što bi ipak bilo nezgodno kad čovjek već ima album koji se ovako zove. Ali udjel 50 Centa i ostalih repera otprilike odgovara udjelu kojeg prosječni reper ima na svom solo radu, a i gostiju je u približnoj količini. Ljudi ionako žele slušati 50 Centa pa to što je njega puno, a ostalih grla relativno malo nikom neće smetati.

Nova stranica u 50 Centovoj karijeri najvidljivija je na popisu producenata. Dosad su te uloge igrali Eminem i Dre producirajući pjesme i nadgledajući proizvodnju, dok doktor sada ima sporednu ulogu sudjelujući u produkciju s drugim producentima, a Eminema uopće nema. Ovo je jedan ekskluzivan album za koji su pozivnicu dobili samo G-Unit igrači. Tu su prvi članovi kolektiva Lloyd Banks, Tony Yayo i Young Buck . 'Get Rich…' bio je veliki Fiftyjev početak, drugi 'Get Rich…' služi cementiranju njegovog statusa i proklamiranju zajedništva vrlo velikog i ne baš toliko skladnog društva.

Zbog promjene producenata, malo se promijenila i glazba ispod Fiftyjevog glasa. Jednostavno ju se može opisati kao funk-gangsta. U njenoj pozadini su sumnjivi tipovi i puno love, oružje i sjajeći ružni auti, seks iz interesa i konstantan manjak brige. Ali prisutan je i neki paranoidni osjećaj. Mislim, ideja "obogati se ili umri pokušavajući" i ne može bez straha da će te netko ili nešto dohvatiti. Da album nosi Fiftyjevo ime sigurno bi bio uspješniji i zvučao bi drugačije. Kao manifest kolektiva pomalo diskreditira samog sebe jer se ne radi o ekipi nego o glavnom igraču, a ostali su veliki onoliko koliko najveći među njima da sebe

- 10:19 - A reCi BraLe... SaMo(0) - KisS My AsS - reFrEsh..

50 Cent-Hustla s ambition

- 10:14 - A reCi BraLe... SaMo(0) - KisS My AsS - reFrEsh..

ponedjeljak, 03.12.2007.

Image Hosted by ImageShack.us


50 Cent je trenutno najveća faca svjetskog showbiza, definitivno. Čovjek je, uz Eminemovu i Dreovu pomoć, nakon par klupskih hitova pokorio svijet u času. Novac nije trošio uzalud, nego je pokrenuo svoju etiketu i kreće u nove projekte. Dok je njegov solo album još uvijek aktualan, on zajedno sa svojim kompićima - Lloyd Banks, Young Buck i Tony Yayo - osniva grupu G-Unit i kreće u novi lov na milijune. Čini se da je to već viđeni scenario jer previše podsjeća na priču o Eminemu i D-12. Anyway, G-Unit album ispunjava očekivanja: moderni klupski beatovi i lagane slušljive stvari pogodne za chillanje, ali i heavy rotaciju na radiju. Takve stvari guraju hip-hop naprijed. Pjesme je producirao uglavnom Eminem, poneku i Dre, jednu Timbaland, ali iznenađuje što su zvali Hi-Teka (sjećate se Reflection Eternal) da im producira prvu i naslovnu stvar. Ovaj je rasturio (kao i uvijek), a meni se u toj podlozi posebno sviđa bas linija. Što da vam kažem, ako volite 50 Centa G-Unit vas sigurno neće razočarati.

- 20:29 - A reCi BraLe... SaMo(6) - KisS My AsS - reFrEsh..

Lloyd Banks ft. 50 cent- hands up

- 20:23 - A reCi BraLe... SaMo(0) - KisS My AsS - reFrEsh..

Tony Yayo ft.50 Cent.So seductive

- 19:19 - A reCi BraLe... SaMo(5) - KisS My AsS - reFrEsh..

5o Cent-Straight to the bank

- 19:01 - A reCi BraLe... SaMo(0) - KisS My AsS - reFrEsh..

Akon

Image Hosted by ImageShack.us
TAG this image

Akon a.k.a. Aliuane Thiam je rođen 14.10.1981.godine u St. Louis/USA.Onda se preselio u Dakara,Senegal,sve do sedme godine kada se preselio u Jearsy City/New Jearsy.Akon je americki R"n"B pjevac.Pocinje se zanimati za hip-hop u srednjoj skoli.Njegova prva pjesma je bila "OPERATION OF NATURE" koju je napisao sa 15 godina.Malo poslije je zavrsio u zatvoru radi oruzane pljacke.Tamo je dobio inspiracio za nove pjesme.2004.godine je izdao svoj prvi album "TROUBLE".Taj album je bio među prvi 10 u U.S.A. i 1# u Americi.Nakon svog prvog albuma je izdao drug album KONVICTED u nocembru 2006.godine.Akon planira da snimi svoj film pod nazivom "MONEY,POWER and RESPECT: A HUSTLER S DREAM.Film bi trebao izaci 2007. ili 2008.godine.

