25

srijeda

listopad

2017

Sarajevo

Odjednom sam dobila poriv napisati post iz hotelske sobe. Spletom okolnosti moj slubeni boravak u Sarajevu se produžio i dobila sam jedan ekstra dan za razgledavanje. Spremam se. Već neka 3 sata :D

Prije je bilo tako lako nagurati stvari u kofer, sjesti na avion i idem. Bez previše brige i s još manje pameti.

Sad me nanadani službeni put izbezumio. Nisam do kraja prestala putovati, al već dugo nisam nigdje išla sama, a da nije relacija Zagreb-Krk. Panika me držala skoro dva dana, iako nisam iskoristila paniku da se lijepo spakiram i pripremim. Tek kad me uberovac ostavio na aerodromu dobila sam onaj flashback divnih divnih putovanja i uhvatila me neka sreća što sam tamo, na tom aerodromu groznog imena.

Ja sam paranoik i sviđa mi se postrožena kontrola na aerodromima, sviđa mi se što sam morala izvaditi laptop, vrećicu s tekućinama i skinuti cipele. Prije sam mogla i krokodila prošvercati u avion. Zaboravila sam koliko su avioni bučni i klaustrofobični. A zaboravila sam i onaj dio ludila u sebi koji me navodi da se malo prije ponoći cjenkam s vozačem taxija iako pada kiša, mrak je i nisam u poziciji da pregovaram.

Ovo je samo uvod u neki moj osvrt na grad o kojem ne znam ništa i totalno sam nepripremljena.

Našla sam stranicu i pratit ću upute: http://onedayitinerary.com/one-day-in-sarajevo-itinerary/

Tako mi bog pomogao.

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>