- 18:56 - A reCi BraLe... SaMo(0) - KisS My AsS - reFrEsh..

Snoop Dogg

Image Hosted by ImageShack.us
TAG this image

Ovo je jedna od najveci legendi u hip-hop historiji.Snoop Dogg (prije SNOOP DOGGY DOGG) a.k.a. Cordozar Calvin Brodaus je rođen 20.10. 1971.godine u Long Beach/California.Karijeru je poceo 90-tih godina.Snoop je poznat po tome so nosi najludje vrste pletenica,po svom tajnom jeziku izzle.Imao je svoj show na MTV-ju koji se zvao DOGGY IZZLE TELEVIZZLE.Osim sto radi ove lude stvari njegove pjesme su lude do bola.Najcesce pjeva sa Pharrell Willams.

- 18:53 - A reCi BraLe... SaMo(0) - KisS My AsS - reFrEsh..

Nate Dogg

Image Hosted by ImageShack.us


Nate Dogg - Nathaniel Dawayne Hale rođen je 8.19.1969.godine u Long Beach/California.Za muziku se poceo zanimati jos u djetinstu kada je pjevao u horu u nekoj crkvi.Sa16 godina napusta srednju skolu i odlazi u U.S. MARRINE CORPSE.Gdje sluzi 3 godine sve dok ga ne izbace.1991.godine sa svojim rođakom Snopp Dogg i raperom Warren G prave grupu "213",koja nije izdala album sve dok 2004.godine.Nate Dogg se prvi put pojavio na DR.DRE-ovom CD-u THE CRONIC.Kasnije je zelio da potpise ugovor sa DEATH ROW RECORDS.Kasnije je sa Warren G-om je izdao svoj prvi album sa BREAKWAY RECORDS.Album se zvao G-FUNK VOL.1 i 2,izasao je 2001.godine.Dosad je NATE izadao velik broj singela.Njegov novi Cd bi trebao izaci 2007.godine.

- 18:50 - A reCi BraLe... SaMo(0) - KisS My AsS - reFrEsh..

2pac

Image Hosted by ImageShack.us


2PAC biography

Godine 1971, 16.juna u svojoj 22. godini Afeni Shakur rodila je u New York-skoj bolnici Tupac-a. Samo mjesec dana prije toga pustena je iz zenskog zatvora u Greenwich Village-u nakon sto je odsluzila kaznu jer je bila osumljicena da je ucestvovala u navodnom planu grupe Panther da bombarduju banke i robne kuce. Tupac je po rodjenju dobio ime Lesane Parish Crooks, ali mu je majka u ranom djetinjstvu promjenila ime u Tupac Ameru Shakur. Na arapskom “Tupac Amaru” znaci “Blistava zmija” , a “Shakur” znaci “Zahvalan bogu”.
Kao dijete, Tupac se sa svojom porodicom cesto selio-njegova majka i sestra su se prvo preselile iz Brooklyna u Baltimore gdje je Tupac pohadjao Baltimorsku Skolu Primenjenih Umjetnosti (njegovi nastavnici su bili zadivljeni njegovim mogucnostima) pa onda u Oakland (California) gdje je on i poceo da se bavi repom. Pod imenom 'MC New York' Tupac je radio sa grupom Bay Area MC's. Ali ubrzo je shvatio da, da bi njegove vjestine provalili i priznali ljudi sirom zemlje, morao da nastupi u javnosti sa nekom poznatom grupom. Uspeo je to da uradi: gostovao je na pjesmi "Same Song" grupe Digital Undergound sa albuma "This Is An EP Release" i u spotu za istu pjesmu. To mu je donijelo ugovor za plocu koji je potpisao za izdavacku kucu Interscope.
Godinu dana kasnije, 1991, Tupac je izdao svoj debi album "2Pacalypse Now". Ne moze se reci da je to bio neki revolucionaran i poseban album ali neke pjesme (kao sto je npr. "Brenda's Got A Baby") bile su prilicno originalne sa sasvim drugacijom, osjecajnijom temom od vecine rep pesama iz tog vremena. U tom periodu, Tupac je dokazao da moze da uradi vise od dobre rime - snimio je svoj prvi film "Juice", a u oktobru iste godine dosao je u prvi sukob sa zakonom- poveo je parnicu vrijednu 10 miliona dolara protiv oklendske policije koja ga je,kako je rekao, "nepravedno napala zbog navodnog nepravilnog prelazenja ulice". Jos problema za njega javilo se prilikom sudjenja za ubistvo jednom tinejdzeru koji je izjavio da je ubio policajca uglavnom zbog uticaja Tupacovog prvog albuma i njegove tematike. Tadasnji potpredsednik Dan Quayle trazio je da se album "2Pacalypse Now" povuce iz prodaje, medjutim od toga nije bilo nista.
Godine 1993. Tupac je dobio jos popularnosti zahvaljujuci svom drugom albumu "Strictly 4 My N.I.G.G.A.Z." koji je, iako se u pocetku vrlo slabo prodavao, izbacio party jam klasik "I Get Around" i stvar posvecenu svim samohranim majkama "Keep Ya Head Up" cime je uspio da dostigne zlatni tiraz. Iste godine Tupac je snimio svoj drugi film "Poetic Justice" u kome se pored njega pojavljuje i Janet Jackson (sto je mozda bio i razlog velike popularnosti ovog fiilma) koji se i pored njegove sjajne glume svrstava u njegove slabije filmove. 1993. je ujedno i godina kada je Tupac 'izgubio kontrolu'. U martu '93. odlezao je 15 dana u zatvoru jer je pretukao rezisera Allena Hughesa iz LA-a. Zatim je u aprilu pritvoren na 10 dana zbog prijetnji jednom svom rep-kolegi palicom za bejzbol. U oktobru iste godine uhapsen je pod optuzbom da je pucao na dva policajca u civilu, ali je optuznica bila povucena. Mjesec dana kasnije, optuzen je za seksualno zlostavljanje jedne svoje obozavateljke u hotelskoj sobi u New York-u, a u aprilu sledece godine uhapsen je u LA-u zbog posedovanja vatrenog oruzja i marihuane. Posle toga snimio je svoj treci film "Above The Rim" sa sjajnom Tupacovom glumom i odlicnim soundtrackom koji izlazi za Death Row Records. Dok je cekao presudu za optuzbu za silovanje, u studiju je neko na njega ispalio pet hitaca. Bio je ubedjen da iza toga stoje njegovi East Coast suparnici Notorious B.I.G. i Puff Daddy. Nekoliko dana kasnije osudjen je na od 1.5 do 4.5 godine zatvora zbog silovanja. Dok je provodio dane u zatvorsjkoj celiji izasla su dva albuma povezana sa njegovim imenom.
Prvi je bio album njegove grupe Thug Life, "Thug Life Vol 1", na cijem omotu je poznata Tupacova 'two middle fingers up' slika. Njegove rime na albumu su bile prilicno dobre ali repovanje ostalih clanova i produkcija nisu bile nista posebno. Drugi album je "Me Against The World", njegov najkritikovaniji album sa sjajnim pesmama kao sto je "Dear Mama" posvecena njegovoj majci. U oktobru 1995, osam meseci od njegovog zatvaranja, Tupacu je stigla privlacna ponuda Suge Knighta koji je ponudio da mu plati kauciju od 1.4 miliona dolara pod uslovom da potpise za Sugeovu kucu Death Row i postane jedan od njenih 'rep vojnika'. Tupac je pristao i za novog izdavaca objavio prvi dupli CD u istoriji rep muzike, "All Eyez On Me" koji je potukao dosta rekorda. Dosada je sest puta postigao platinasti tiraz, postao najprodavaniji dupli album svih albuma posle Beatlesa. Sadrzao je sjajne pesme kao sto su "California Love", "All Eyez On Me" i jos dosta drugih. Pjesma koja je izazvala najvise frke i koja se nije ni nasla na albumu, bila je stvar "Hit 'Em Up" koja je predstavljala diss svim ljudima koji su ga nervirali (uglavnom East Coast reperi) kao sto su Notorious B.I.G, Puff Daddy, Li'l Kim, Junior M.A.F.I.A., Li'l Caesar, Mobb Deep, Chino XL i jos mnogo drugih. Posle toga ucestvovao je u jos tri filmska projekta- "Gridlock'd" sa Tim Rothom (prica o dva narkosa koji pokusavaju da ostave drogu), "Bullet" u kome glumi poznati Mickey Rourke i "Gang Related" sa Jimom Belushijem (prica o dvojici pokvarenih detektiva).Poslednji dogadjaj u Tupacovom zivotu odigrao se u subotu 7. septembra 1996: dok su se Tupac i Suge Knight vozili prema nekom klubu, vracajuci se sa meca Majka Tajsona, bijeli kadilak im se priblizio a njegov vlasnik je ispalio 12 metaka u njihov crni BMW. Tupac je primio cetiri metka u grudi dok je Suge samo bio povredjen djelicima metkova i staklom. Brzo su ih odveli u University Medical Centre gdje je Tupac prebacen na intenzivnu njegu zbog obilnog unutrasnjeg krvarenja. Ljekari su izveli najmanje tri operacije i odstranili mu desno plucno krilo, ali uprkos njihovim naporima, petka 13. septembra 1996. Tupac Amaru Shakur je preminuo. Bio je to veliki udarac i nenadoknadiv gubitak koliko za njegove prijatelje i porodicu, toliko i za cijelu muzicku scenu.
Nakon Tupac-ove smrti izasla su jos cetiri njegova albuma. Pod alijasom Makaveli (na njega su uticala djela Nikola Makijavelija koja je izucavao dok je bio u zatvoru) izasao je album "The Don Killuminati...The Seven Day Theory", vjerovatno njegovo 'najljuce' izdanje gde je skoro svaka pjesma ispunjena bijesom i dissovanjem. Misljenja o njemu su vrlo razlicita: neki kazu da je to njegov najbolji album, neki kazu da je to njegov najgori album. Njegova majka Afeni osnovala je svoju sopstvenu izdavacku kucu Amaru Records i za nju izdala kompilaciju dotada neobjavljenih 2Pacovih pesama "R U Still Down (Remeber Me)". Iako su tekstovi i rime dobri, neki beatovi su pomalo slabiji tako da zvuci pomalo razjedinjeno, ali ipak javnost je jedva docekala da cuje novi Tupacov materijal tako da nije lose prosao. Godine 1998. objavljen je album "Greatest Hits" na kome se pored Tupacovih starih dobrih hitova nalazi i par novih pesama od kojih odskace pre svega "Changes". Jos jedan zvanicno objavljen album je "Still I Rise" sa pocetka 2000. koji je Tupac uradio zajedno sa grupom The Outlawz. Iste godine, 21. novembra, objavljen je projekat "The Rose That Grew From Concrete" inspirisan Tupacovom poezijom na kojem grupa dobro poznatih rep umetnika adaptira njegovu poeziju u muzicki materijal.2PAC FOR LIFE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

- 10:27 - A reCi BraLe... SaMo(0) - KisS My AsS - reFrEsh..

G-Unit-live concert

- 10:26 - A reCi BraLe... SaMo(0) - KisS My AsS - reFrEsh..

nedjelja, 02.12.2007.

Spider Loc

Image Hosted by ImageShack.us
Podaci: Curtis Novell Williams (rođen u Februaru 14, 1979) je reper poznat kao Spider Loc. On je izvođač iz G-Unit kuće i član je
Crips ganga u Los Angelesu.

On je najprije otkriven od strane Suge Knight-a potpisavši ugovor sa Death Row Records, ali u 2005, on je napustio tu kuću .
Poslije što je upoznao repera 50 Cent-a, reper je ubrzo bio zastupljen u spotovima i numerama mixtapea sa G-Unit.
Spider Loc je isto tako poznat za krađu lanca od repera Yukmoutha u noćnom klubu Hollywood. Spider Loc je uzeo slike sa
Yokmouthovim lancem na sebi i one su brzo dospjele na internet .
Spider Loc je surađivao i sa The Gameom.Jednom su i snimali album skupa.

- 14:56 - A reCi BraLe... SaMo(0) - KisS My AsS - reFrEsh..

50 Cent-Back Down

- 13:00 - A reCi BraLe... SaMo(1) - KisS My AsS - reFrEsh..

Image Hosted by ImageShack.us
TAG this image

Nisam neki obožavatelj the games mislim bio sam dok ga fifty nije izbacio iz g-unita.Jayceon Taylor aka Game dolazi iz mjesta gdje je rođen gangsta rap – Comptona.

Inače on je bivši gangster koji se posvetio rapu nakon što je upucan 5 puta i tako ostavljen. Suradnja sa Dr.Dreom na debitantskom albumu dovoljno govori da je Game vrlo ozbiljan.



Prvi album po imenu The Game vol.1 najavljuje dolazak jednog od najznačajnijih West Coast gangsta rappera još od Snoop Dogga i ranije.

Sa gostima kao što su 50 Cent, Nate Dogg i mnogim drugim kao i producentima Dr.Dreom, Kanye Westom i Just Blazeom, ovaj album nam donosi istinu i duh hardcore rapa.

“ Mnogo današnjeg repa je čisto sranje koje ne govori i ne znači ništa likovima koji žive u hoodu.“- kaže Game koji ima 25 godina i tetovažu od člana grupe NWA Eazy E-a na desnom ramenu.




“ Svi repaju o nečemu ali u stvari ne govore ništa. NWA, Biggie, 2Pac, Snoop Dogg i Jay Z su likovi koji su onda nešto govorili, tada su Biggie, Pac i Eazy E umrli i to je zaista bilo strašno. Umalo smo dozvolili da rap nestane sve dok nije došao Eminem a poslje njega i Fifty koji je ponovo probudio gangsta rep. Osjećam da je sada došao red na mene”

Ono što Game, Eminem i 50 Cent imaju zajedničko je upravo Dr.Dre – jedan od osnivača NWA.

“Najbolji trenutak koji sam imao u rap muzici je bio 2002. kada sam ušao u Dreov studio. On mi je tada rekao da je preslušao moj mixtape sa freestyleovima i da hoće da potpišem ugovor.“- kaže Game. “Dre je skoro 20 godina na vrhu. On mi je kao otac kojeg nikad nisam imao. Jedini idoli koje sam imao pored Jordana su bili NWA.”


Game nosi ovaj nadimak jer je stalno igrao košarku, vozio bicikl, trčao i zezao se po ulicama. Problemi u porodici vezani za njegovog oca su doprinjeli da se u 3. razredu osnovne preseli u hraniteljski dom gdje je bio sve do srednje škole.

“ Moje detinjstvo je bilo sjebano, ali se nisam razlikovao od likova koji su živjeli u kraju.”

Čim se vratio živjeti sa majkom jedan od njegove starije braće Jevon je ubijen.

Game je tada počeo sljediti drugog brata Fase-a koji je bio član Bloodsa bez obzira na to što su živjeli u kraju gdje su se skupljali Cripsi. (Bloods i Crips su 2 najveće gangsterske grupe u SAD) Fase je pokušao odvratiti Gamea od gangsterskog života ali kada je postalo jasno da ce Game ostati gangster Fase je počeo učiti ga kako da preživi na ulicama.

Kada je Game 1999. završio srednju školu još jedan njegov brat -Charles je ubijen.

Inače Game je bio srednjoškolska košarkaška zvjezda, pozicija shooting-guard.

Dobijao je ponude i besplatne školarine od nekih Collega ali nije htio nastaviti dalje jer se je već uveliko poćeo baviti krađama automobila, dilanjem droge i pucnjavama.

Njegova majka ga je tada izbacila iz kuce. 2000.godine Game i brat se sele u blokove obližnjeg grada i nastavljaju dilati. Njihov uspjeh u dilanju je smetao mnogim rivalima. kolovoza 2001. Game je bio sam u stanu kada je netko pokucao na vrata, Game je otvorio i tada je bio upucan 5 puta i jedva je preživio. “To je bilo najveće iskustvo u mom životu. Ovo zvući ludo ali cjenim to što mi se dogodilo jer bi sad vec bio mrtav. Svatko ko je upucan i preživi osjeća se vrlo sretno.”

Game je odlučio prestati se baviti kriminalom i počeo je razmišljati o tome da postane raper. Poslao je brata da kupi nekoliko najboljih albuma kao što su Dre-ov The Chronic, Biggy-ev Ready to Die, Reasonable Doubt od Jay Z-a, Death Certificate od Ice Cube-a, Snoopov Doggystyle, All Eyez On Me od 2Paca i sve albume od NWA i Kool G-a. Te albume je preslušavao oko 5 mjeseci i počeo repati. “ Mixao sam sve stilove i tako sam došao do svog stila. Zbog toga mnogi misle da zvučim kao da dolazim sa East Coasta, bez obzira što repam o Westu.“ Tada je njegov mixtape stigao do Drea i Game je dobio ugovor.


Game se nada da se svrha njegovog albuma nece shvatiti drugaćije.

“Ja govorim svoju priću, ne govorim nikome da puca i dila drogu. Dok sam se ja time bavio, radio sam to jer nisam mogao ništa drugo, imao sam 4 sestre i starijeg brata.

Jeli smo chips za Thanksgiving Day. Kad sam uzao pištolj u ruke to sam uradio jer mi je život bio u opasnosti. Ako ne želite to da ćujete onda nemojte ni da slušate moj album. Ja ne slavim život koji sam živio zato što ne želim da se nekome to dogodi. Ja sam samo običan čovjek koji je odrastao u Ghettu i želio više od svega da iz njega izađem-kaže Game.

“ Dao sam sve za ovaj album, to sam ja. Uživajte u njemu jer je ovo poslednji put da ga ja proživljavam. Sljedeci album će biti o tome kako živim sada.”

Nedavno je izašao Gameov novi album ˝The Doctor's Advocate˝´bez ikakve pomoći Dr.Drea, 50 Cent-a i ostatak ekipe Aftermatha zbog onoga svega između njega, 50 Centa i G-Unita. No ipak mislim da će ovaj album bit uspješan, možda ne kao ovi zadnji ali Gameovi obožavatelji neće odustati.

- 11:59 - A reCi BraLe... SaMo(0) - KisS My AsS - reFrEsh..

50 Cent-My buddy

- 11:55 - A reCi BraLe... SaMo(0) - KisS My AsS - reFrEsh..

Chamillionaire ft. Slickrick-Hip-Hop police

- 08:57 - A reCi BraLe... SaMo(0) - KisS My AsS - reFrEsh..

Image Hosted by ImageShack.us


Slick Rick a.k.a. Richard Walters rođen je 14.1.1965.godine u London/Englang,ali se preselio u Bronx/New York dok je bio dijete.On je americki raper.Prvi put je rapao na jednom MC battle-u u Harlemu, u kojem je pobijedio.Nakon natjecanja je upoznao Doug-E. Fresh-a,repera s kojim je snimio svoje prve hitove kao "La Di Da Di" i "The Show".Njegov prvi album je izasao 1988.godine.Zvao se "The Great Adventure of Slick Rick" sa hitom "Chilidran s Story" koji je postao veoma popularan u svijetu.Ta se pjesma cak pojavila u GTA: San Andreas.Njegov album je dobio platinum,ali Slick nije mogao sudjelovati dodjeli jer je bio uhapsen zbog ubojstava.Upucao je svog rodjaka.Russell Simmons,tada direktor Def Jam-a, ga je izvadio iz zatvora,ali samo trenutno.Zato vrijeme je Slick snimio novi album "The Ruler s Back",prije nego je proveo 5 godina u zatvoru.Za to vrijeme je snimio novi album " Behind Bars".Kad je izasao iz zatvora ostao je uz Def Jam Records i izdao jos jedan album "The art of Storytelling".2002.godine nakon nastupa na Karibskoj jahti ponovo je uhapsen.Izasao je iz zatvora 2003.godine nakon provedeni 17 mjeseci.Njegov album "The Adventure Continues" bi trebao izaci 2007.godine.

- 08:53 - A reCi BraLe... SaMo(0) - KisS My AsS - reFrEsh..

50 Cent- Im supposed to die tonight

- 08:38 - A reCi BraLe... SaMo(0) - KisS My AsS - reFrEsh..

Image Hosted by ImageShack.us



YOUNG HOT ROD

Young Hot Rod a.k.a. Rod Tool rođen je 25.6.1985.godine u Sacramento/Califoprnia.On je americki raper i clan rap/hip-hop grupe G-Unit.Njegov prvi album "Fast Lane" je izasao 2007.godine, sa hitovima kao "Be Easy" sa Mary J. Blige i "Chase That cat" sa 50 cent-om.Njegov stil reperi iz G-Unit opisuju da je slican sa 50 cent,samo sto mnoge njegove pjesme ne govore o nasilju i dilanju kao kod Fifty-a

- 08:37 - A reCi BraLe... SaMo(0) - KisS My AsS - reFrEsh..

Image Hosted by ImageShack.us
TAG this image

Redman a.k.a. Reginald Nobel rodjen 17.4.1970.godine u Newark/New Jersey je americki rapper koji je dosao do slave 90-tih godina.Godine 1992. je izdao svoj debut album pod imenom "Whut? Thee Album".Album je zavrsio na mjestu 49,na Bilboard 200 i dobio zlato.Casopis The Source je Redmana izbarao za rappera godine.1994.godine je izdao svoj drugi album "Dare Iz a Darkside" sa itovima "Rockafella" i "Flashlight".godine 1996. je izdao svoj treci album.ovaj album je potvrdio da je jedan od najbolji rappera 90-tih godina.Njegova karijera je isla dobro,jer svaki od njegovi albuma je prodat u otprilike pola miliona kopija.osim sto ima dobru solo karijeru red je clan grupe "Def Squad" sa Erick Sermon i Keith Murray.postao je dobar priajtelj sa Method ma(iz Wu-Tang Clan) skojim je snimio album "Blackout" 1999.godine.poslije je snimio jos nekoliko albuma.Poznat je i po hitu "Dirty sa Christinom Aguilerom.Glumio je u filmovima "How High" i "Seed of Chucky",te bio jedan od likova u igrici "Def Jam Fight for NY" 2007.je izdao svoj zadnji album "Mudy Waters 2".Slijedeci bi trebao izaci 2008.godine.

- 08:30 - A reCi BraLe... SaMo(0) - KisS My AsS - reFrEsh..

Image Hosted by ImageShack.us


Rođen je 6.7.1976.Soutside Jamaica Queens NY.Od obitelji Fifty ima samo baku,djeda i sina.Majka mu se zvala Sabrina bavila se dilanjem,ali je ubijena kad je 50 imao 8 god.On se dilanjem počeo baviti s 12 god da bi zaradio za kvalitetnu odjeću...Sin Marquise je rođen 1996.Prvi je put uhićen u srednjoj kad mu je nađen heroin u tenisici...Radi toga je morao u kliniku za odvikavanje da vidi šta droga radi ljudima...cijelo je vrijeme tvrdio da nije narkić i radi toga su ga zadržali još duže u toj klinici...
G Unit!!
G Unit je za one koji ne znaju najpoznatiji Hip Hop band na svijetu...sastoji se od 4 čovjekaUnita...Članovi G Unita su:50Cent,Lloyd Banks,Young Buck,Tony Yayo,Najmlađi član je Banks,a najstariji je Fifty...The game je bio član,ali je izbačen...

- 08:18 - A reCi BraLe... SaMo(0) - KisS My AsS - reFrEsh..

subota, 01.12.2007.

50 cent-21 Qestions

- 17:18 - A reCi BraLe... SaMo(1) - KisS My AsS - reFrEsh..

Busta Rhymes

Image Hosted by ImageShack.us


Busta Rhymes a.k.a. Trevor James Smith Jr. je rođen 20.5.1972.godine u Brooklynu,New York.Svoju karijeru je poceo 90-ti godina.Snimio je dosta CD-ova.On je u "FLIPMODE SQUADE".U februaru ove godine je na snimanju njegovog spota ubijen BUSTIN tjelohranitelj.Jos nije otkriveno kome je bio namjenjen taj metak,tjelohranitelju ili BUSTY.Njegov novi Cd se zove "THE BIG BANG".

- 16:34 - A reCi BraLe... SaMo(1) - KisS My AsS - reFrEsh..

50 cent uhićen

Image Hosted by ImageShack.us


Reper 50 Cent uhapšen je u New Yorku nakon što je vrlo opasno vozio svoj Lamborghini kroz Manhattan, stoji u izjavi policije, ali i svjedoka koji su vidjeli cijelu scenu.
Incident se zbio u petak navečer. Umjetnika pravim imenom Curtis Jackson policajci su doslovno izvukli iz automobila. Prvo je odbijao izići iz auta, nakon čega je uzeo mobitel u nastojanju da telefoniira. Policajcima je to prelilo čašu pa su ga izvukli i stavili mu lisice.
U službenom objašnjenju policije stoji kako je 50 Cent ugrožavao saobraćaj opasnom promjenom trake, vozio je s isteklom vozačkom, a njegov Lamborghini nije bio ni registriran, ni osiguran.

- 16:23 - A reCi BraLe... SaMo(0) - KisS My AsS - reFrEsh..

50 Cent-In the club

- 12:53 - A reCi BraLe... SaMo(5) - KisS My AsS - reFrEsh..

2pac-In the air tonight

- 11:35 - A reCi BraLe... SaMo(2) - KisS My AsS - reFrEsh..

2pac

Image Hosted by ImageShack.us


2 PAC a.k.a. Tupac Amarue Shacur je rodjen 1971.godine,a ubijen je 1996.godine u Las vegasu.Ubica nikad nije otkriven,ali tupac je cak nakon smrti pobijedio svog ubojicu i sve svoje neprijatelje jer je tek poslije smrti tupac postao zaista besmrtan simbol rapa.To da je 2 pac bio fenomen svjedoce brojke :do sada je širom planete prodano 73 miliona primjeraka njegovi albuma sta je apsolutni rekord za jednog repera.Iako je mrtav i dan danas se na trzistu pojavljuju njegovi najveci hitovi ili CD sa neobjavljenim pjesmama kao "CHANGES".2 pac je reper koji je pjevao iz srca,zato nije cudo da je stekao mnogo fanova.Za razliku od drugi gangsta-rapera on se nije plasio da izrazi svoje emocije i da repa o onome so mu je u dusi.Naprimjer pjesma "DEAR MAMA" i "AIN T MAD AT YA" koja govori o njegovom komplikovanom odnosu sa majkom.njegove pjesme su posluzile kao inspiracija drugim raperima.Sta ga jos cini tako popularnim?Tupac je bio prvi raper u Hollywoodu 1992.g. sa svojim filmom JUICE.Ali hajmo se sad vratiti na njegovu smrt.Noc 7.9.1996.g. u Las vegasu je bila topla kao kasna ljetna noc.Glavnom ulicom su setali ljudi ni neznajuci da ce te noci hip-hop ostati bez svog najveceg stara.Ulicom je prolazio SUGH KNIGHTOV BMW sa vozacem SUGH KNIGHTOM,a na suvozackoj strani tupac.Onda se desilo nes neocekivano,bjeli CADILLAC se priblizio crnom BMW-u i uskoro su se culi pucnjevi,ukupno 13.Tri metka su pogodila 2 paca.On se nasao u smrtnoj opasnost,ali kola hitne su dosla pola sata kasnije.Na putu da bolnici je 2 pac pao u komu, a poslije 6 dana pokusaja da ga spase on je umro.Niko ne zna zasto je ubijen.Bio je uvucen u krvavi rat protiv BLOODSA i CRIPSA,najopasni bandi L.A.-ja i zato je ubijen.Tupac je dan prije smrti bio u svadji sa slavnim clanom CRIPSA Orlanda Andersona,kojeg je Tupac prebijo.Poslije 2 pacove smrti Andeson se hvalio da ga je on ubio.Poslje smrti 2 paca CRIPSI i BLOODSI su se cak 13 puta zaredom obracunali.Neki misle da je Tupac ubijen radi posljedica raperskog rata u L.A.-ju.Misli se da ga je ubio NOTORIUS B.I.G. jer ga je 2pac razljtio pesmom "HIT EM UP".Ali zasto ubica nije pronadjen?Niko nije htio da identifikuje napadaca jer na ulici postoji pravilo.Nikad,ama nikad nemoj cinkat,ma ni svog najgoreg neprijatelja nikad nemoj cinkat.tupacovi jarai zele sami da ga osvete.Orlando Anderson je ubije 29.5.1998.g. jer je bio glavni osuminjiceni.Svi se nadaju ds ce se ubojice pronac

- 11:32 - A reCi BraLe... SaMo(1) - KisS My AsS - reFrEsh..

Tony Yayo

Image Hosted by ImageShack.us


Tony Yayo a.k.a. Marvin Bernard.Zajedno sa 50 centom i Lloyd Banksom osnovao G-UNIT.Prije nego je postao clan G-UNIt repao je za underground snimajuci pjesme i mixtape.Kada je postao clan G-UNIT RECORDS otisao je u zatvor radi nosenja oruzija,ali se ipak pojavio na njihovom CD-u BEG FOR MERCY.Pusten je iz zatvora 2004.godine je,ali je nedavno opet bio u zatvoru radi laznog pasosa.

- 11:23 - A reCi BraLe... SaMo(0) - KisS My AsS - reFrEsh..

eminem ft.50 cent &2pac-tilll collapse

- 09:26 - A reCi BraLe... SaMo(1) - KisS My AsS - reFrEsh..

Dr.Dre

Image Hosted by ImageShack.us


Dr.Dre a.k.a. Andre Young je rođen 18.2.1965.godine u L.A.-ju.Dre je svoju karijeru poceo u grupi N.W.A.,da bi poslije nastavio sa solo karijerom.Dr.Dre je poznat producent.On je osoba koja je otkrila mnoge hip-hop zvijezdakao:50 cent,Snoop Dogg,Eminem,Xzibit...Prije nego je upozno 50iEma radio je za šefa "DEATH ROWA" SUGH NIGHTA.Kada ge je napustio,Sugh je zelio osvetu pa se sumnja da je on narucitelj napada na DRE-a 2000.g.kada je isao na VIBE AWARDS u L.A.-ju.Dre je napao James Johnson.napadc je zboden nozem i zivot mu ovisi o koncu,a za to je okrivljen Young Buck iz G-UNITA.Novi Cd se zove DETOX(mislim).On je postovan od strane mnogih repera jer bez njega bi bili cista nula.

- 09:23 - A reCi BraLe... SaMo(0) - KisS My AsS - reFrEsh..

Young buck

Image Hosted by ImageShack.us


Rapper Young Buck clan g unit-a je u atlanti preko vikenda udario jednog dj-a jer je pustio pjesmu one blood od the game-a.young buck je trebao da nastupa u klubu kada je dj pustio pjesmu young buck mu je prisao i pitao ga da li je to uradio namjerno jer the game mrzi buck-a i g unit(izbacen je iz g unita ako se sjecate)kada je buck otisao dj je namjerno opet pustio pjesmu u tom trentuku buck je reagirao i uhavtio dj-a za maijcu i prijetio mu.trenutno associjacija dj-a ima sastanke u kojem raspravljaju kako da kazne buck-a za ovo.jedni zele da zabrane pustanje young buckove muzike za 60 dana dok drugi zele da totalno zabrane g unit muziku preko cijele amerike.kakva god odluka bude donosena ovo ce samo znaciti vise publiciteta za young buck-ov noci album koji izlazi u februaru 2007 koji se zove "BUCK THE WORLD"


Young Buck je izjavio kako bi volio da se 50 Cent i Game pomire i riješe svoje nesuglasice. Buck je tijekom cijelog beefa stajao sa strane i nije se htio miješati. "You know, niggas have differences. But if you ain’t no bitch nigga then you shouldn’t feel lesser (sic) than a man for stretching out your problems you had with somebody else and trying to get to them…", izjavio je Buck.

Isto tako, Buck je izjavio kako nije niti je ikada bio u beefu sa Lil' Wayneom. Nedavno je s njim razgovarao i dogovorio kako će ova dva rapera raditi remiks na Buckovu stvar "Get Buck". Naravno, ovu stvar ćete moći skinuti sa GF Portala čim službeno izađe.

- 09:17 - A reCi BraLe... SaMo(0) - KisS My AsS - reFrEsh..

50 CENT-STUNT 101

- 09:08 - A reCi BraLe... SaMo(0) - KisS My AsS - reFrEsh..

XZIBIT

Image Hosted by ImageShack.us
TAG this image

Xzibit a.k.a. Alvin Natalniel Joiner IV je rođen 18.9.1974.godine u Detroitu/Michingan.Karijeru je poceo sa westcost rap grupom LIKWIT CREW.Svoj prvi album su izdali 1995.godine i postao je hit underground rap-a.Poslije je 1996. godine snimio svoj prvi solo CD "AT THE SPEED OF LIFE.Nakon odlaska iz grupe je poceom sa solo karijerom.Dosad je snimio dosta CD-ova.Vodio je MTV emisiju PIMP MY RIDE.Isto je dobar glumac: XXX " the next level,Hoodwikked,8 mile i jos neke.Njegov novi CD se zove "FULL CIRCLE".

- 09:05 - A reCi BraLe... SaMo(0) - KisS My AsS - reFrEsh..

Sean Paul

Image Hosted by ImageShack.us


Sean Paul a.k.a. Sean Paul Henriques je rođen 8.1.1975.godine u KIngstone/Jamaica.Kada je bio djete htjeo je postati plivac,pa se uclanio u jamajkanski plivacki tim.Odustao je od tog sna kada mu je otac uhapsen,jer se tada morao brinuti za svoju obitelj.Karijeru je poceo 1996.godine.Dosad je snimo tri CD.Njegove pjesme se stalno pojavljuju u diskotekama,pa ga zato nazivaju kraljem nocni klubova.

- 09:03 - A reCi BraLe... SaMo(1) - KisS My AsS - reFrEsh..

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.